-> Lukaso358: já měl na 120tce taky černý práhy a lemy a když sem to omyl toluenem je to pod tim top to zase nic neznamená. Každopádně z těch fotek vypadá celkem zachovale. Nic víc z toho nemůžu usoudit
-> Hurdis: to tohodle bych nešel, to je lepší nahnilý originál erko v původním stavu. Vem si ted zase shnánet zadní eR čelo, 4 oko, tapecy a plaubku,aby za něco stály, přední kapota, zavařit pětikvalt, nový zadní lampy...nechtěl bych...
Dojít na půdu pro originál nárazníky, zadní kapotu a čelo, palubovku s tapecama, výfuk a mřížky do blatníků, přezout, rituálně spálit potahy a za víkend by se to podobalo zase eRku s náporákem. Samozřejmě bez přelakování vyměněných dílů a míst případně poškozených odstraňováním přilepených nesmyslů.
-> Matsoft: Kámoš - Mates78 (jestli teda teď nemá jiný nick) tedy jeho ex Garde (kovošrot) mělo údajně necelý mega najeto. Podle toho info co jsem dostal - 2x po komplet go a pod navíc schnilý na kaši ůplně všecko...možný bych tomu věřil.
-> Karlos (WIO46) 27.06.11 23:05:39: ako keby som počul kamaráta stovkára, keď na jednom zraze o debatení, či to je alebo nie je užovka na otázku: To si vravíte škodovkári, keď nepoznáte užovku od eMka ? Odpovedal: Tak víš jak, mně ty nové auta nezajímaj :D:D