skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
prohledat
20352 příspěvků (zobrazeno 10401 až 10450) od 08.01.2010 do 23.02.2025, založil/a Pavel P..
-> suri: nieje sa comu cudovat ked stoja pod holym nebom
-> castrol 19.01.14 21:45:11: a pritom už zdiaľky to nie je výhra
-> suri: a este dlho postoja pokial neubere na cene
-> Tabi: Tyhle desky tam chodily i po kusech (sadách) a nikdo o to moc nejevil zájem. On prodejce je taky trochu patron...
-> castrol 28.12.13 21:55:07: Poslušne hlásim že erky tam stále stoja , bez pohnutia , dnes som šiel okolo
Musím si taky přihodit.
Já jsem na aukru začal nakupovat už docela často.Musím říct,že jsem skoro pokaždé nakoupil velmi dobře.Jak už tady někdo psal,je třeba si nastavit strop a hotovo.Člověk tak nějak už ví co se za kolik prodává,a podle toho se zařídit.Jediná věc co mi trochu vadí je to,že někteří prodejci i ty levnější věci co jsou třeba na auto v páru,nebo by to měla být sada,tak to prodávají jednotlivě po kusech.Pochopil bych to u dražších dílů.Nedávno mi takhle utekla jedna H4 parabola na litra.
Nebo naopak,viz ty závodní destičky.To bych rozdělil min. na dvě aukce,a prodejce by to taky určitě prodal.Jenže ono je to takhle pro prodávajícího jednoduší,já vím.
Jdu se mrknout na moje aukce.

Jdu se mrknout na moje aukce.

nějaký hustodesky pro závodníky... škoda že jen 2p.
aukro.cz/skoda-desticky-p ro-zavodni-auta-slitina-ne sehnatel-i3881370778.html
aukro.cz/skoda-desticky-p ro-zavodni-auta-slitina-ne sehnatel-i3881370778.html
-> spartra: A co je podle tebe smysl aukce? Ze tam nebude tejden zadnej prihoz a pak 10 vterin pred koncem kazdej utavi klavesnici aby to vyhral, ale za co nejmin? :) A stejne by vsechny takovydle co chtej usetrit prehodil ten, kdo by tam hodil normalni cenu :)
Diky tomuhle jsem vyhral pred 3ma rokama zimaky o dve koruny :) Taky jsem byl celou dobu jedinej kdo prihodil a uz jsem myslel, ze je nikdo nebude chtit. No a asi minutu od konce se tam najednou sesypalo asi pet lidi, kteri zacali po stovkach a hrozne se asi divili, ze je furt prehazuju. No a jelikoz si jeden z nich nastavil finalni castku na cela cisla, tak jsem mu automaticky prehodil i ten jeho posledni prihoz o dve koruny. A protoze byl blbej a nezacal prihazovat driv, tak uz to nestihl prebit a vyhral jsem :)
Diky tomuhle jsem vyhral pred 3ma rokama zimaky o dve koruny :) Taky jsem byl celou dobu jedinej kdo prihodil a uz jsem myslel, ze je nikdo nebude chtit. No a asi minutu od konce se tam najednou sesypalo asi pet lidi, kteri zacali po stovkach a hrozne se asi divili, ze je furt prehazuju. No a jelikoz si jeden z nich nastavil finalni castku na cela cisla, tak jsem mu automaticky prehodil i ten jeho posledni prihoz o dve koruny. A protoze byl blbej a nezacal prihazovat driv, tak uz to nestihl prebit a vyhral jsem :)
-> Jarda/felda: Tomu co jsi napsal sám nevěříš. ;-) I kdyby jsi přihodil tisícinu vteřiny před koncem aukce, tak Ti to stejně napíše "Litujeme, ale vaše nabídka byla překonaná".
-> spartra 19.01.14 08:15:47: musel bys vychytat okamžik před koncem kdy automat nestihne zareagovat, pak bys to možná vyhrál
-> spartra: Nepostrádá to smysl aukce. Ten automat mají všichni. Ať chtěj, nebo nechtěj.
Klasická aukce končí dokud lidi přihazujou. Bohužel u internetový je tenhle systém trošku nereálnej. Tak je danej přesnej čas, kdy aukce končí. A aby u toho nemuseli všichni účastníci sedět po celou dobu průběhu aukce, tak funguje tenhle automat.
Proto taky třeba do aukce nikdy nedávám svoje maximum zaokrouhlený, ale vždy je to "nesmyslná" částka jako naříklad místo 250 kč dávám třeba 262kč.
Každopádně zde je to papsaný v nápovědě: aukro.cz/help_item.php?zo om=N&...
A jak zde již bylo napsáno - může se Ti to nelíbit, můžeš proti tomu protestovat, ale to je opravdu všechno co můžeš.
Klasická aukce končí dokud lidi přihazujou. Bohužel u internetový je tenhle systém trošku nereálnej. Tak je danej přesnej čas, kdy aukce končí. A aby u toho nemuseli všichni účastníci sedět po celou dobu průběhu aukce, tak funguje tenhle automat.
Proto taky třeba do aukce nikdy nedávám svoje maximum zaokrouhlený, ale vždy je to "nesmyslná" částka jako naříklad místo 250 kč dávám třeba 262kč.
Každopádně zde je to papsaný v nápovědě: aukro.cz/help_item.php?zo om=N&...
A jak zde již bylo napsáno - může se Ti to nelíbit, můžeš proti tomu protestovat, ale to je opravdu všechno co můžeš.
-> Don_pepe: Což je pro prodejce ideální stav :))). Oba tyhle přístupy generujou ceny větší, než jsou obvyklé...
-> spartra: Nepostrádá to smysl aukce, princip je ten že ty nastavíš svoje maximum, ostatní taky a pak je automat porovnává, jenže každej druhej jouda chce být chytřejší a místo aby hned napsal koli¨k max. je ochoten dát, myslí si že ušetří, čeká na 3 ráno kdy aukce končí, přihazuje manuálně po desetikorunách těsně před koncem a buď má prd, nebo to nakonec koupí za víc než by chtěl... a diví se 

-> spartra: Takhle fungujou všechny internetový aukce. Může se ti to melibit, ale to je tak vše co s tím můžeš dělat.
-> StepaNoFUN 18.01.14 20:37:31: tím chceš říct např. cena 1000. druhej má nastaveno limit 1500, já příhodím třebas do vteřiny před koncem 1250 a mám stejně hovno? pač mě druhýho automat stejně přehodí ? to bych musel přihodit 1501 a vyhrál bych ?
takhle to postrádá smysl aukce
čas každýho příhozu se nemůže aktualiovat, dle toho co vidím v historii, pokud to neregistruje pouze první příhoz a automatický příhozy to nezaznamenává
-> m8rinek 18.01.14 20:47:57: -> dragon_cb_cz 18.01.14 22:43:33: já se o to ani nezajímal, akce byla spontální, aukro používám zřídka. Napsat jednu větu, na to je síly dost.
takhle to postrádá smysl aukce

čas každýho příhozu se nemůže aktualiovat, dle toho co vidím v historii, pokud to neregistruje pouze první příhoz a automatický příhozy to nezaznamenává
-> m8rinek 18.01.14 20:47:57: -> dragon_cb_cz 18.01.14 22:43:33: já se o to ani nezajímal, akce byla spontální, aukro používám zřídka. Napsat jednu větu, na to je síly dost.
-> m8rinek: Já taky... a některý lidi to pořád nechápou.
-> Stepan FUN: Uff tohle už jsem vysvětloval tolikrát, že teď už bych na to neměl sílu...
-> spartra: Aktualizuje. Ale aukro má "automatický přihazování". Což znamemá, že si nastavíš strop, kterej jsi ochotnej dát a až do tohohe "stropu" se ta Tvoje částka navyšuje.
Názorně: Vyvolávací cena 1kč.
Tvoje maximum 200Kč
Aktuální cena 1kč. Vyhráváš Ty.
Další přihodí svoje maximum 10kč.
Aktuální cena 11kč, vyhráváš Ty.
Další přihodí 50kč.
Aktuální cena je 51kč a vyhráváš Ty.
Pokud aukce skončí vyhrál jsi předmět za 51kč.
Pokud někdo před koncem aukce přihodí 200 a Ty máš strop taky 200, tak předmět vyhráváš pořád Ty, protože Tvoje nabídka na 200 přišla dřív. Pokud dá 201, tak máš pech a vyhrává on.
Názorně: Vyvolávací cena 1kč.
Tvoje maximum 200Kč
Aktuální cena 1kč. Vyhráváš Ty.
Další přihodí svoje maximum 10kč.
Aktuální cena 11kč, vyhráváš Ty.
Další přihodí 50kč.
Aktuální cena je 51kč a vyhráváš Ty.
Pokud aukce skončí vyhrál jsi předmět za 51kč.
Pokud někdo před koncem aukce přihodí 200 a Ty máš strop taky 200, tak předmět vyhráváš pořád Ty, protože Tvoje nabídka na 200 přišla dřív. Pokud dá 201, tak máš pech a vyhrává on.
-> m8rinek 18.01.14 20:25:45: že v historii má poslední příhoz o 1h:10min dřív než my, kdežto náš příhoz je označen 10 vteřin před koncem aukce
asi se ty časy ne vždy aktualizujou, nelze z nich poznat kdo kdy přihazoval, snad je to srozumetelný
asi se ty časy ne vždy aktualizujou, nelze z nich poznat kdo kdy přihazoval, snad je to srozumetelný

-> spartra: Vůbec nechápu jak to myslíš, nicméně, máš pech...
-> m8rinek 18.01.14 20:14:43: -> StepaNoFUN 18.01.14 20:16:03: nu nepotěšili jste mě
z tý historite to bohužel nejde vyčíst, pač má záznam uvedenej o 1h:10min dřív, asi se to neaktualizuje s každým příhozem
i když náš příhoz tam je 10 vteřin před koncem aukce

i když náš příhoz tam je 10 vteřin před koncem aukce

-> spartra: Protože tu částku nabídnul dřív. V automatickým přihazování byla jeho nabídka (jeho strop) stejná a bohužel dřív než Tvoje.
-> spartra: Měli jste přihozeno stejně, ale on měl přihozeno dřív...
že se ptám, když tu běží aukro. Měl jsem zájem o zboží z aukra, dražba skončila dnes.
Nepodařilo se mě bohužel vyhrát, překvapilo mě že vyhrál druhý se stejnou částkou příhozu v historii přihazovaní
kde se stala chyba? co, jak, proč? je tu někdo aukra sečtělý?
Nepodařilo se mě bohužel vyhrát, překvapilo mě že vyhrál druhý se stejnou částkou příhozu v historii přihazovaní

kde se stala chyba? co, jak, proč? je tu někdo aukra sečtělý?
-> Matsoft 16.01.14 13:11:27: Když jsem mu na inzerát napsal, ochotně chtěl kola poslat poštou. Jakmile jsem mu navrhl, že si pro kola přijedu osobně, napsal mi že to mám daleko a tím veškerá komunikace skončila
Už chápu proč díky -> aceboss:

-> dragon_cb_cz 16.01.14 23:22:24: škoda tý mlhovky uprostřed,jináč pěkná
-> m8rinek: Budu sledovat.
auto.bazos.cz/inzerat/...
/Skoda-100-De-luxe.php
Hezké kilo, asi už za sebou nějakou menší renovaci má...
Hezké kilo, asi už za sebou nějakou menší renovaci má...
Hehe tak to je solidní práce....
Jinak snad Vás zaujme létající rapid :) www.ebay.de/itm/.../23101 9930552?pt=Zeitsch...
-> Eidy: Nechceš kasli? aukro.cz/prodam-karoserii -skoda-110r-s-platnymi-dok lady-i3888172188.html
Jinak snad Vás zaujme létající rapid :) www.ebay.de/itm/.../23101 9930552?pt=Zeitsch...
-> Eidy: Nechceš kasli? aukro.cz/prodam-karoserii -skoda-110r-s-platnymi-dok lady-i3888172188.html
-> Pavel P..: Jj, ale pak zmizelo a stovka tam stála dál... no jestli tam stojí znova tak se cestou do práce zastavím omrknout, ale mám pocit že už tenkrát to žádná hitparáda nebyla :/
-> dragon_cb_cz: jojo to tam stálo venku na dešti ještě vedle takový vybledlý tmavě modrý stovky.... naposled bylo na prodej za 49tkč.
-> Matsoft: Bazar v Dolních Měcholupech, že jo?
-> m8rinek: pred 3 nebo 4 rokama jsem na nej koukal.. pod pulmetrovou zaveji...
-> m8rinek: za pekne peniaze
-> m8rinek: Dobrej hajzl, prý "kupoval jsem před 4 roky v pojízdném stavu, po celou dobu stojí v garáži". V tom bazaru co je na fotkách stálo už když jsem se před třema rokama stěhoval do Kolovrat a stálo tam pak minimálně ještě rok, spíš dva... před nějakou dobou zmizelo, tak jsem doufal, že ho koupil někdo kdo ho zachrání. Zjevně nikoliv... Jen by mě zajímalo kde teda stálo těch posledních pár měsíců.
Jinak před těma necelejma třema rokama jsem se na něj pochopitelně ptal, bazarník za něj tenkrát řekl nesmysl (tuším 80 tisíc) a mlel něco o tom jak "když se to udělá do kůže a okna v elektrice, tak se to v německu prodá za čtvrt milionu"... škoda slov.
Jinak před těma necelejma třema rokama jsem se na něj pochopitelně ptal, bazarník za něj tenkrát řekl nesmysl (tuším 80 tisíc) a mlel něco o tom jak "když se to udělá do kůže a okna v elektrice, tak se to v německu prodá za čtvrt milionu"... škoda slov.
-> m8rinek: To vypadá dost schopně.
-> m8rinek: Nikdo a nebo nekdo kdo o tom nic nevi... btw. strecha je doma
-> krup: Tak to se ho klidne zeptat zkus... Speedpilot dostal navic k autu co jsem od nej kupoval... A ja ho kupoval za 6 000 myslim.. k majiteli se vyjadrovat nebudu, nehodlam si kazit vecer
-> krup: Hele ona tam ta hodnota je, ve světě se to za tolik prodává, to není problém a okruh kupců je. Jen na ty panely nevim. Fejkově dobovej panel osazenej všim možnym za astronomickou cenu... Jsem zvědav kdo to koupí :))).
-> m8rinek: ..pak bych se teda bál zeptatat na cenu tohodle: auto.bazos.cz/inzerat/...
/HALDA-SpeedpilotTripmaste
stopky.php 

-> Luky: Mě teda přijde rozdíl mezi 535 (momentálně dokonce 465e) a 600e, nicméně neříkám, že je cena mimo, ale už to pak není zajímavé. Navíc to nemění nic na faktu o majiteli :D.
-> m8rinek: mě to hned přišlo divny 
..ono 600+800e za "dvě krabičky" je .. mnu, pro fajnšmekry :))

..ono 600+800e za "dvě krabičky" je .. mnu, pro fajnšmekry :))
-> m8rinek: tys to ale o moc levněji neprodával, ne?
To já ho tenkrát za takovou cenu koupil. Tedy v českých...

To já ho tenkrát za takovou cenu koupil. Tedy v českých...

-> krup: lidová cena 

-> krup: Jen cena není v CZK :D
Jinak optej se jourina, majitel je prý č***k :D.
Jinak optej se jourina, majitel je prý č***k :D.