skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
pekne garde: auto.bazos.cz/inzerat/...
/Skoda-Garde.php
-> Jarda/felda: Jasně, jen že nikdy není tak zle aby nemohlo být ještě hůř 

-> dragon_cb_cz 01.03.14 11:39:11: to se snad nedá počítat mezi auta 

-> Soptikmartin: -> Nwkt: -> castrol:
je to muj byvaly fun... motor žere olej, slaminovaný oblouk s károu, shnilý, radoby vyvařene zadni podbehy... byl jsem rad že jsem se ho zbavil za 30... a jsem jeste v odhlasce kuwa
spz myslim 2SH
je to muj byvaly fun... motor žere olej, slaminovaný oblouk s károu, shnilý, radoby vyvařene zadni podbehy... byl jsem rad že jsem se ho zbavil za 30... a jsem jeste v odhlasce kuwa
spz myslim 2SH
-> Soptikmartin 01.03.14 12:02:59: za luxusne peniaze
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: uplne mimo su tie ceny na tom slovensku...
-> haso 01.03.14 11:10:17: čo je to za blbca, chce za to 1000eur a píše nutná výmena čepu a rozvodu, namiesto toho aby to za tých pár eur vymenil ..
-> Soptikmartin: tyjo, vcera sem sel nahodou kolem ni :D Na spz mela Sko, vypadala cerstve strikla, palubka az moc do zluta a leska se nejak, tak nevim, jestli je kozena :)
-> Nwkt: Mít pro něj stání tak by byl v sekci dnešní nákup 

-> Soptikmartin: Jako nemít v řešení jiný nutnější věci tak tam snad už jedu se podívat 

-> Nwkt: Taky mě lehce dráždí 

-> Soptikmartin: kua 

jedna hezká funka auto.bazos.cz/inzerat/...
/Felicie-FUN.php
-> Jarda/felda: Nebyla jeste horsi 1.4?
skoda-felicia.autobazar.e
u/13-lxi-1-majitel-sr-id49
91512.html
volako sa mi nezda to ze nikdy neburane a cierny naraznik
volako sa mi nezda to ze nikdy neburane a cierny naraznik
-> Nwkt 28.02.14 18:25:22: za 35 nejhorší okta všech dob ? 

-> Jozka:

-> P@wlos 28.02.14 16:20:08: na facku som ho este nevidel
-> dragon_cb_cz 28.02.14 02:23:49: Jak máš vostrou předsedkyni inventurní komise, je nutný mlžit.. no ona vlastně může bejt i hodná a stejně je lepší mlžit..

-> Radza 28.02.14 18:26:53: A proč by měla být neprodéjná?
-> j_j: 

-> Nwkt: nejen na virtu 

-> Radza: víceméně neprodejná.Tak na virtu určitě
-> Radza: na to peč, sem dávej jen spíš věci co stojí za to :)
-> Radza: a navíc je to slabší 1.6,takže víceméně neprodejná.
-> Nwkt: to by musela bejt laťová za 35t....
-> Radza: Cena normální na takový auto
-> Nwkt: přečti si pořádně v tom inzerátu cenu a pochopíš...
-> Radza: ?
-> dragon_cb_cz: Chápu ...
-> Lůďa: Já jo, tak dva roky zpátky... zasažený tunerem (asi celkem vratně, ale třeba sedačky byly z forda či čeho), žádná slávo to nebyla ani tehdá a pak stálo na dešti ještě minimálně rok, spíš dýl... Jako vrak to nejni, asi i pohyblivý vlastní silou, ale tím přednosti podle mě končí.
-> dragon_cb_cz: Neviděl jste třeba někdo to eRko na živo, v jakém je stavu?
-> dragon_cb_cz: prej auto je normálně příhlášeno, polopřevodu

-> Koblet: -> Petr98: A nejhorší na tom je, že nejvíc peněz stojí drobnosti. Výhoda je, že se alespoň dají rozumně skladovat v "bezpečnějších" prostorech, než je řadová garáž. A taky že čistě ekonomicky na některejch věcech asi došlo k docela zajímavýmu zhodnocení.
-> j_j: Člověk by ani neřekl jak finančně náročný koníček to máme, když se pořád válíme špinavý po zemi pod starou škodovkou v zamaštěných monterkách. Chudáci golfisté by asi koukali že je to náročnější než sada holí a tričko s límečkem.
Ale když ji miluješ, není co řešit.

v případě, že si člověk embé nenechá je lepší asi tedy udělat renovaci z jetých ND a netratí na tom tak při prodeji

-> dragon_cb_cz: no je to drahé všechno
nakoupeno mám už tutove za víc než kilo pade.

-> dragon_cb_cz: Koukam ze nejsem sam kdo manzelce pro jistotu hlasi jine ceny dilu. S litrem uz jsem take pres sto tisic a to se nelakoval, potreboval by lepsi narazniky a neni udelany motor.
A manzelka omdleva pri predstave, ze to stare auto uz stalo skoro 50.000,-.

-> Jozka: Nevedu podrobnou evidenci... to jsem zkoušel necelý rok a tuším že ten součet byl snad 78 tisíc. Tak jsem raději rychle přestal, než by to našla manželka...
-> dragon_cb_cz: Sysláty mají jiný číslo účtu skladovýho, cosi jako pomalu se obracející zásoby neadresný.. Ty konkrétní díly použitý si pak musíš ke daný renovaci účetně převýst..

-> Jozka: Kolik mě bude stát renovace netuším, ale tuším, že do syslátů už jsem nainvestoval nejspíš víc než dvě Petrovo "cílový částky"... teda jsem si tim dost jistej.
-> Petr98: Záleží to na tom, kolik činností vyzdrojuješ.. Poté, co jsem opustil variantu lakování částečně svépomocí, bylo mi jasný, že ten stovkovej limit padne.. Takže aktuálně mám cílovou částku "stavebního spoření" nastavenou stejně jako ty..

-> Jozka: Dal jsem si za ukol dodelat to za kilo pade. Snad se vlezu...
-> Petr98: Skoro bych řekl. že je lepší moc to nesčítat
.. U černýho neorigo jsem se asi do tý stovky s nějakou menší rezervou vešel, u aktuální akce už jsem jí přešvihl - naštěstí chybí už jen pár dílů cca tak za 10 a ještě se bude vytvářet čalounění interiéru (naštěstí krom sedaček)
.