skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
-> dragon_cb_cz: Tak sem to taky myslel.

-> pepa110r: Čepy má 120LS stejné, rozdíl je v poloze otvoru pro čep a hlavně vrchlík u 110R/LS je výraznější než u 120LS.
-> pepa110r: súprava vložiek s piestami pre Š 120 LS/GLS má číslo 114-000310 a č. dielu 441.0.7083-070.6 (katalog ND pre Š 105-120 rok 1979-81)
tá sada na aukre je na erko, jedine že by to niekto prebalil
tá sada na aukre je na erko, jedine že by to niekto prebalil
-> dragon_cb_cz: Nojo ale to má i 120ls a ta už má jinak čepy
. Těžko říct.

-> pap: Psal jsem prodejci, písty mají vypouklé dno 

-> macko KE: ten odraz jsem taky zkoumal

podľa toho ako sa odráža svetlo z piestu by som povedal že je vypuklý teda na erko. A číslo 112 000 310 je skutočne 110 R/LS
-> pap: Je to nejblbějc vyfocený, jak to jen vyfotit šlo.. taky neumím říct, jestli L nebo LS/R..
-> pepa110r 12.03.14 19:43:08: nema mat 110r bombirovane piesty ? na fotke mi to pride ako ploche dno, cize obic 110.
Sada vložek s písty na erko.
aukro.cz/uplna-souprava-v lozek-s-pisty-72mm-skoda-1 10r-i4035397010.html
aukro.cz/uplna-souprava-v lozek-s-pisty-72mm-skoda-1 10r-i4035397010.html
-> haso: jj bolo a este dlho bude 

-> Luky: Vypadá to jako volant pro 1000/100 od výrobce KS Český Dub, dělal se ve dvou průměrech 360 / 380 mm..
(půlka 70. let)
(půlka 70. let)
-> haso: bylo, už je na prodej dost dlouho, minimálně rok řekl bych. Zajímalo by mě, v čem všem spočívala ta "kompletní renovace", protože zvenku je to dost opatinovaný. Což není na škodu, ale není to kompletní renovace.
BTW, co je zač tenhle volant? MTX? Doma mám taky takový
BTW, co je zač tenhle volant? MTX? Doma mám taky takový
tohle je vtipný - bejvalá bydlí 500m od těchto aut - když jsem tam hrdě vyslal jejího fotra, tak týpek prej, že nic neprodá - dá to dohromady :) ale tak každýho věc, když do nechá pár let hnít venku tak je to pro kilka a embé zkáza - auto.bazos.cz/inzerat/...
/skoda-1000Mb.php
-> castrol: to je v poho. mne se zas nezdaji 5dirova kola.
-> Mr._Nosferatu: -> Lubes: hej viem ale nezda sa mi ta kostrbata fotka
-> castrol: je to tak ako to vidíš,normálne to tu jazdí 

-> castrol: udajne to je origo, a melo to 1, 9D z feldy ....
ze by VT auto.bazos.sk/inzerat/...
/1203.php
-> ZdeněkH: ja narazam na to ze som v dobach ked som jazdil fofrmanom mal tuto klimovu maniu, a podaril sa mi komplet zohnat asi za 2000Kc so vsetkym co sa z feldy dalo vymontovat. Takze mi tych 800 za samotne klimakurenie a klimachladic pripada trochu moc...
-> darklord: A to vadí
tak bys nechal ten 4PK. Dobře když to nechceš vidět takhle tak jinak. Pokud bys měl feldu, favo a chtěl si do toho namontovat klimu a ještě nic neměl nebo skoro nic tak tady máš/měls za dobrý peníz dobrý začátek.
Hele já tu aukci neobhajuju, prodejce neznám, je mi to jinak putna a jen jsem chtěl upozornit na někoho komu by se to mohlo hodit.

Hele já tu aukci neobhajuju, prodejce neznám, je mi to jinak putna a jen jsem chtěl upozornit na někoho komu by se to mohlo hodit.
-> ZdeněkH: normalna ma 4PK remen a klimova ma 6PK
Občas se tu řeší Felda s pohonem 4x4 a tady je ideální výchozí platforma.
www.alfisti.cz/forum/view topic.php?f=85&t...

www.alfisti.cz/forum/view topic.php?f=85&t...
-> darklord: Já to nechci určitě rvát do 1.3 když mám 1.9 a klimu jsem z toho spíš tahal ven. Přišlo mi to jako zajímavé pro někoho kdo má favo nebo felinu a chtěl by si to dokuchtit.
Na co jiná vodní pumpa?
Na co jiná vodní pumpa?
-> ZdeněkH: nerad ti kazim radost, ale ak to chces pchat do 1.3 tak ten drziak ta vyjde cca dvojnasobok tejto ceny, dalej potrebujes iny alternator a motorovu kabelaz pre auta s klimatizaciou. Dalej vodne trubky, vodnu pumpu, nejake hadice... EDIT: A isto vlastne aj trubky na klimu samotnu su ine, klimakompresor neviem, vodny chladic tiez neviem ci neni iny. Takze az tak moc komplet to zase nie je
-> ZdeněkH - zrušená registrace 06.03.14 20:48:07:
Tak to ani neskončilo tak draze jak jsem si myslel. Za komplet klimu necelých 800kč to je pohoda. Plus teda ten držák pokud fakt není součástí.
Tak to ani neskončilo tak draze jak jsem si myslel. Za komplet klimu necelých 800kč to je pohoda. Plus teda ten držák pokud fakt není součástí.
-> stepan: 

-> Eidy: Tak pořídit ještě velkou odtahovku a vozit nelegální auto na nelegálnim autě na legálnim autě. 

-> m8rinek: Jo, už jsem to kdysi říkal. Nalákat tam 2,5 TDI od VW, pořádný brzdy a byla by to paráda. Ale vozit nelegální auto na nelegálním autě není jaksi řešení.
-> Pavel P..: Náhodou s 15kou by to mohlo být trvanlivý...
-> m8rinek: natáhneš korbu.... povaříš si novou a k tomu dvě dlouhý fošny a máš stylovej valník pro závoďáka... sice pod tim budeš ležet víc jak pod tim závodním ale to k tomu patří... no ni?

-> Pavel P..: kua kua kua, jen ji trochu natáhnout auto.bazos.cz/inzerat/...
/PRODAM-SKODU-1203-VALNIK.
php
-> Pavel P..: Sakra, ta je hezká.
-> Mr_Kubas: já do Brna potom zpět Ostrava dva majitelé potom tam k vám...
-> šílenec 8625: K té 110tce mam kdyžtak trochu více fotek, kdyby někdo chtěl.
-> banditta: Řidiče bych tipoval kolem pětatřiceti.. Prodával si to sem na Litoměřicko nebo už je to několikáté majitel?
-> Mr_Kubas: erko znám je od Ostravy stav nic moc před par lety mi říkalo pane....
-> ZdeněkH: tak potim sa aj ja ale zatial vzduch postacil
-> castrol: Buď já když ji měl v nějakém autě funkční byl jsem vždy za ni rád. Potím se jak to prase.
-> ZdeněkH: tak to ja zas klimu nepotrebujem, v ziadno aute svojom co som doteraz mal klima nebola a v sluzobnom ju nezapinam ,radsej pootvorim okno a necham sa ovievat