skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
prohledat
20352 příspěvků (zobrazeno 10651 až 10700) od 08.01.2010 do 23.02.2025, založil/a Pavel P..
-> oppik: proč ? platíš za TP a SPZ .. se na to postaví nejaká čórka a v bazaru se to krásně prodá
-> oppik: Stav: Nepoškozeno :-D
-> J3STER: Překážej v garáži :D.
-> m8rinek: No překvapilo mě že se vyrábí. Je to fajn. A zarazilo mě že prodáváš ty jitrnice.
-> J3STER: Moc nevím co Tě na tom překvapilo? Okno na erko se do dnes v malých seriích vyrábí, asi před dvěma lety jsem si ho nechal v autosklech vyměnit...
Tož to mě překvapilo: shop.tym-motorsport.cz/cz
/.../celni-okno-skoda-110r
-130-rs.html
-> Pavel P@nkáč 24.12.13 17:17:53: vo tom newím :-O
-> P@wlos: tak po tobe je putovních věcí

Moje putovní erko... ale že už má dvojnásobnou cenu :-D auto.bazos.cz/inzerat/...
/prodam-skoda-110r.php
-> Bukaj: Kdyby jsi měl ještě možnost nějakých těch starších hliníkovejch, tak si na mne vzpomeň
-> All: Ohledně těch plastových, občas je měl v inzerci David. , nedávno jsem od něj jednu bral, a docela často se dá sehnat v nějakých vojenských výprodejích.

-> All: Ohledně těch plastových, občas je měl v inzerci David. , nedávno jsem od něj jednu bral, a docela často se dá sehnat v nějakých vojenských výprodejích.

-> dragon_cb_cz:
Plastový tam měli myslim už novodobý...
Plastový tam měli myslim už novodobý...
-> Bukaj: Bohužel, já si to asi spletl s těma hliníkovejma, jinde bych asi "kopici" neviděl...
-> VeTeV: Tak to se dohodni s Dragonem - k těm plastovejm nemám přístup...
-> Bukaj: spis ten plastak coje na aukru - sice mam novou na aute, ale uz sem ji odrbal...
-> dragon_cb_cz: jop
-> VeTeV: Jestli myslíš tu hliníkovou, tak ji máš u mne - příště si koupím novou (tuším, že jsem ji kupoval za 90 Kč, nebo 60? Už nevim...) 

-> Bukaj: -> dragon_cb_cz: kuci dohodnete se a pro jednu me poslete 

-> Bukaj: Myslíš tu Mototechnu kterou myslím? 

-> dragon_cb_cz:
Tuhle mám jednu novou doma, bez kabeláže. V Mototechně měli ještě ty starší, hliníkové...
Tuhle mám jednu novou doma, bez kabeláže. V Mototechně měli ještě ty starší, hliníkové...
-> Radek Retro eLeSo: Mám takovej pocit, že jsem jich nedávno někde viděl kopici... ale musím zjistit, zda to nebyl jen pocit :D
-> Tomáššš: ten pickup to je krasa
-> Radek Retro eLeSo: Na tohle nikdo nepřihazujte, protože to chci koupit, ale levně

-> squalo: akje to zberatel tak nepreda
-> squalo 23.12.13 15:57:32: cista provokacia, co?
kto si všimne to béžové na tých fotkách... to by sa oplatilo kupiť keby je na predaj 
www.autobazar.eu/sk/jawa- 350-california-id4642235.h tml

www.autobazar.eu/sk/jawa- 350-california-id4642235.h tml
-> Pavel P..: Předtím se neprodala, tak teď se to zkouší ve ,,válečných" barvách

-> cPetan: myslím že interier už není....
-> Jarda: tak kolik jich potom je solitare??? www.skodateam.cz/MTX_Road
ster
-> Nwkt: tak v úvahu by přicházela 34 z mého seznamu
ale moc mi tam nesedí ta Praha

-> Jarda: Když to nevíš ani ty, tak to nebude vědět nikdo 

-> banditta 21.12.13 11:33:03: Nebejt to z druhýho konce republiky, ozobal bych ho o interiér 

-> banditta: ten sportlie to mělo bejt pavlosoj ne? 

HPcka od miestneho clena auto.bazos.sk/inzerat/...
/Predam-HP-Sporting-Felici
a.php
-> Tomaso435: no já koukám co jsem to zde zkopíroval
auto.bazos.cz/inzerat/... /Skoda-120L.php
já chtěl tohle....docela pěkné i se zaplaceným eko poplatkem....

auto.bazos.cz/inzerat/... /Skoda-120L.php
já chtěl tohle....docela pěkné i se zaplaceným eko poplatkem....
-> banditta: u vás se to prodává, u nás vyhazuje... :-D
-> J3STER: to je to poslední...jde mi o nový origo ramena...když budeš vědět tak beru dva/tři páry)
-> Karlos (WIO46): to teda

Ani pohoňfest neumíte napsat.

-> J3STER: na nějaký poňhofesty nejezdim... takže smůla

-> Pavel P..: A ty mi..........

Si říkám už aby jsme se někde potkali. Třeba na pohoňfestu.........všechn o ti to spočítám.
Opraveno

Si říkám už aby jsme se někde potkali. Třeba na pohoňfestu.........všechn o ti to spočítám.

Opraveno
-> J3STER: ty!