skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
-> myschaak AZNP K.Hora: Tak pro mě stejně nepoužitelý, volal jsem abych zjistil jaký rozměr to je, ale už říkal, že jsou prodané. Zhruba z přepočtu mi vyšlel jeden pár orientačně na 5,5" a ten druhý tuším na 7" což na normální škodovku podle mě blbost.
-> pepa110r: hezké :) je dobře, že ještě jsou....
-> myschaak AZNP K.Hora:

-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: dle mě myslel vzdálenost mezi sebou a prodávajícím

Tak kdo ty kola koupil? 

-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: ta fotka jenom klame. Dvě jsou předek a dvě zadek.

-> m8rinek: Hele v čem jsou jiné?
Rozdelovač na tisícku za dobrú cenu
auto.bazos.sk/inzerat/... /Predam-Rozdelovac-na-Skod a-1000mb-a-skoda-100.php
auto.bazos.sk/inzerat/... /Predam-Rozdelovac-na-Skod a-1000mb-a-skoda-100.php
-> Lůďa: Jen každá pes jiná ves...
-> castrol: tie erka majú tak polovičnú hodnotu
-> RadovanSkodovkar: tak to sa teda nenudim 

-> castrol: Sa teda nudis
Inak ten co ma na inzeratoch tie eRky ma celkom zajimacie veci v ponuke..

auto.bazos.cz/inzerat/...
/hlava-valcu-Skoda-120.php 120ková makovice za rozumnou cenu.
-> aDAm: tak veru
-> castrol 20.03.14 23:11:50: slint...jen mět těch 18tis ojro
-> Stepan FUN: Na Aukru se najdou i lidé neznalí, co koupěj pár prahů i dráž, za 600 zcela jistě pamatuju.. Abych se přiznal, tak práhy a výztuhy, který mám doma, jsem buď dostal zdarma, zdarma k něčemu anebo koupil v kompletu s blatníkama..
-> dragon_cb_cz: Výztuh bude určo míň, předkové buď výztuhy neměnili, jen lokálně opravili (ona když byla výztuha na kaši, tak to měla za sebou i podlaha a podběhy a pak bylo asi lepší pořídit celej skelet) anebo - ona byla dobově malina vyrobit nebo nechat vyrobit výztuhy podomácku..
E: Asi jich mám taky dost, žejo..? Ale nepočítal jsem..
-> dragon_cb_cz: Výztuh bude určo míň, předkové buď výztuhy neměnili, jen lokálně opravili (ona když byla výztuha na kaši, tak to měla za sebou i podlaha a podběhy a pak bylo asi lepší pořídit celej skelet) anebo - ona byla dobově malina vyrobit nebo nechat vyrobit výztuhy podomácku..
E: Asi jich mám taky dost, žejo..? Ale nepočítal jsem..
Výztuhy se sháněj skoro hůř než prahy... ale taky tuším 4 páry mám 

-> Jozka: Já snad prohrabu zásoby. :-) Jedny s výztuhama jsou tu na 100% (vím kde) druhý jsou někde uložený, pokud neskončily v kovošrotě... 300 mi za ně přijde docela dobrej peníz. Několik lidí mi je nabízelo zadarmo a ve výprodeji u nás v mototechně byly po 50,-Kč strana...
-> Stepan FUN: Za tři kila jsou v poho - pokud jsou k nim i výztuhy 

-> omaret: blatníky možná, prahů se všude válej asi tuny. Ty maj dneska cenu tak železa...
laminátové blatníky š100
auto.bazos.cz/inzerat/... /blatnik-skoda-100-110R.ph p
prahy š100
www.sbazar.cz/jp.hans/... /5337165-originalni-prahy- na-skodu-100-koupeno-jeste
auto.bazos.cz/inzerat/... /blatnik-skoda-100-110R.ph p
prahy š100
www.sbazar.cz/jp.hans/... /5337165-originalni-prahy- na-skodu-100-koupeno-jeste
-> banditta: takže cena je 30k, tak to mění situaci :)
-> omaret: je

-> j_j: Klidně si proto zajed pokud chces tohodle krasavce za 30 klacků...já jen informuji jelikož kamarád se byl na to kouknout proto píši jakej je stav....nic ve zlém...
-> dragon_cb_cz: Promiň, to se nedalo odolat..
-> j_j:

-> j_j:

-> Jozka: nebo to byl jejich dopravní prostředek, všechno v něm vezli a ted se ho jako důkaz chtějí zbavit :)
-> Jozka: Kuš 

-> dragon_cb_cz: Průzkum trhu možná.. Třeba stojí ještě někde na chalupě - jako váš pařez.. 

-> dragon_cb_cz: nechci, auta by na sebe žárlila a začla by se sypat....prostě musím mít jen škodovy, jinak by se to ve stodole rozhádalo
PS: kdybych ho chtěl, tak to sem nedávám :)

-> j_j: Tak tam zavolej, já jsem línej 

-> dragon_cb_cz: taky jsem nad tím ted přemýšlel, shodou okolností jsem toho samého akorát bílého prodával tátovýmu spolupracovníkovi a nev. ruka trhu na aukru určila tehdá cenu asi 29 000,-
-> j_j: To by musel bejt překlep dvojitej...
Erkový blatníky: auto.bazos.cz/inzerat/...
/Blatniky-Skoda-110R.php
Dveře na 742 za hubičku: auto.bazos.cz/inzerat/... /Zadni-dvere-na-vozidlo-Sk oda-105-120.php
Dveře na 742 za hubičku: auto.bazos.cz/inzerat/... /Zadni-dvere-na-vozidlo-Sk oda-105-120.php
-> Majki: no těhlice orezlý,volant mohl taky nechat potáhnout nově...za kilo žádná sláva
-> Karlos (WIO46): bolo -> Majki: nic tragickeho 

-> Karlos (WIO46): bylo, cca před měsícem... a nejlepší je že jako bonus dostaneš šišate kolo (a?) u pravého zadního to jde hezky vidět...
-> Karlos (WIO46): ty vole kilo ne

-> Jozka: to je klidně možný....
-> krup: No , taky bych za to bůra nedal.
-> Matysek007: pché, tak esi todle někdo koupi za 5, tak moje LSa musí jít fakt nejméně za 15 :)
-> Pavel P..: Aha , díky za objasnění ;)