-> Luky: Starší modely měly jiný odstín oranžové a hlavně podle nápisů
A dokonce se mi zdá, (i když bych za to ruku do ohně rozhodně nedal), že lem krytů (ač je šislý) nebyl pokoven, nýbrž stříkán stříbřenkou - kryty cca od poloviny 80. let pro 1203...
Když jsem kouknul na všechny fotky té žábrovky, tak musím konstatovat, že to není 100% původní stav - minimálně je vidět, že byly měněné kryty zadních světel a natírané ráfky kol (i se závažím ). Také přední blinkry mi něčím nesedí, ale nedokážu říct, co se mi na nich nezdá.
-> castrol: pozri fotku motorového priestoru, na nosníkoch vidno záplaty. Otázka je ako kvalitne bola urobená oprava karosérie, či sú motor a karoséria pôvodné od výroby... podľa interiéru a C stĺpikov by mal byť r.v. 1973 - 1976 takže celkom zaujímavé no bola na predaj podobná za 2000 € a vééľmi dlho
-> castrol 30.05.13 22:09:47: ja som na to už dávno došiel...tiež som erku dakedy chcel ale potom ma to prešlo... Rapid/Garde to už začína dobiehať cenovo tiež
-> dragon_cb_cz: spíš se seilikonovým olejem , na laku vidíš šmouhy jak to roztírali... to auto je reálně mrdka doježděná. ale červenej sprej, olej a trocha vody z toho na venek udělá hnedka auto který si nějakej chudák koupí a záhy zahodí protože přece neinvestuje 15 do oprav