-> j_j: Se mi ty světla doufám koupit povedly i tak, i když platba nebyla dokončená a aukro "čeká na odezvu banky".. snad se domluvím s prodejcem a dotáhnu do zdárného konce.
Jinak na fotce naštěstí šla zahlídnout obrysovka, takže do MB půjdou..
-> dragon_cb_cz: ano pane proto jsem to dal na virt - každej má něčeho jinýho nadbytek :) ale tak snad to koupil někdo z virtu, protože to zmizlo po tom, co jsem to sem dal - nechť se prosím kupující přihlásí
-> oppik: Tak za tuhle cenu jsem kupoval novej palec a vicko rozdelovace na Seata pred par lety, tak me to asi neprijde nejak extra. Uz jsem ztratil prehled co kolik stoji na Shade :) Ale mam pocit, ze jednou za takovy ceny to bude super kup :D
Jsem si teď aukro tak nejmíň po půl roce zběžně proběhl a některý zboží prostě (zatím) svýho kupce nemá.. Viděl jsem hafo těch stejných díly za stejně nesmyslný ceny, třešničkou na dortu byl vyřazenej techničák na litr de luxe za de luxe litr..
-> m8rinek: Je to tak jak píšeš. Já ho teda nakonec neprodal a šlo výměnou kamarádovi, ale evidentně zájem za tu cenu byl. V inzerátu jsem dával cena dohodou a nabídka byla 1.200,- czk + pošta.
-> m8rinek: Dva, tři měsíce zpátky jsem tady do inzerce přidal novýho Engelmana 1 kus - funglovka. Je fakt, že mu chyběla gumová patka jinak prostě nový nepoškozený kus. Dostal jsem nabídku na 1.200,- czk + pošta.
Já tady před lety v aukci přímo na virtu prodal Engelmanna s modrym sklem a se zbytkem krabičky taky tuším kolem 1500Kč a majitel nešťastně nevypadal... Tak nějak nevidim problém...
-> Jozka 27.11.13 09:38:54: kolik má Engelmaní kapka hodnotu? Já zjistil že jí mám na stovce. Druhou mám nějakej noname šmejd. Zpracování i optika nebe a dudy.