skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
prohledat
20352 příspěvků (zobrazeno 10051 až 10100) od 08.01.2010 do 23.02.2025, založil/a Pavel P..
-> Jozka: A kolik váží skelet? 2000 je cena za 500kg plechu.
-> m8rinek: Tak "cena šrotu" jak psal, to teda zas nebyla..
Ale i tak je to cenovka z říše snů.. neznámému kupci nelze jinak než tiše závidět..

-> m8rinek: Jj, bylo to fakt zadarmo.
-> m8rinek:
Doufám že jik oupil aspoň někdo odsud
Doufám že jik oupil aspoň někdo odsud
-> dragon_cb_cz: Už jsem ráno dával echo...
Co se týče ceny, tak pokud to nebyla nějaká přetřená bída a pokud stav byl jako na fotkách, tak bych si nestyděl říct i 10x tolik a kupec by se našel...
Co se týče ceny, tak pokud to nebyla nějaká přetřená bída a pokud stav byl jako na fotkách, tak bych si nestyděl říct i 10x tolik a kupec by se našel...
-> havlik: Myslel jsem všeobecně bez ohledu na cenu schopně - cenu vůbec nemá smysl komentovat, bylo to prakticky zadarmo.
-> dragon_cb_cz: docela schopně? sežeň aspon z půlky tak dobrou za tyhle prachy a budeš king
-> havlik: Já taky ne... vypadal docela schopně.
-> dragon_cb_cz: se nedivim
Tak prej bylo pryč už ráno...
-> pepa110r: To bude něco pro Eidyho...
auto.bazos.cz/inzerat/...
/Pristrojovy-stit-skoda-fe
licia.php to jsem jeste nevidel ale vypada to zajimave
-> castrol: ta 120 vypadá dobře - ale to měla měněnou podlahu kufru, nebo co jsou tam ty divné "body"?
A ta 105s je na papírech 1985?
A ta 105s je na papírech 1985?
-> Luky 06.02.14 10:33:08: sorry ale stejně to sou joudové viz: on kupoval celou sadu KIT
ale aspoň odpověděl

ale aspoň odpověděl

-> Luky:

-> Tabi: myslíš, že prohodil číslice a mělo to být 86? 

-> marjik: Já taky chci aby moje tisícovka měla výkon 68 kW jako ta v tom prvním inzerátu
,někdo se asi upsal.

/Novy-narazniky-Skoda-120.
php
Úplně láce to není a pro mě je to daleko, ale jestli jsem to od pána dobře pochopil, jsou to fungl nový plasťáky i s výztuhama... tak pokud někdo z okolí shání...
Úplně láce to není a pro mě je to daleko, ale jestli jsem to od pána dobře pochopil, jsou to fungl nový plasťáky i s výztuhama... tak pokud někdo z okolí shání...
-> Luky: Vida, omyl.. i když..
No ale je "paráda" jak jsme už dneska všichni naučený za vším hledat podraz..

Už mám odpověď:
Dobrý den,
Bohužel došlo od mého kolegy k předání špatné informace, už jsem byl na to upozorněný:-( on kupoval celou sadu KIT na 5.0Phaetona, kterého rozstřelil a tento díl už nestačil vyměnit..tento díl je přímo z Německa, protože tam pracoval a byl koupený v roce 2010 za 35euro, teď tento filtr stojí 14,95Euro, volal jsem přímo do Německa a ověřil jsem si tuto informaci, takže jestli o něj máte zájem, tak za 250kč je Váš...
Je úplně nový..
Tak vidíte, že se to vysvětlilo

Dobrý den,
Bohužel došlo od mého kolegy k předání špatné informace, už jsem byl na to upozorněný:-( on kupoval celou sadu KIT na 5.0Phaetona, kterého rozstřelil a tento díl už nestačil vyměnit..tento díl je přímo z Německa, protože tam pracoval a byl koupený v roce 2010 za 35euro, teď tento filtr stojí 14,95Euro, volal jsem přímo do Německa a ověřil jsem si tuto informaci, takže jestli o něj máte zájem, tak za 250kč je Váš...
Je úplně nový..
Tak vidíte, že se to vysvětlilo

-> Jozka: ups.. 
No jen jsem se ho zeptal v čem jsou jiné, že se tam liší cena, tzn. velmi neutrálně. Ale pokud je to tak jak píšeš, tak asi veselej nebude no...
(ale zase by mohl být rád, že mu na ten inzerát alespoň někdo odepsal
)

No jen jsem se ho zeptal v čem jsou jiné, že se tam liší cena, tzn. velmi neutrálně. Ale pokud je to tak jak píšeš, tak asi veselej nebude no...
(ale zase by mohl být rád, že mu na ten inzerát alespoň někdo odepsal

-> Luky: Pokud je to náhodou nějakej Jouda, co za 5 litrů fakt koupil a ne podfukář, tak odhaduju, že jsi mu zkazil celý dopoledne..

-> Radek Retro eLeSo: jsem prodávajícímu poslal odkaz, uvidíme jestli mi odpoví...
-> Radek Retro eLeSo: Von má nějakou mutaci v ryzím stříbře asi..

-> Göring - zrušená registrace 05.02.14 17:44:47: slušně naivní týpek,prej původní cena přes 5000,-kč
tady odkaz www.reviloshop.cz/store/g oods_JOM-40321_320_sportov ni-filtr-vzduchovy-streama ir.html

tady odkaz www.reviloshop.cz/store/g oods_JOM-40321_320_sportov ni-filtr-vzduchovy-streama ir.html

-> marjik: krasna -> Göring - zrušená registrace 05.02.14 17:44:47: dojdi si a dam jeden za 200 

-> Tomaso435: asi jo vid za ty prachy je to parada
-> Göring: ber ho dokud je.
/Vzduchovy-filtr-tuning.ph
p neni to trosku moc 

Takhle se jmenoval ten úřad centrální..
search.seznam.cz/?q=Feder %C3...
-> Ultim: To bylo taky řešený centrálně (podle výšky kopců možná..
), stejně jako cenový skupiny v knajpách = desítky výčepní stály po celý ČR (SR si nevybavuju, ale asi taky) ve IV. cenový skupině všude úplně stejně, stejná byla přirážka ve II., atd.. Mrkni třeba do týhle tatrovácký diskuse..
www.tatra-club.com/forum- tema/tatra-plakaty-obrazy- a-obrazky-4971?kols=8
search.seznam.cz/?q=Feder %C3...
-> Ultim: To bylo taky řešený centrálně (podle výšky kopců možná..

www.tatra-club.com/forum- tema/tatra-plakaty-obrazy- a-obrazky-4971?kols=8
-> Jozka 05.02.14 14:05:10: Takze zatimco SMC byla pevne dana, tak s DMC mohl prodejce hybat? Napr. vysokohorske prirazky na cigarety atd?
-> Ultim: SMC = státní maloobchodní cena, čili konečná cena pro občana v Mototechně. Výrobce vyrobil, dal kalkulaci nákladů a "cenovej úřad" (jehož přesnej název teď nedám) stanovil centrální cenu pro celej stát na základě ideologicko-národohospodá
řské úvahy - s menším přihlédnutím ke kalkulaci výrobce.. 

-> Ultim: tušim že Spotřebitelská Maloobchodní Cena
-> Pavel P..: To jsem právě do teď nechápal

Add ta cena, co to znamena to "SMC"? "DMC" je jasne, ale na tohle nemuzu prijit.
-> Cumper: proč myslíš že se dělali takový ty opravný obaly a lidi si svařovali vejfuky sami?
-> Pavel P..: Za totáče stál vejfuk na škodovku 400Kčs
? Dyť to je stejně jako teď polskej. To bylo hodně drahý zboží...

-> Don_pepe: takžes tam byl a teď jste si dali čas na rozmyšlenou, jo? To jsem zvědav jak se nakonec rozhodneš
.

-> Tomaso435: Moc neumím :D Ale večer mu zavolám co a jak :D Spíš aby to bylo co chci, musel bych to celý překuchat, nemám na to nic, garáž plnou krámů na rapida... ale jel sem kolem tak se nepodívej, žejo

-> Tomaso435: Já třeba smlouvat neumím. Při posledním nákupu auta mi teda prodejce sám nabídl slevu 2t., ale jinak to neumím a i když kupuju tak vybírám jen do dané sumy a tím to hasne
-> Don_pepe: neumíš smlouvat? taky sme to z 12ti stahly na 7