A tady zase jedny štítky,taky za dobrou cenu,jako za 1100 MB bych dal určitě víc jak za 1000 MB,ale i tak.A mám pocit,že jsem s tím prodávajícím možná mluvil,když jsem scháněl štítky já.Ani se neptejte kolik za ně tenkrát chtěl.auto.bazos.cz/inzerat/...
/Nove-stitky-SKODA-MB.php
-> myschaak AZNP K.Hora: Tak pro mě stejně nepoužitelý, volal jsem abych zjistil jaký rozměr to je, ale už říkal, že jsou prodané. Zhruba z přepočtu mi vyšlel jeden pár orientačně na 5,5" a ten druhý tuším na 7" což na normální škodovku podle mě blbost.
-> Stepan FUN: Na Aukru se najdou i lidé neznalí, co koupěj pár prahů i dráž, za 600 zcela jistě pamatuju.. Abych se přiznal, tak práhy a výztuhy, který mám doma, jsem buď dostal zdarma, zdarma k něčemu anebo koupil v kompletu s blatníkama..
-> dragon_cb_cz: Výztuh bude určo míň, předkové buď výztuhy neměnili, jen lokálně opravili (ona když byla výztuha na kaši, tak to měla za sebou i podlaha a podběhy a pak bylo asi lepší pořídit celej skelet) anebo - ona byla dobově malina vyrobit nebo nechat vyrobit výztuhy podomácku..
E: Asi jich mám taky dost, žejo..? Ale nepočítal jsem..
-> Jozka: Já snad prohrabu zásoby. :-) Jedny s výztuhama jsou tu na 100% (vím kde) druhý jsou někde uložený, pokud neskončily v kovošrotě... 300 mi za ně přijde docela dobrej peníz. Několik lidí mi je nabízelo zadarmo a ve výprodeji u nás v mototechně byly po 50,-Kč strana...
-> j_j: Klidně si proto zajed pokud chces tohodle krasavce za 30 klacků...já jen informuji jelikož kamarád se byl na to kouknout proto píši jakej je stav....nic ve zlém...
-> dragon_cb_cz: nechci, auta by na sebe žárlila a začla by se sypat....prostě musím mít jen škodovy, jinak by se to ve stodole rozhádalo PS: kdybych ho chtěl, tak to sem nedávám :)
-> dragon_cb_cz: taky jsem nad tím ted přemýšlel, shodou okolností jsem toho samého akorát bílého prodával tátovýmu spolupracovníkovi a nev. ruka trhu na aukru určila tehdá cenu asi 29 000,-