skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
-> Eidy: To je jak já měl jsem za 200 lem a blatník pak přijel maník a teď je na bazoši lem za 200 a blatník za 500 :-D
-> Tomaso435 06.10.14 12:47:53: veď uz raz predané bolo
-> Eidy: Radeji fakt no coment. BTW videl jsi tu sci-fi cenu na jinem portalu?
-> Tuner#2: Proč? Tak Flanel prodává auto, no.
-> Eidy 06.10.14 12:28:24: Radeji bez komentare, beztak by byl nahlasen jako zavadny :))
-> dragon_cb_cz: neprodejné.
-> Eidy: Taky jsem koukal....
-> Matsoft: udelat z auta konzervu ve stylu gb neni zadny hrdinstvi..
-> samot.n: v GB udelali i jedno erko cabrio.
Diky za info,podle toho jak byl inzerat napsan se mi take zdalo,ze se jedna spis o vtip,ale zajimalo me jestli se 110R nejakym stylem upravovala,coz nejspise ano,ale jako ten 110R VAN,jestli dobre chapu 

Odpoved: Dobrý den,omlouvám se ale jedná se o vtip který má nasvědomí pán Ronek neboly Antonín Piekarz z Šenova u Ostravy a snaží se mě znemožnit dávat inzeráty aby jsem buť koupil nebo prodal skutečně co opravdu potřebuji děkuji za pochopení ostatní unzeráty jsou moje
-> samot.n: jsem inzerentovi napsal... osvetlil jsem mu, ze ma na fotkach dva ruzne typy aut... atd..... a ze pokud se jedna o anglicky 110r van, ze bych mel zajem... uvidime co odpovi.
-> samot.n: Tak tohle opravdu original neni. Kolega co se stavbou cabria zabyva se s tvurcem tohoto vozu setkal. Inzerat Jen ceri vodu a taha lidi za nos (navic je psan dementem). To na dobove foto je pickup z UK.
-> samot.n: tohle auto někdo udělal čerstvě po stk. dva roky na tom jezdil do konce stk a pak odstavil... na prodej bylo už kdysi. ale je to jinak normální řízlý erko. a obrázky sou odkudsi z netu..
-> samot.n:
to je dědina vedle nás. Neznám 

auto.bazos.cz/inzerat/...
/Skoda-110R-kabrio.php
lidi nevite nekdo neco blizsiho ? Udajne se snad nejaky cabria 110R udelali,ale co je na tom pravdy nevim,diky za jakekoliv info vedouci k rozsireni meho obzoru o 110R.
lidi nevite nekdo neco blizsiho ? Udajne se snad nejaky cabria 110R udelali,ale co je na tom pravdy nevim,diky za jakekoliv info vedouci k rozsireni meho obzoru o 110R.
-> castrol: Ale rám v tom je dost strašnej...
Není to uplně zajímavé... Jen by mě zajímalo kolik těch žůžovejch erek bylo auto.bazos.cz/inzerat/...
/KAROSERIE-SKODA-110R.php
auto.bazos.cz/inzerat/... /prodam-skelet-na-Skoda-11 0R.php
auto.bazos.cz/inzerat/... /prodam-skelet-na-Skoda-11 0R.php
možná pro někoho zajmavá vodní pumpa tuším že je na 136
www.sbazar.cz/osol2012/.. ./7868285-skoda-105-120-no va-vodni-pumpa-550kc-nova
www.sbazar.cz/osol2012/.. ./7868285-skoda-105-120-no va-vodni-pumpa-550kc-nova
-> P@wlos 30.09.14 19:33:23: Nezvyžší nabídce 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: kurna, tak jsem si to myslel dobre.. rikal jsem si a hele, Dale prodava sedivaka... ale nesedel mi ten okres.....
jj, frajer co sem ho pro nej kupoval, tak si to rozmyslel, ze vlastne rapida nechce, a 2 doma mit nechci
-> Pavel P..: Jo
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: že to je bejvalej estellákův rapid?

-> P@wlos: 

-> m8rinek 24.09.14 23:14:34: -> Tabi 25.09.14 15:37:01: -> Pavel P.. 25.09.14 17:15:54: znovu som sa nieco nove naucil, dik.
-> Luky: Se treba stehoval a musel zmenit kvuli zmene trvaleho bydliste.
Jako oba spis verime verzi, ze to ma prekupnik, ale i to co jsem psal je moznost.

-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: Ten je luxusní a cena je tak pro zběratele,ne pro nás.My si za ty prachy koupíme radši normální auto na každodenní ježdění.

-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: první majitel a nové RZ?
Ale je to moc pěkný

-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: v jedné garáži kousek ode mě, stojí uplně stejný ital, akorát hnědý s červeným interierem a v původním stavu, chlápek to má po tátovi a pořád se rozhoduje jestli ho prodá, kamarád a soused fiaťák už na něj má zálusk...
Sice ne skoda, sice pro obyc belocha brutal cena, ale krasavec...
auto.bazos.cz/inzerat/... /FIAT-125-Berlina-rv1971-o riginal-TOP-STAV.php

auto.bazos.cz/inzerat/... /FIAT-125-Berlina-rv1971-o riginal-TOP-STAV.php
-> Luky: To mě nenapadlo.. 

-> Jozka: tak víš jak, expanze, takže asi nějaká slovenská pobočka

-> Luky: Že jo ! Okamžitě mě napadlo, že to je v podstatě úplně stejnej inzerát, jakej se tu dnes objevil na Melber-y..

-> Tabi: to teda su
-> Tabi: moc hezký. Ale styl inzerátu připomíná spíš někoho z Plzně 

-> castrol: Ty jsou hodně pěkný.
tak hlavně s roztečí 4x130 měli vybraný střed... tyhle plný jsem viděl vždy jen 4x98 nebo 4x100