skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
-> Plisek: Tak to dělá dojem fakt nádhernýho lahvoně..
-> MisakusX: Radši ne 

-> dragon_cb_cz: Já ti ten nárazník milerád "pohlídám", co bychom pro děti neudělali, že? :)
-> Jozka: Právě, momentálně jsou v dosahu přední nárazník na kilo, erková písto-vložková sada, zásoba tlumičů, pár karburátorů, rozdělovačů, masek, chladičů.... 

-> dragon_cb_cz: No, dobrá.. ale zas je fakt, že by ti kdeco ožižlala, rozlámala, posléze rozkousala - asi bude lepší tyhle dvě záležitosti na nějakou dobu oddělit..

-> Kocvin: No tak zlý to u mě ještě nejni
-> Jozka: Ani ne, ale žena má nějak pocit že nejni úplně bezpečný aby malý dítě mělo nekonečnou zásobu věcí na kterejch se lze uškrit, pořezat či udusit

-> Jozka: Ani ne, ale žena má nějak pocit že nejni úplně bezpečný aby malý dítě mělo nekonečnou zásobu věcí na kterejch se lze uškrit, pořezat či udusit

-> dragon_cb_cz: Je nějaký neznačkový, ani PD, ani Kvasiny.. Ty chceš dcerku připravit o pěkné dětství uprostřed sbírky ND ? Barbare ! 

-> dragon_cb_cz: Tvl o skladových prostorách ani nemluv. Potřebuju vyčistit zahradu, ale 4 auta prostě nemůžu vyhodit protože jsou plné dílů, které nemám kde dát

-> Jozka: Ani ne, ale Lůďa ho tu myslím sháněl
Jinak skladovací prostory (nejen) na díly začnou být brzo dost problém - dcera asi bude brzo potřebovat dětský pokoj 

-> dragon_cb_cz: U mě ta hodiny taky nepředstavuje nijak výraznou finanční ztrátu..
Ale já už prostě nic kupovat nemůžu.. dneska jsem našel návoz z Prahy, co tu nechal synovec - půl káry dílů MB až 120, přitom samý drobnosti. Nechceš lízátko na kilo ? Jen malinko přilaminovat potřebuje..

-> Jozka: Pár minut každý den, někdo čte noviny, někdo... bazoš a aukro
A většinou nesháním konkrétně, spíš koukám co mi padne do oka.
A vůbec, zatím mě neplatí tak královsky, aby v tom čase byly miliony

A vůbec, zatím mě neplatí tak královsky, aby v tom čase byly miliony

-> dragon_cb_cz: Tak vlastně pokud tě to bavilo, měl by se ten čas od ceny spíš odečítat..
Mě každá hodina, co takhle strávím sháněním něčeho (hlavně když marně), už dneska docela i dost se*e.

Mě každá hodina, co takhle strávím sháněním něčeho (hlavně když marně), už dneska docela i dost se*e.
-> Jozka: Prolítnout novinky z aukra patřilo k pravidelnému "večerníčku" v době kdy jsem ještě chodil spát okolo druhé ráno. Co teď dělám full-time tak to nějak nestíhám....
-> dragon_cb_cz: Myslel jsem čas věnovanej slídění po těch dílech..

-> Jozka: Kterej myslíš? Tohle šlo poštou a přebírala to doma žena, takže ho moc nebylo 

-> dragon_cb_cz 11.08.14 16:44:15: Mě tak napadá - připočítáváš ty do těch svých výhodných nákupů i čas, kterej tím strávíš ?

-> myschaak AZNP K.Hora: O tom žádná 

-> dragon_cb_cz: jo, i tak se občas zadaří...ale zas lepší než dávat překupníkům v chotusicích trojku za půlku když je potřebuju hned)
-> myschaak AZNP K.Hora: No na každým rohu ne, ale není to tak dávno co jsem na aukru klofnul přední obě půlky asi za 2200 

-> dragon_cb_cz: ale moc už nejsou....
-> myschaak AZNP K.Hora: Taky bych řekl, že celkem běžná cena....
auto.bazos.cz/inzerat/...
/Pulka-zadniho-chrom-naraz
niku-na-vuz-Skoda-100-Nepo
uzite.php
cena min běžná ale nebudou....
cena min běžná ale nebudou....
-> FORM - zlomená ojnice: A náhodou jeden na prodej by nebyl? Mám totiž takový "nápad" 

-> Nwkt: Pátral jsem, ale nemohu žádnou fotku najít. Příležitostně ji udělám. Docela přemýšlím, že bych jeden dal do Rapida, ale asi by to chtělo zároveň přestavět hlavu na bezolovo, ne? Nebo dnešní náhrady olova neničí katíky?
-> FORM - zlomená ojnice: uka
-> Pavel P..: Dva nové takovéto katíky mám v garáži. Jsou ale od katíku znovu rozdvojeny na potrubí standartního výfuku.
Sice to asi nebude na západ ale mám dojem že jsem někde viděl cosi jako přídavnej kat. na 120ku který se takhle vevařil mezi svody a tlumič.. dokonce to byla jakási maloseriová výroba.... ale už si nepamatuju jak to přesně vypadalo a ani fotku nemám.
-> RadovanSkodovkar: OK, prodejce mele z hladu :) Díky za fotku 

-> dragon_cb_cz: Povedal by som skôr, že to z GLI nebude.. img.skoda-virt.cz/vase_au
ta_upload/.../4084_2012-04
-21_18-11-42_71.jpg 

aukro.cz/vyfuk-skoda-120-
katalizator-i4498158889.ht
ml
Je to fakt kus GLI výfuku, nebo mele prodejce z hladu? Marně hledám fotku...
Je to fakt kus GLI výfuku, nebo mele prodejce z hladu? Marně hledám fotku...
-> david 105: pekne dlho na predaj, kto vie preco
auto.bazos.sk/inzerat/...
/Skoda-Favorit-135-L-TUZEX
.php veľmi pekný favorit a nie so zlou cenou
/Nepouzite-dvere-na-Skoda-
100.php
Nové šoférové dvere sa asi nevidí každý deň.
Nové šoférové dvere sa asi nevidí každý deň.
-> j_j: Tak to už se mi nevejde vůbec nikam.. ale pěkný..

/SKODA-120-LS.php celkom pekná :D
-> Jozka: na ženský si kup tohle :)
www.sbazar.cz/berry3/.../ 4295872-avia-30n-kemp-obyt ny-automobil-stavba-a
www.sbazar.cz/berry3/.../ 4295872-avia-30n-kemp-obyt ny-automobil-stavba-a
-> m8rinek: Dobrý..
U nás je ten příběh o to smutnější, že děda se restitucí nedožil, všechno vyřizoval táta (+ sestry) a narazil přitom na to, že ten jeho mladší brácha potají odkoupil v 80-tých zabavenou půlku statku samotnýho a udělal v tom i další chaos, takže nakonec pořešili jen pole a lesy a na zbytek se vykašlali.. i když se skřípěním zubů, protože babičku tam jezdili ke stáru opatřovat na střídačku na vzdálenost 5 - 15 km a ten strejček, kterej se tam nastěhoval, s nikým nekomunikoval a spojovací dveře mezi sebou a babkou zazdil..

-> Jozka: Hehe, tak to je podobný, děda v restituci získal pozemky zpět, na nich ovšem kravín a stodola, který dokoupil, nicméně než aby to napsal na sebe, nechal to na synátora, ze kterýho se za ty roky vyklubal kapitální kokot. Dnes toho litují a já budu platit 800kč/měsíc za garážové stání...
-> krup: Bratrance (3 ks) mám spočítaný poměrně přesně a nepochybuju, že M8 taky..
-> m8rinek: A asi opravdu hodně podobně, na půlce ovocný zahrady, kterou bolševik dědovi zkonfiskoval, pak stávala taková malá drůbežárna, ale s tou a s pozemkem pod ní vůbec netuším, jak to dopadlo.. musím tam někdy dozadu mrknout..

-> m8rinek: A asi opravdu hodně podobně, na půlce ovocný zahrady, kterou bolševik dědovi zkonfiskoval, pak stávala taková malá drůbežárna, ale s tou a s pozemkem pod ní vůbec netuším, jak to dopadlo.. musím tam někdy dozadu mrknout..
-> m8rinek: a teď zjistíte, že jste vlastně bratranci :))
-> Jozka: Hehe tak to jsme na tom dost stejně :D. (dost možná, že naprosto...)
-> j_j: Snad to v týdnu ještě vyjde, nezvládl jsem zatím nejen tohle, ale asi 3 další věci.. ženský..
A prostory, škoda mluvit.. ..
-> m8rinek: Čistě teoreticky bych měl bejt spoluvlastník hospodářskejch budov k 20ti hektarovýmu statku.. v praxi vše skrkal trochu divnej stejček s ještě divnější manželkou, dvě obrovský stodoly nechal spadnout.. no i do tý třetí zbývající a do chlíva by se vešlo škodovek nejmíň 15.. ale..

-> m8rinek: Čistě teoreticky bych měl bejt spoluvlastník hospodářskejch budov k 20ti hektarovýmu statku.. v praxi vše skrkal trochu divnej stejček s ještě divnější manželkou, dvě obrovský stodoly nechal spadnout.. no i do tý třetí zbývající a do chlíva by se vešlo škodovek nejmíň 15.. ale..

-> Matsoft:
mit misto, tak bych se snad dal i na sedany

-> Matsoft: celkom ta lacno aspoň podľa mna
-> Matsoft: Věřim, že spodek nebude tak na kaši jako kabát, nicméně jak to je v tomhle stavu, tak je to vzít a přestrojit do jiný kastle, nebo komplet rozebrat, očistit a pak věřím, že tam minimálně 100h klempířiny bude...
-> Matsoft: tojo až na ty prohnilý rámy oken... a spodek uvidíš jak bude pohnilej až oloupeš plastizol