-> Pavel P..: tohle jsou ty nejlepší sesle, který z MTX kdy vylezly, jsou docela srovnatelný s dnešní produkcí, proti těm ,,tramvajovejm,, nebe a dudy...
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: poznám a pritom felícia z výmenami oleja má po 350tkm ( skutočných 400tkm) tlaky13,5 na všetkých valcoch , olej nežerie , pôvodný rozvod - rachotí , kontrolka mazania hasne cez štart mal som dole vaňu a jedno viko a kľukovke nič nie je a to na tom nechodil jeden človek ale jazdili dlhé štreky
-> suri: plné karbonu, nemenený olej ... tie motory sú držiaky, ak majú olejový servis, vačšinou zadreté kľuky, zadreté vačky a následne roztrhnuté rozvodové reťaže ..
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: predpokladám motor plný sračiek bez výmeny oleja , ale čo som počul tak tie 1,4 motory zase také podarené neboli teda čo sa týka piestnej sady
-> suri: naposledy pán z Bánoviec nad Bebravou, kúpil manželke 1,4 mpi za 2200eur, krásných 91tis na tachometri z roku 2001 , a jazdili týžden, zadretá vačka ...z výmeny motora moc nemali radosť..
-> suri: samozrejme, ale bežných spotrebiteľov, kupujúcich to nezaujímá, je to pekné nehrdzavé, s ideálnym počtom km na tachometri, a je to predsa fábia, tak prečo za takú super cenu nekúpiť ... a to je to čo tlačí ceny áut dolu, tieto dojazdenky..
-> suri: aj u náš už ceny padajú, už to neni ako niekedy, občas sa objavia feldy fabky octávky po prepočte lacnejšie ako v čr, ale stav nebude nič moc, dojazdené jazdené bez servisu .. neni problém fabiu 1,4 mpi za 1700-1800eur ... nehrdzavú..
-> krup: felda je otce a já s ní občas jezdim... proto řikám že mi to vyhovuje na běžný ježdění... feld je na výběr hodně takže neni problem najít fakt pěknou za podobný peníze.... fáčko prostě nechci ať je jakýkoliv.
-> krup: Feldu pěknou seženeš za pár šlupek. Mrkni na tu mou, známý ji za 18 nemohl prodat, a nakonec je u mně. A to měla 118t najeto, serviska končila cca rok před koupí, dvě sady plechů...