-> Lukaso358: Já nevím, prostě je podezřelý že z vrakáče zmizí bílej rapid a za 2 měsíce prodává bílýho rapida po důchodci... celkem je divný kde shání tu stovku důchodců co mu ročně ty auta prodaj
-> Don_pepe: Něco jako bazar v Hrušové, na části plochy totálně prohnilý feldy apod. který jakože nejsou na prodej, následně postupně mizí a postupně se objevují velice zachovalé kusy z pravidla že 1 maj ministerstvo apod takže že to bylo servisovaný takže to odpovídá :-D jojo.
-> růža: Milan, Šumperk... za poslední 3 roky tak 40 takových feld, 30 fáček, 20 ks 742, nějakej ten rapid a tak dál, všechno "podůchodcivziměneje
tomáloježděno", takže je to asi jasný, zvlášť když dodám že 50 metrů od baráku má svůj soukromej vrakáč odkud tyhle "krásky" povstanou jako fénix z popela...
-> růža: co je na málo jetý felicii zajímavýho? otec má taky 1,3MPi, 1997, momentálně najeto 75tkm.... kdyby neklepnul předek tak je taky TOP... kupovali jsme jí v bazaru přes 6 lety za 47tis.... to měla 65tkm.
-> Koblet: týpek mi volal a říkal že to takhle 2x za sebou vystavila jeho manželka řekl jsem mu, že pár nepotřebuju, že chci jen jeden, ale nevím kterej protože to mám na chatě na půdě a on, že jeden kus má volnej navíc...takže si s ním zavolám.
-> darklord: No pokud by prodejce z obchodu ted vycouval, tak bych se mu vubec nedivil - pokud to teda skutecne byl omyl (coz bych predpokladal, ze ano). Ale s trochou uprimnosti pochopitelne.
-> dragon_cb_cz: jj, chudak sa sekol, len aby to nedopadlo tak ako ja ked som kupil zadne blatniky na rapida za podobnu cenu a typek ich den nato predal na virte a mne tvrdil sracky...
-> Petr98: ou.. Já teda aukro moc nesleduju, ale myslel bych si, že u takových věcí bude relativně bitva, že takový směšný příhoz nezůstane bez odezvy dalšími sysly...