skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
auto.bazos.cz/inzerat/...
/Skoda-4x130-13-dobova-kol
a.php zná někdo, nebo je viděl osobně? já vidím prvně a líbí se mi 

-> Jarda: černý sou o ničem. Ale hnědý :D
/Drzaky-repro-do-prednich-
podbehu-Favorit-Forman-hne
de.php
todle je taky rarYta?
nekde mam cerne...
todle je taky rarYta?

-> Mr._Nosferatu 25.03.19 14:00:11: tak je to šrot s novou STK i když nemá katalyzátor ...
Což ony ty Rapidy s kyvkou "byly",sám sem jednoho dokonce s mokrým 5Q měl
Ale vždycky se to domatlalo při nějaký přestavbě !
Ten můj byla nová kastle jako ND položená na dokladech snad škody 100 , takže to vždycky lidi splácali co mototechna nebo dům dal.
A Rapid 120 samozřejmě 4pístky,když už byly u Garde .. tu techniku už měli,nebyl důvod jít u kupé do horšího.

Ale vždycky se to domatlalo při nějaký přestavbě !
Ten můj byla nová kastle jako ND položená na dokladech snad škody 100 , takže to vždycky lidi splácali co mototechna nebo dům dal.
A Rapid 120 samozřejmě 4pístky,když už byly u Garde .. tu techniku už měli,nebyl důvod jít u kupé do horšího.
-> stepan 24.03.19 20:43:32: taky už jsem viděl 120 rapida s kyvkou 

-> pavel14 24.03.19 20:00:19:
Díky za tip, je 20km ode mě, takže se na něj jedu večer podívat, jako spotřebák ideální vůz.
Díky za tip, je 20km ode mě, takže se na něj jedu večer podívat, jako spotřebák ideální vůz.
-> Jarda: Barva správná, ale ty peníze za to prostě nedám...
-> stepan 24.03.19 21:17:08: jasne... vse je normalni rapid, jen motor 120 LS a prevodovka suchej 4q

-> Jarda: Tak to se omlouvám a beru zpět. A brzdy má mít 4 písty?
-> Pavel P..: Myslel jsem, že normálně? Už jsem to viděl několikrát určitě.
-> stepan: nesmysl... jestli se to někde objevilo, určitě to nebyla seriová výroba nebo z fabriky.
-> stepan 24.03.19 20:43:32:
preci mam a rozhodne ma sirokou vlecku, jen 4q

-> Jarda: Ale rapid 120 se s kyvkou normálně dělal.
/Skoda-Felicia-pick-up.php
Bude někdo vědět, co je to zač? Nějaká domácí stavba, pokračování eltry nebo?
Bude někdo vědět, co je to zač? Nějaká domácí stavba, pokračování eltry nebo?
vypadá jako z tatry 52. dnes jsem na jednu dělal výfuk, tak to mám v oku))
-> Eidy: ale za ty prachy :(
-> ulicek: Nárazník. To je tak maximálně jako vzor pro výrobu repliky.
Toto je take zajimave, zrale do srotu a ne na prodej za 5 litru :D
auto.bazos.cz/inzerat/... /Prodam.php
To je naraznik?
auto.bazos.cz/inzerat/... /Prodam.php
To je naraznik?
-> stepan: ja je u Krbce kupoval 3 roky zpet asi za 60 kc kus ( vzal jsem si jich asi 6 ) takze jsem bohac

-> stepan: Už se shání hůř, ale ta cenovka je poněkud přestřelná bych řekl...
/Viko-vzduchoveho-kanalu-N
OVE.php
Tohle má vážně takovou hodnotu? Myslím že jich někde pár mám.
Tohle má vážně takovou hodnotu? Myslím že jich někde pár mám.
-> Eidy: no právě 

-> Markold: Stotříca na kyvce, hmmm. 

-> Tomaso435 18.03.19 14:17:33: To není špatná cena za sání, svody, vodní pumpu a termostat na 136tku

-> Tomaso435: to je ten blázen, co chce za nekompletní Lobra z Garde 16k

-> Jarda/felda 09.03.19 20:32:31: nema ani tu dalsi vyztuhu v prahu? zajimave... Ja mel bmm combi a ta teda zesilena byla, ale taky to byl uz rok 96
-> dragon_cb_cz 09.03.19 18:49:11: a me se tadle barva prave docela libi :)
-> dragon_cb_cz 09.03.19 18:49:11: a me se tadle barva prave docela libi :)
-> Tomaso435: kde vidíš světlo?
Jednu z prvních combi jsme měli, tenhle volant a budíky jsou mi taky povědomý. Jak vypadají ty jiný?
Jednu z prvních combi jsme měli, tenhle volant a budíky jsou mi taky povědomý. Jak vypadají ty jiný?
aj kryt volantu má staré , tieto budíky mali len prvé 94-6
-> Jarda - zrušená registrace 09.03.19 17:34:19: ještě západka pásu je favorit tak to je fakt jedna z prvních.... to má i jiný stropní světlo......
jinak co je divnýho na budíkách ? v čem sou jiný? že ikony svítěj celým obdelníčkem ? to měla kolegova 98 po fejsu kombi a moje 99 aneb 105S má svítící jen ikonu a kolem je černo.
jinak co je divnýho na budíkách ? v čem sou jiný? že ikony svítěj celým obdelníčkem ? to měla kolegova 98 po fejsu kombi a moje 99 aneb 105S má svítící jen ikonu a kolem je černo.
-> Mr._Nosferatu 09.03.19 18:14:13: mam 95 a předek je sice vyztuženej ale zbytek je pořád favorit
volantovka, komplet podlaha (vedení brzd+paliva a výfuk je fávo) 

-> Tom Troll 09.03.19 18:27:32:

-> Jarda - zrušená registrace 09.03.19 17:34:19: Snad nejošklivější barva, co se na Filety dávala... ale jinak docela hezká.

-> Jarda - zrušená registrace 09.03.19 17:34:19: Snad nejošklivější barva, co se na Filety dávala... ale jinak docela hezká.
-> Jarda: -> Mr._Nosferatu: Taky máme kombíka 95, je to zesílená kasna ale starej volant, a tyhle budíky ale s otáčkoměrem protože GLXi, a je to 50kw.
E: Je vidět že ten co to prodává poslouchá proglas, takže je to zaručeně klidně a pomalu ježděný auto
E: Je vidět že ten co to prodává poslouchá proglas, takže je to zaručeně klidně a pomalu ježděný auto

-> Jarda: kombíky by měli být všechny zesílený ale má i starou volantovku, je možný že je jedna z prvních kombíků kde měli ještě zásobu starých dílů
-> Luky 09.03.19 11:36:28: tady ma feldu, me spis prekvapuje, jestli se combi delala slaba? s tim jsem se nikdy nesetkal, ale tydle budiky mela slaba
auto.bazos.cz/inzerat/... /SKODA-FELICIA-COMBI-NAJET O-82792-KM-EKO-PLACENO.php
auto.bazos.cz/inzerat/... /SKODA-FELICIA-COMBI-NAJET O-82792-KM-EKO-PLACENO.php
-> Luky:

-> Matthes, záškodník z TechWebu: covece i vim kdo to je, ale proc ma takovy inzeraty netusim 

-> Luky: To je nějakej dvojitel troll? :-) V adrese mondeo a na fotkách baby?
-> Bukaj 05.03.19 00:28:26: Tak dva, nejvejš tři roky nazpět vedl normálně i Pragos, cenu už přesně nevím, ale pár se jistě do 1500 vešel. Akorát to byla loterie, jednou byly plechy kilí, někdy MB, dodnes to nemají přesně rozlišený (ale zato sháněj dodavatele)..
-> Jarda/felda 05.03.19 14:52:15: V časech 1000 a 100 byly lapače dlouho nadstandard i zadní = přední "tovární" neexistujou - "přidružená výroba" ale nějaká byla.
-> Jarda/felda 05.03.19 14:52:15: V časech 1000 a 100 byly lapače dlouho nadstandard i zadní = přední "tovární" neexistujou - "přidružená výroba" ale nějaká byla.
-> Jarda/felda: Nemají. Normální cena je 1500
Ten Sportline je nadhernej. Ale za 250 asi ne
co jeden článek o novém fáčku za 4 kila neudělá co
auto.bazos.cz/inzerat/... /skoda-favorit-sportline.p hp

auto.bazos.cz/inzerat/... /skoda-favorit-sportline.p hp

-> Bukaj 05.03.19 00:28:26: já mám někde sadu zadních tak jak jsou na fotce a jsou u nich i nějaký přední, byli vůbec originál nebo je to tvořivost nějakýho družstva ?
-> Bukaj 05.03.19 00:28:26: to abych je nasel teda... po tatovi by nekde mely byt, jestli je sestra nevyhodila, uz jsem je malem dal sousedovi na vozik