skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
-> PD-TOMMY 16.05.14 01:00:34: Tak do traktoru tomu chýbal len zvýšený podvozok , takto je to 100% .
-> castrol 15.05.14 16:14:21: Převrtaný a prej ne uplně dobře...
-> Luky 15.05.14 16:01:36: Favo s 800 km ? Taky nevím, k čemu by bylo dobrý, ale zas nekup to, že jo..

-> Pavel P..: zapomeň,jedu pro ně
-> Radek Retro eLeSo: tu vetu som najak preskocil
-> castrol 15.05.14 16:21:47: v textu má napsáno upravená rozteč
a to že pasujou je kravina,roztečí možná ale velikostí určitě ne...

-> castrol: já sem si to špatně prohlídl sem myslel že to jsou 14" ty origo 4x130 ty taky byly jeden čas na prodej.
-> Tomaso435: nevyzeraju 

-> castrol: převrtaný... na tom bych se bál
-> havlik: ta jo ale casto sa v inzeratoch neukazuju
-> Luky: da sa aj taka sada najst -> Jozka: tak to mas pruser to je ako burina
tieto sa casto nevidia s takou rostecou auto.bazos.cz/inzerat/... /Disky-13-6J-4x130-Skoda-1 20-az-Rapid-nebo-VW-Brouk. php

tieto sa casto nevidia s takou rostecou auto.bazos.cz/inzerat/... /Disky-13-6J-4x130-Skoda-1 20-az-Rapid-nebo-VW-Brouk. php
-> Jozka: copak díly, já se hlavně bojím, aby se zase někde neobjevilo nějaký hrozně výhodný auto...
Tuhle jsem dostal echo na prvomodelovýho Favorita, co měl mít najeto 800 km. Naštěstí to byla mylná informace, ale představ si, kdyby to byla pravda. Co já bych s takovým škopkem dělal?

Tuhle jsem dostal echo na prvomodelovýho Favorita, co měl mít najeto 800 km. Naštěstí to byla mylná informace, ale představ si, kdyby to byla pravda. Co já bych s takovým škopkem dělal?

-> castrol:

E: V tom případě se mi vlastně přemnožily kopretiny..

E: V tom případě se mi vlastně přemnožily kopretiny..
-> castrol: no tyhle zrovna ne, já bych takovou sadu pod 8 - 10 000 CZK nečekal
-> Jozka: tak jedna sada s kazdeho druhu postacuje 

-> Luky: / -> castrol: Aktuálně bych docela uvítal, kdyby se ceny zvedly.. člověk pak neodolá, když jsou výhodný a nakonec to není ani kam zaskladnit..

-> Luky: hej viem ale ja som myslel ze u vas sa daju kola naj este za lacnejsie
-> castrol: ehm, tohle je ale v SK, Nové Město n. Váhom... 

-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: no urcite to bude raketa -> Luky: u vas v cr su celkovo ceny za alu kola smiesne , nie ako tu
-> castrol: v tomto kraji tyhle kola za směšné ceny docela rostou, někdy na podzim tam byla na prodej taky sada, snad ještě za míň peněz...
-> castrol 13.05.14 23:09:57: ty vole ten barkas 40kw na 3 a pul tuny váhy to musí jet jak blázen
-> Jozka: jj celkom za malo
-> castrol: lektrony 4x113.. slušná šifra - ale zas za ty peníze..

akurat netrafil roztec auto.bazos.sk/inzerat/...
/Elektrony-na-Skoda-R13-4x
113.php
-> šadesa: na budíku nieje počet km ale cena
podľa dnešného kurzu je 137 000 CZK = 4 999,27 EUR 
edit: práve pozerám že cena išla dole, zaujímalo by ma či aj na budíku
www.autobazar.eu/sk/skoda
-favorit-135l-id5036381.ht
ml

edit: práve pozerám že cena išla dole, zaujímalo by ma či aj na budíku

-> Chali: jj
-> castrol: Má dvě a to druhý to modrý na fotce s bílým,má taky najeto přesně 5000km
-> šadesa: mam pocit ze ma dve facka a obe dlhodobo nepredajne
-> EDoZoNe 13.05.14 09:26:51: tam je zvláštní více věcí lízátko přední maska sklo s pruhem to je u roku 92 fakt zvláštní
-> šadesa: A že jim to tak hezky vyšlo přesně na těch 5000
Neřikám, že se to nemůže stát... Ale přijde mi přinejmenšim zvláštní 

nějaké díly na škodovky auto.bazos.cz/inzerat/...
/Nahradni-dily-skoda-10512
0130-rapid-garde-skodovka-
dobove.php
-> Pavel P..: To je pěkný kousek :-)
-> m8rinek 06.05.14 21:21:02: jo to teda jo, mohu potvdit, že je moc "fajnovej" .. 400km prima výlet .. ty lidi jsou magoři, nemají soudnost ..
-> vlki123: Ta už visí dlouho v nabídce.. za ten peníz by mohla mít origo předek - ostatně za to "audio" bych ještě takových 30 litrů odečetl.. ale jinak vypadá dobře..
krásná škoda 1000 mbx de luxe : www.rajveteranu.cz/7134-s
koda-1000-mb-1000-mbx-de-l
uxe
-> dragon_cb_cz: ale prd, na tu jsem ještě nehrábl...
...myslel jsem tu sousedovu z Košíř
...myslel jsem tu sousedovu z Košíř

-> Bukaj: To je ta co si jí přeskládal do jiný kastle? 

-> dragon_cb_cz: Nojo, holt když můj etalon, co se 136GL týče je sousedova - a to je opravdu libovka

-> Bukaj: Prej stav nic moc... koukni se na českej bazoš na ty dvě co tam jsou, tohle je proti tomu libovka... nejsou, nebudou, nemáme - to auto je svejma vlastnostma oproti "běžnej stodváce" o tolik jinde, že kdo jí měl, většinou jí ujezdil k smrti... Neb se to hodilo i na ježdění, ne jen stání v garáži 

-> Bukaj: tak tu v sr je toho ozaj malo mozno pre cechov to je uplne nezaujimave ale tu je to dost raritka
-> TT_daniel:
Stav nic moc, ale zaujal mne ten výfuk - vypadá to na nerez, neví někdo, co je to zač?
Stav nic moc, ale zaujal mne ten výfuk - vypadá to na nerez, neví někdo, co je to zač?
-> Nwkt: no chybi mi hlavne ten stitek a zbytek bych mel