www.autoforum.cz/zajimavo
sti/k-mani-je-dodnes-nejet
a-vyvozni-skoda-felicia-jd
e-o-fascinujici-memento-90
-let
Nevypadá zle.
skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
-> jerrom: Zkusím ho,mám to kousek.Dík.
Tož tohle by bylo taky zajímavé vlastnit
www.rajveteranu.cz/45562- skoda-1203-kamyonet-pickup -igram
www.rajveteranu.cz/45562- skoda-1203-kamyonet-pickup -igram
-> Polyš: Nevím jestli děla i autosvetla. Ale na motorky si chválí pana Nepokoje www.nepokoj.cz
-> Jarda/felda: Máš namysli ty co dělají lustry?
-> isti: Sice se nekazí, ale z výroby byly jen stříklé stříbřenkou a když se pokoví, je to luxus. A dost to oživí i starší kryty...

Tieto paraboli sa až tak nekazia ale nebolo by od vecí skúsiť pokoviť paraboli predných smeroviek.
-> Polyš 16.03.22 16:50:38: preciosa to umí
Když už se to tady nakouslo.Nevíte kde by ty paraboly pokovili?Jinak jsem mluvil s tím slovákem,co dělá bílé couvačky.Říkal že by zvládl celé světlo,ale zatím by to bylo stále moc drahé.
-> Bery: Ale jenom couvačky a blinkry pokud vím.
chvilku už kolují zprávy, že je na slovensku forma a nový výrobce světel...
-> Bukaj: však právě 

-> Tom Troll: Tu "megaprůhlednost&quo
t; dělají i u klasických krytů ty pokovené paraboly - vyzkoušeno
Ty prospektové byly průhledné více - byly normálně vidět žárovky bez zkreslení - což u těchto není...

Ty prospektové byly průhledné více - byly normálně vidět žárovky bez zkreslení - což u těchto není...
-> Bukaj: Takhle megaprúhledný vypadají ty první z GLS/Garde Prospektú 

...ale ať zkoumám fotky, jak chci, tak na nich nevidím nápis MADE IN CZECHOSLOVAKIA 

-> 11mAjA11: Však mají. Jsou na nich vidět homologace i značka PAL 

Neměly by mít originály nějaké popisy ?
-> 136rapid: Řekl bych, že kryty jsou nové originály, paraboly též origo, ale místo stříbřenky jsou pokovené (napařování hliníku) a spojovací materiál novodobý. Jen ta odrazka s tmavým lemem je buď optický klam (klame fotka - v místě lepení odrazového skla k základně vzniká tmavší odlesk) nebo nevím...

auto.bazos.sk/inzerat/...
/zadne-svetla-skoda-105120
130-nove.php .....co je to za vyrobcu ci nova Čina?
-> darklord: Ústav pro jazyk český však tvrdí, že lze používat i toto slovo.
Já zase vím o Feldě Combi 1997, která má najeto 27 tisíc a je shnilá na sračku

-> venni: Na dnešní poměry ano.
-> michael 13.03.22 21:15:46: díky,pěkná cena.
-> venni: 75 tisíc.
-> michael 13.03.22 19:48:16: inzerát už není aktuální. Smím se zeptat jaká byla cenofka? Vím o feldě r.v.98 s 28tkm na hrbu a majitel se nemůže vyjádřit co by za ní chtěl a popravdě ani já netuším...
potencionál 

Hezký stav má potencionál a za rozumný peníze.
auto.bazos.cz/inzerat/... /prodam-skoda-felicia-naje to-39tkm-unikatni-stav.php
auto.bazos.cz/inzerat/... /prodam-skoda-felicia-naje to-39tkm-unikatni-stav.php
-> SO545: Ano souhlas.
-> michael 09.03.22 20:00:33: ak je to take pekne do detailu ...tak cena je viac ako dobra.
-> Matsoft: 115 byl snad už normální 8k 13X celohliník se sníženou kubaturou. Tohle patří sem.
-> Tom Troll 01.03.22 15:58:40: myslis ze 115? ono jich asi bylo vic... kamos z toho mel snad pristrojovku.... a rikal ze to i nekde videl (a muzeum to nebylo).
-> Tom Troll 01.03.22 18:16:52: aha, tak to pak jo :D
Kolikrát sem viděl vesnickýho pikapa s motorem ze skudky. Do lesa to prostě stacilo nějak dat do kupy
Kolikrát sem viděl vesnickýho pikapa s motorem ze skudky. Do lesa to prostě stacilo nějak dat do kupy
-> Tom Troll 01.03.22 18:16:52:
I takový swap je možný. Jednou jsem viděl fotku motorového prostoru Favorita a byl tam pětikanál
Moc nerozumím tomu proč, ale někdo to udělal.

Moc nerozumím tomu proč, ale někdo to udělal.
-> Tomaso435: Pokud jseš recesista a chceš dát 120 do fabie nebo oktávky, tak je to nedocenitelný. 

-> Tom Troll: kde ma toto uplatnění? Koukal sem na to a badal nac to je, ale na nic sem nepřišel
Probliklo na bazoši. Kdo tos shrábnul?
(Favorit svody a sání na 5k motor, z tamtý jedný prototypový golfovitý rachotiny
)

(Favorit svody a sání na 5k motor, z tamtý jedný prototypový golfovitý rachotiny

-> ondie 18.02.22 18:01:46: Ty cca vodorovný plochy podběhů jsou "useknutý" a končí jakousi "patkou" - nikdy jsem nedělal, ale mám pocit, že stačí správně zkrátil a navařit kousky plechů (ohnutých do L). Plus nějaká ta díra..
Přední holt mají stejnej obrys jenom dole a vzadu, k tomu se popasovat s druhou podahou - práce mnohem víc.
Přední holt mají stejnej obrys jenom dole a vzadu, k tomu se popasovat s druhou podahou - práce mnohem víc.
-> ondie: liší se jen zadní část podběhu(rádius) s držákem jinak asi nic,případně mě opravte moc mi to nemyslí mám 39c teplotu
-> Jozka: Ono přední podběhy jsou dost jiný i pro neznalce jako já,ale na zadku je to teda víceméně plug&play ? (pominem-li panty z.kapoty)
-> Jarda/felda: Fakt běžná věc. Jak píše -> Eidy: : dobově bylo mnohem jednodušší dát celou kilí záď, než se pídit po MB plechařině. S předkem je to složitější, takovýho křížence jsem viděl jen párkrát..
-> Jarda/felda: Nedostatek dílů. 

-> Pavel P.. 17.02.22 17:44:26: že se dobově dával 1000mb předek na erko kvuli vzhledu porsche jsem pochopil, ale tohle ?

-> Pavel P..: toto už jsem viděl u více aut,teď je otázka jestli ví prodejce co vlastně přivezl
ale předělat zpátky by neměl být problém

To by me zajimalo kolik zakazniku pak kladivem rozlouskne primo toho hafana, aby se doslali k nasporovanym mincim