skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
prohledat
20352 příspěvků (zobrazeno 9951 až 10000) od 08.01.2010 do 23.02.2025, založil/a Pavel P..
-> Matsoft 16.02.14 18:10:24: jj povodne spz
-> Matsoft: No ked som videl to ZVA tak som s toho bol jak puk 

-> RadovanSkodovkar: nevypada.. ZVA? stare SPZ Zvolena?
auto.bazos.sk/inzerat/...
/Skoda-105L.php nevypada zle
-> Matsoft: Nieco pre Myshaaka..

žádná voňavka, ale za ty kroupy...? aukro.cz/skoda-120-l-i398
0824643.html
aukro.cz/apri-cd1-palubni -pocitac-skoda-favorit-i39 72127556.html
aukro.cz/apri-cd1-palubni -pocitac-skoda-favorit-i39 72127556.html
-> macko KE: ee
mě přijde že má meněný blatníky.. ale možná to jen klam.
za jakou cenu tenkrát koupil za takovou to skoro prodává + co do toho investoval

-> vitek123: Ten palivoměr mě teda zaráží... No a cena? Šílenství...
-> Don_pepe: To vůbec nevypadá špatně
-> Luky: Tohle..? skoda-virt.cz/cz/.../9687
-peter1975-1
A jo, "přitáhne" se to hodně, ale jestli dokonale, jak to má být, to si z fotek netroufám..
A jo, "přitáhne" se to hodně, ale jestli dokonale, jak to má být, to si z fotek netroufám..
A ty nepasující zadní části prahů se vyřeší přitažením šroubkama? Nebo je to nějaký zmršený?
Tohle auto je i tady na virtu, jeho majitel stavěl z MB něco jako MBX s dveřma otevíranýma proti větru. Nemůžu to teď najít...
Tohle auto je i tady na virtu, jeho majitel stavěl z MB něco jako MBX s dveřma otevíranýma proti větru. Nemůžu to teď najít...
-> Koblet: Jo, pokud rozumně vyvařeno a nalakováno, tak se mi cena taky přemrštěná nezdá.. a jestli k tomu je funkční bižuterie, tak by bylo X-ko do 200..

-> Jozka: No barva se mi moc origo nezdá, ale pokud je komplet jak se tam píše tak cena není zlá. Kdyby se objevila o trosku driv tak už tam volám.

-> krup: Nu asi ta barva neodpovídá dobovýmu odstínu a prvomodelový kapsy na Z blatníky téměř zcela jistě nepatří..
-> Koblet: ..mám trochu obavu z "nie je robena na veterana" a pro další fotky se nemůžu dovolat :(
-> OJOUCH: Tak proto jsou třeba tak levný. A na škodovku dozadu je asi celkem jedno z čeho jsou.
-> stepan: Kdyby taky napsal na jaky je to auto!
Nový třmeny s mechanismem na ručku po 500:
auto.bazos.cz/inzerat/... /Trmen-brzd.php
EDIT: A má jich koukám víc druhů.
auto.bazos.cz/inzerat/... /Trmen-brzd.php
EDIT: A má jich koukám víc druhů.
-> macko KE: veru aj zmizla
-> castrol: tá musela zmiznúť veľmi rýchlo že som ju nevidel
škoda lebo zháňam pravostranné erko

-> macko KE: hej to je ona
-> Tomaso435: to uz tu je nejaky rok 

-> Tomaso435: Zadej si do vyhledávače nebo na YouTube "plasti dip" a uvidíš. 

aukro.cz/foliatec-folie-v
e-spreji-ruzova-leskla-2x-
400-ml-i3889131440.html co to je zase za vynález 

-> ZdeněkH - zrušená registrace 11.02.14 15:50:33: To je tak. Levně koupit,draho prodat a hlavně pozdě platit faktury.

-> Lůďa: JJ jak mi tohle někdo napíše tak rovnou končim komunikaci...
-> macko KE 10.02.14 23:40:37: hej bolo ale v dost zlom a este k tomu aj tuzing stave
a tu skodnu 120tuning ma alebo mal aj na bazos ale tam mal napisane ze rozpreda lebo nema papiere
a tu skodnu 120tuning ma alebo mal aj na bazos ale tam mal napisane ze rozpreda lebo nema papiere
-> Luky: Jo tak takhle jsem nikdy nepřemýšlel su hlupák. Stejně bych se takovým lidem nikdy neozval bych musel jo kur*a něco shánět a oni jediní prodejci minimálně v republice
-> ZdeněkH: protože by nedej Bůh mohli nasadit cenu příliš nízko a nebyl by to ten správnej vejvar woe

Nechápu proč tihle idioti pokud mají představu o ceně napíší do inzerátu 1kč místo té svojí ceny. Proto třeba osobně nereaguju na inzeráty kde je dohodou, 1kč a podobně.
-> m8rinek: Včera měl prý prodávající (zatím) nejvyšší nabídku 8500Kč, ale představu o ceně má 9 - 10tis.Kč.
-> dragon_cb_cz: To je on, tak schválně kdo tam zavolá za kolik je :D.
auto.bazos.cz/inzerat/...
/skoda-110r-skelet.php
Není to náhodou ten co se tu řešil minulý týden, jen přesunutý z Kladna do Kolína?
Není to náhodou ten co se tu řešil minulý týden, jen přesunutý z Kladna do Kolína?
-> Bukaj: Tak už je doma? 

-> Pavel P..: :zkus ho na těch 12 ukecat:-)
-> m8rinek: :je parádní,ale bude za raketu
-> m8rinek: :je parádní,ale bude za raketu
-> m8rinek 11.02.14 10:50:46: kámoš ho má v bílý barvě v 1,6D. Strašněj peklo stroj 

-> sep: Ty jo, ten je voňavej...
-> sep: takovýho ale světle žlutýho jsem skoro koupil když jsem si vybíral první auto.... taky 1,3, rok 86, první majitel, koupené v tuzexu a najeto kolem 56tis.... za 12tkč.. ale bohužel mě otec uvrtal do 105ky že prej na forda jsou drahý díly atd...