Sociál version
auto.bazos.cz/inzerat/...
/skoda-105-s.php
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
prohledat
20352 příspěvků (zobrazeno 10151 až 10200) od 08.01.2010 do 23.02.2025, založil/a Pavel P..
-> Jožynek : Laminát nezrezne 

-> Maty110l: by ma zaujímalo ako to zabraňuje korózii...

-> m8rinek: No 

-> Bukaj: Však to píšu, ne? :D
-> m8rinek: U hadic brzd musí bejt průtokáč s vybráním právě kvůli tomu, že ty holendry nemaj vybrání a většina ostatních použití využívá rovných průtokáčů a holendru (očka) s vybráním (voda, plyn, topení, hydraulik strojů atd), ne?
-> Jozka 02.02.14 20:23:24: Není to třeba proto, že trubička v nádrži (do sítka) je docela tenká (kvůli snazšímu nasátí paliva?) a naopak ďoura skrze šroub musí být celkem velká (aby tam vůbec něco proteklo) a že to musí být docela fest utaženo (aby to neteklo, kam nemá), takže u relativně tenkého šroubu už nebylo kde zužovat?
-> Jozka: Hele nevim, ale jsou dva druhy holendrů s vybránim v oku, kde lze použít rovnej a např na hadicích brzd je jen vrtnutá díra a tam to chce použít průtokáč s vybráním, aby jsi si díry nezacpal...
-> Suty 01.02.14 21:32:40: celé je to na hlavu postavené...

-> Enggik: No mě právě nic..
-> m8rinek 02.02.14 17:04:55: Není zrovna to připojení do nádrže jeden z mála průtokáčů, co maj válcový tělo bez vybrání.. už mě kolikrát napadlo proč..?

-> m8rinek 02.02.14 17:04:55: Není zrovna to připojení do nádrže jeden z mála průtokáčů, co maj válcový tělo bez vybrání.. už mě kolikrát napadlo proč..?
-> Maty110l: predava to virtak P@wlos
doufám,že to tu někde není pokud jo,tak pardon,ale je to hustý retro :)
auto.bazos.cz/inzerat/... /Dobovy-tuning-FAVORIT-pol ux.php
auto.bazos.cz/inzerat/... /Dobovy-tuning-FAVORIT-pol ux.php
-> Jarda: klasika,objíždí,shání,dom
a to vypucuje a poladí....věřim tomu že když bude sedět u netu včas tak pár kousků za měsíc za dobře koupí
-> Don_pepe: me by hlavne zajimalo, kde ta auta v tomto stavu bere nebo ... ?
-> Jozka: A na tom ti přijde něco divného? 

-> m8rinek: Bych se stavil nějakým přiměřeně dlouhým vozem :D
-> TTomas: Hmm hmm nevim, dotáhl jsem, teče vnitřkem, ne venkem považoval jsem za vyřešené :D
-> dragon_cb_cz: Není problém, jen převíst je to trošku kumšt :D.
-> dragon_cb_cz: Není problém, jen převíst je to trošku kumšt :D.
-> m8rinek: Tak možná využiju... možná :)
-> m8rinek: Dosedacku vnitrku. Musi to dosednout na tu trubicku. nejdriv mi to teklo a davalo malo bena. po dotayeni pak upadla ta trubicka. byla to teda puvodni nadry. Mozna jsem mel jen slabe tesneni.
-> TTomas: Dosedačky? Jsme malinko zmatenej, vzal jsem šroub udělal sandwich kroužek, banjo, kroužek a utáhl. Tady není co řešit :))).
-> m8rinek: Ja to taky zkousel a nejak to nemakalo. Asi to musi mit presnou delku a tvar dosedacky nebo jsem mel proste jen smulu.
-> Jozka: já se v tom zas moc nevyznám
-> Don_pepe: co je to zač?
-> Don_pepe: co je to zač?
-> dragon_cb_cz: Jop, několik...
-> TTomas: Já po tom co nataženej origo přetrhl, tak jsem dal novej zakoupenej v hydraulice a funguje dobře (holendr má myslim vybrání, tak není problém dát obyč průtokáč)... Tohle jsem tam dával www.hydraulickeprvky.cz/i nshop/.../70930612_M.jpg bo s vybránim má malou díru. Závit jestli si to nepletu byl M10x1
-> TTomas: Já po tom co nataženej origo přetrhl, tak jsem dal novej zakoupenej v hydraulice a funguje dobře (holendr má myslim vybrání, tak není problém dát obyč průtokáč)... Tohle jsem tam dával www.hydraulickeprvky.cz/i nshop/.../70930612_M.jpg bo s vybránim má malou díru. Závit jestli si to nepletu byl M10x1
No ja bych spis bral novej prutokovej sroub na tu trubku

-> m8rinek: Nový?
-> tukanovec83: Hehe taky tu nějaký mám, kdyby byl zájem...
-> škoda caddy: Milan, Šumperk? Netřeba komentovat...
-> škoda caddy: Na modelu 82 z babího léta 1981 čtyřoko - proč ne ?
-> Suty: 3 tisíce za auto, který jezdí po stropě ti přijde málo? To je super kup. 

-> cPetan: Ty máš oči :))).
-> m8rinek: Je možný, že na tý noze je napsáno "moravasport něco Přerov" ?
Beskyd, nebo Engelmann? www.ebay.de/itm/.../19105
1240507?pt=Automob...
Tak se přiznejte, kdo mu taky psal?
auto.bazos.cz/inzerat/... /AL-kola-skoda.php
Prej netušil že maj ty kola nějakou cenu a za 2 dny se mu ozvalo 18 zájemců
PS. Takže teď budou toho kdo dá nejvíc, shit

auto.bazos.cz/inzerat/... /AL-kola-skoda.php
Prej netušil že maj ty kola nějakou cenu a za 2 dny se mu ozvalo 18 zájemců

PS. Takže teď budou toho kdo dá nejvíc, shit
-> Luboš: urcite, protoze tam je priprava el.
Otázka trochu mimo, s ohledem na ten inz. na výměnu, byly vůbec přední mlhovky jako příplatková výbava z fabriky?
-> Jarda: Zas má šanci, že k výměně dojde...
tak tímto směrem bych nemenil na jeho miste :)
auto.bazos.cz/inzerat/... /VYMENIM-Skoda-130-Rapid-z a-Skoda-136-GL-nebo-130-L. php
auto.bazos.cz/inzerat/... /VYMENIM-Skoda-130-Rapid-z a-Skoda-136-GL-nebo-130-L. php
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: V takovejhle základovce táta koupil v roce 1989 přední čelo M-kový..
A jo, slepili co měli, mám MB, na kterým jsou MB akorát poběhy a 1. patro v kufru, jinak je to kilo, když chtěl známej někdy v letech 1991-93 koupit karosérii (tvrdil, že jednu z posledních 13ti) tátovi na M-ko a nekoupil, že měla užovkový zadní lemy.. a taky že olakovaná stála 54 tisíc.
Pokud to byl původně level 2, tak by na skeletu měly být dveře, kapoty a mám dojem i udělanej plastizol podvozku..
A jo, slepili co měli, mám MB, na kterým jsou MB akorát poběhy a 1. patro v kufru, jinak je to kilo, když chtěl známej někdy v letech 1991-93 koupit karosérii (tvrdil, že jednu z posledních 13ti) tátovi na M-ko a nekoupil, že měla užovkový zadní lemy.. a taky že olakovaná stála 54 tisíc.
Pokud to byl původně level 2, tak by na skeletu měly být dveře, kapoty a mám dojem i udělanej plastizol podvozku..
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: skoda-virt.cz/cz/.../248-
zeliv-jaro-2010 rapid na fotce 18
-> Pavel P.. 31.01.14 14:47:22: přesně tak jsem to myslel 
nené, myslel jsem to tak, že by použil jen repro (bez síťky/mřížky) kvůli roku výroby

nené, myslel jsem to tak, že by použil jen repro (bez síťky/mřížky) kvůli roku výroby
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: teď mě ještě zarazilo,tam co se cpe palubka tak už jsou zatřený výdechy od topení černou,to by zas na kastli v základu nedávali si myslim...jestli to teda není nalakovaný tou hnědou...ta když zmatní tak to vypadá podobně,máma takovou měla a po několika letech bez garáže to vyšoslo jak sviň....
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: to bych neřešil....hele,vyměň brejle za emkový,číslo náhradní boudy to má....novej či lehce jetej díl s maximálně na pár místech povrchovou korozí cenu určitě má)
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: No nevim, fotky jsou maly a na tej barve to je na prd videt, ale rekl bych, ze tam bylo vic veci nez jen dvere. Treba zadni celo, nadobka brzdovky, sterace, okno, sedacky, kapota i se zamkama atd...
-> m8rinek: taky se mi zdá že na tom byli nekdy dvere, ale ja to koupil takhle bez dveri, dost možná že je nekdo od puvodniho majitele predtim odkoupil.
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: No tak minimálně dveře z toho jsou demontovaný, ne? Vzhledem k orezlinám pod pantem... Ta odřenina v podběhu je dost jak od provozu...