skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
prohledat
20352 příspěvků (zobrazeno 11001 až 11050) od 08.01.2010 do 23.02.2025, založil/a Pavel P..
-> Zazaa 03.12.13 08:16:42: asi tak
-> Majki: To ale nebylo to samý auto

-> MusakisX: asi to je na mě takže, to samé auto dával tomapa o pár příspěvků níže a s vyšší cenou (sice jen o 500kč) nikdo na to nereagoval proto jsem se chtěl zastat pawlose jelikož jste se do něho pustili.
-> P@wlos 02.12.13 19:42:20: to je vejvar dá vejfuk za 4000 ( nevim kde, normálně tak 2000) a prodá za 6500,- to je vejvar 

Majkl: Moc mi tvá myšlenka do diskursu nezapadá, každopádně není pochyb o tom, že je to auto na první pohled divné - přední maska se znakem na stranu znamená, že byla měněná, pravděpodobně tedy auto bourané, někdo si pak dal práci s nastříkáním této masky do Milionové barvy (ta se pro starý model do roku 1991 samozřejmě nenabízela).
Pawlos: Tak nějak pochybuji, že by se prodejce s třpytivou zlacenou medailičkou nepochlubil, když už nám sděluje, že je to Million Edition... Tady posílám také jednoho Melouna, abyste měli lepší představu, jak to myslím :)
Pawlos: Tak nějak pochybuji, že by se prodejce s třpytivou zlacenou medailičkou nepochlubil, když už nám sděluje, že je to Million Edition... Tady posílám také jednoho Melouna, abyste měli lepší představu, jak to myslím :)
-> PD-TOMMY: Hmm že bych prodal svoje kolečka 

-> PD-TOMMY: kua skoda ze ne 14"
-> HASTRMAN-TATRMAN: -> MisakusX: jak byl o pár příspěvků níže tak to nikomu nevadilo a nikdo neřekl ani půl slova....-> tomapa 01.12.13 20:14:04:
-> MisakusX: tak palubovka focená není, tak možná tam je :)
-> HASTRMAN-TATRMAN: tvůj sedmý příspěvek, gratuluji, asi mě hodně znáš chudáčku 

Už to nemá absolutně nic, co by z toho dělalo Melouna, zadní dveře jiné, medaile žádná ... snad ani ta barva se nedá počítat...
-> P@wlos 02.12.13 19:42:20: vrak za 6500 korun, to je dobrý a zajímavý akorát maximálně tak pro tebe 

-> HLT: No to víčko nádrže je masakr.

-> HLT:
Varování všem potencionálním zájemcům ! Byl jsem se s kolegou podívat u tohoto překupníka na erka , která nabízí . Jsou to nechutně předražené vraky , které nemají ani třetinovou cenu , za kterou se je tento člověk pokouší prodat ! Shnilé , primitovně zaplátované podlahy , z venku přestříkané snad vysavačem , s nejasnými doklady . Dovoz z Maďarska , atd . Takže pozor na něj . Je to ztráta času .
Hodnocení od: Karel - z IP: 83.208.81.***
Varování všem potencionálním zájemcům ! Byl jsem se s kolegou podívat u tohoto překupníka na erka , která nabízí . Jsou to nechutně předražené vraky , které nemají ani třetinovou cenu , za kterou se je tento člověk pokouší prodat ! Shnilé , primitovně zaplátované podlahy , z venku přestříkané snad vysavačem , s nejasnými doklady . Dovoz z Maďarska , atd . Takže pozor na něj . Je to ztráta času .
Hodnocení od: Karel - z IP: 83.208.81.***
-> castrol: To je pořád dokola ten ostravský překupník...
-> HLT: sialena cena
-> tomapa: za ty prachy pěkný forman
co je toto za zlodeje/podvodnika?
www.google.cz/
vse uz je smazane, ale v googlu to jeste je, vsimete si cen...
me od toho inzerenta zaujala lada niva za 28, na jiném servru jsem ji nasel za 80tis. kc
www.google.cz/
vse uz je smazane, ale v googlu to jeste je, vsimete si cen...

me od toho inzerenta zaujala lada niva za 28, na jiném servru jsem ji nasel za 80tis. kc
-> aceboss: Aha, tak to je naprd

-> Cumper: ale 1500 ks ;-)
auto.bazos.cz/inzerat/...
/Dily-skoda-100110120130.p
hp Sice si plete rapida s favem, ale to nevadí
. Když bych to neměl 300km, už by byly doma

Přesunuto z tématu pěkna 125l...
neprodavam já ale zdá se zachovala eko vyřešeny za dobrou cenu auto.bazos.cz/inzerat/... /skoda-125l-EKO-ZAPLACEN-1 00-ORIGINAL-STAV.php
neprodavam já ale zdá se zachovala eko vyřešeny za dobrou cenu auto.bazos.cz/inzerat/... /skoda-125l-EKO-ZAPLACEN-1 00-ORIGINAL-STAV.php
-> dragon_cb_cz: Krásné oproti těm vrakům se co kolikrát prodávají za větší sumy je tohle dobrá koupě
auto.bazos.cz/inzerat/...
/Skoda-100.php
Docela hezká 69ka, práce na ní určitě bude, ale vypadá, že se majitel staral...
Docela hezká 69ka, práce na ní určitě bude, ale vypadá, že se majitel staral...
-> cPetan: Já bych to tipoval na nějakou zakázkovou výrobu, ale kdo ví...-> Nwkt: Byls rychlejší než edit :)
-> j_j 29.11.13 11:15:57: To byl až takovej spotřební díl, že ho ani já nepamatuju v originále
Viděl jsem (a mám) určitě trojí provedení: zinek galvanickej, zinek žárovej (ponorem) a barvu, cínovanejma (jako nádrž) si nejsem úplně jistej.. ale ty lakovaný, co se barva odlupuje před použitím ze špatně odmaštěnýho plechu, ty jsou určitě ND

Viděl jsem (a mám) určitě trojí provedení: zinek galvanickej, zinek žárovej (ponorem) a barvu, cínovanejma (jako nádrž) si nejsem úplně jistej.. ale ty lakovaný, co se barva odlupuje před použitím ze špatně odmaštěnýho plechu, ty jsou určitě ND

-> THOMMY 27.11.13 21:44:14: Ty sedačky a tapece, to je domaděl, nebo se to někde dávalo? 

-> Jozka: přesně ! někde jsem četl že tyhle náhradní jsou jen plech a barva a z fabriky jsou cínovaný, co ty na to jako svazák? 

-> j_j: Mě šlo o ty H4 paraboly primárně, zbylýho mám taky hafa.. navíc za cenu, za kterou jsem kupoval 1. pár někdy v roce 1990..
Jinak u hrnců na původní zinek nebo barvu s..u zvysoka, nechávám před namontováním rovnou dávat do komaxu i nový..
Jinak u hrnců na původní zinek nebo barvu s..u zvysoka, nechávám před namontováním rovnou dávat do komaxu i nový..
-> Jozka: není zač, ono je s tím stejně sr*ní, u mých nových hrnců už se dělají puchýřky pod barvou, takže je to chce stejně obrousit + pozinkovat, parabol a rámečků mám dost a jsem rád, že to má někdo z lidí z virtu :)
-> j_j: Jo, takhle nějak to bylo.. a "vyskákal jsem".. A tak teda díky, no..
.
-> Bukaj: No a v tom autoemajlu právě že je "aukro čeká na odezvu banky"..
Nicméně prodejce reagoval, já peníze poslal a aurko ať si trhne..

-> Bukaj: No a v tom autoemajlu právě že je "aukro čeká na odezvu banky"..
Nicméně prodejce reagoval, já peníze poslal a aurko ať si trhne..
-> THOMMY : By protáhnul co už má
-> j_j: To je jenom volba přepravy pro to, aby Aukro mohlo poslat automatickej mail...
...normálně koupíš a pak napíšeš prodejci a domluvíš se s ník...
...normálně koupíš a pak napíšeš prodejci a domluvíš se s ník...

-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: ajtak by som to do auta nedaval
-> Nwkt: Pročpak, ten taky přemýšlí nad dírou do střechy? Teda větší, než už má ? :)
-> castrol: Deset tyček plus pošta a máš to doma. 

-> THOMMY : Tohle nesmí vidět minno 

-> THOMMY :
to chcu

Kdyby ještě někdo toužil po přestavbě na Blue Sky....www.sbazar.cz/miroslav.ci
z/.../3892475-nova-el-ovla
dana-stahovaci-strecha-vho
dna-na
Cena sice vysoká, ale pořád nižší, než nová přímo od Webasta...
P.S.- I ostatní inzeráty prodávajícího stojí za povšimnutí
Cena sice vysoká, ale pořád nižší, než nová přímo od Webasta...
P.S.- I ostatní inzeráty prodávajícího stojí za povšimnutí
-> dragon_cb_cz: nn, ale nabídne ti to způsob přepravy nebo odkáže na int. bankovnictví nebo pay U - ale z toho nějak vyskáču a zaplatím později převodem.
-> j_j: Počkej, to jako když teď bereš "kup teď" tak musíš i rovnou cálovat? Nějaká novinka?