skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
-> Nwkt: to by sedelo -> m8rinek 06.05.14 21:27:58: asi tak
-> m8rinek: To už vím taky. Ale je to dost štreka se na to jet z hecu podívat.
-> Eidy: Jsem si řikal, že to bude něco pro tebe. Tak okapničky neva ne, stejně bys dával hliníkovej potah 

-> Eidy: Neexistuje erko co netřeba vyvařovat...
-> m8rinek: Volal jsem tam a něco to vyvařit potřebuje. Jsou tam uříznutý okapničky atd. Čekám na fotky.
-> castrol 06.05.14 19:44:18: Měněný vrata evidentně. Bo je sundaný kvůli nástavbě
-> castrol: Ovšem ten skelet vypadá fajnově...
-> Vojťas: 1983
-> havlik: nevíš jakej to je ročník?
-> Pavel P..: skoro zadara ,len nema zadne kridielko
Taky zajímavé škoda 1050l 670km najeto kdesi uprostřed francie za bratru krásných 6500e
-> Jožynek : ta je slusna 

-> castrol: jj to som myslel..

-> Jožynek : tatok? auto.bazos.sk/inzerat/...
/Skoda-105-L.php
-> castrol: poobede som na nu pozeral, je tam ešte jedna 105ka taká do červena najazdenych cca 30tisic km..
-> castrol: Vidím že si ma predbehol.Tie puklice sú nejaké dobové na skodovky?Celkom zaujímavé.
-> Kuba105: sak za tie drobne prepis a ekodan 

-> dragon_cb_cz: nu snad ta ledvina má lepší cenu
-> Kuba105: Prodá ledvinu a je to doma 

-> Kuba105: asi jo

-> dragon_cb_cz: asi tech 65 táců
-> Cumper: No... co ti brání? 

-> Pavel P@nkáč:
No, komplet karoserie nastrojená a lakovaná. Nestálo nás to nic, šlo to z pojistky
Jenom mámě nabízeli za příplatek 3000 Kčs hřebenové řízení (bouraná 120L byla M1 se šnekem), ale to máma odmítla a tak do nový kastle doslova vysekali ďouru pro hřídel volantu maticového...
A na tu kastli se navěsilo všechno z té bourané kromě přední nápravnice, spojovačky a pravých ramen - to bylo v háji. Jinak skla (včetně čelního), elektroinstalace, agregát, světla, interiér - vše z M1...
No, komplet karoserie nastrojená a lakovaná. Nestálo nás to nic, šlo to z pojistky

Jenom mámě nabízeli za příplatek 3000 Kčs hřebenové řízení (bouraná 120L byla M1 se šnekem), ale to máma odmítla a tak do nový kastle doslova vysekali ďouru pro hřídel volantu maticového...

A na tu kastli se navěsilo všechno z té bourané kromě přední nápravnice, spojovačky a pravých ramen - to bylo v háji. Jinak skla (včetně čelního), elektroinstalace, agregát, světla, interiér - vše z M1...
-> Bukaj: a to byla vcetně dveří kapot a čel? kolik to tenkrat mohlo stat? ale dobry když si mel novou kar. vcetne new laku tovarniho...
-> Majki: V tom případě jsem debil já
-> fidelmc: soráč

-> fidelmc: soráč

-> Majki: podla emailu urcite
-> Kocvin: spíš to podle posledního příspěvku vypada že prodává on...
-> fidelmc: Jsi tak blbý nebo to jen hraješ?
-> castrol: Ne ne ne, to jsem fotil ve ctvrtek .)
-> Bukaj: Moje první škůdka (budiž ji elektrická pec lehká) byla právě 2094 a ta barva se mi zaryla do paměti až moc :-)
-> Bagrr- máma mele Emu 02.05.14 21:19:44: Jsi mi připomněl, jak v roce 89, když máma nabourala škodovku a čekala na novou kastli a pak jí z ČSAO zavolali, že jim kastle už přišla a že je béžová, tak mamka se skorem modlila, aby ze dvou tehdy používaných béžových barev to nebyl "ořech" - říkala, že by nerada měla pokakaný auto...
Mně se ořech tedy docela líbil, ale nakonec byla máti spokojená - kastle byla béžová světlá 2040

Mně se ořech tedy docela líbil, ale nakonec byla máti spokojená - kastle byla béžová světlá 2040

-> fidelmc: ale objavuje sa tam casto
-> castrol: od ctvrtka 1.5. to zas tak dlouho neni :)
-> THOMMY : hnědá ořechová 2094 je nej hnědá škodovácká, že? :-D
-> fidelmc: mam pocit ze sa uz dlho predava
-> myschaak AZNP K.Hora: Jen počkej, bude šikana...

-> THOMMY : no vždyť to říkám,další

-> myschaak AZNP K.Hora: 

-> Pavel P..: těch socek v pokakaný barvě se všude válí

-> Pavel P.. 01.05.14 21:52:44: Z toho tak zadní spojler - dyť je to Boleslav

-> Pavel P..: Pěkná, za rozumné peníze.