-> Eidy: Ty kráso... Na cenu jsem se podíval až když koukám na to co jsi psal. Mě to jen zaujalo a nahodil jsem to sem s fotkama proto, aby to bylo vidět po letech až to zmizí z webu. Takže to napíšu i sem aby to tady zůstalo taky. 15.000,- CZK. Pro mě to je v kategorii "pičovina kterou nechceš". *4*
-> isti 31.08.24 22:59:02: nedoporučuji něco kupovat. Vse co má se někde válelo, bude to nějaká vratka od někud k likvidaci. Stav toho odpovídá. Na to že se kasá heslama typu ČSSR pal Mototechna , tak přijde něco vypadající z demontáže , Rez a špína. Ceny samozřejmě vesmírné.
-> ajok: Podle toho co bylo vidět když byly ty blatníky nový, tak bylo jasné, že to je lisovaný z pozinku.
-> Pavel P@nkáč: No leda že by to zinkovala přímo firma autodemont .. pro mě je to ovšem zcela nepodstatné .. hlavně že jsou pozinkovaný a tedy bez koroze.
-> Bery 09.07.24 08:14:46: oni začali vyrábět přední čelo z hliníku, a když jsem znesl dotaz jestli budou i blatníky tak nic neodpověděli. Docela by to byla dobrá kombinace.
Ale jestli víš něco víc co bude tak se poděl klidně do Sz
-> ajok: Já mám originál vylisované z pozinku .. tenkrát jsem si pro ně jel do Hranic na Moravě .. lisovala je firma autodemont. Kdybych věděl co vím teď, koupil bych si aspoň 10 párů.
Se srazem uvidíme. Rapídek jde zítra na technickou a zase si za dva roky najede svých 50 km.
Chtěl bych na Pohofest, ale 1.7. má narozeniny moje dcera, to jí nemůžu udělat, abych někam ujel.
-> CHIP 09.07.24 08:18:04: tjn., z pozinku jeden cas lisovali jen predni savle a spodni kryt trubek... nepojedes taky jednou na garde rapid sraz? jsem Tveho rapida videl asi naposled kdysi na Hrochaci
-> Petrson 08.07.24 21:54:27: pry uz zadna rez... :) jako sediva foreza je dobra, byla to technologie, ktera u M karoserii vyrazne prodlouzila zivotnost, ale ze by bylo nad korozi vyhrano na vzdy, to zas ne
-> Tomaso435 21.06.24 12:50:28: dědictví, převod z firmy do soukroma(pořád jeden řidič) fyzicky v dokladech 2 majitelé ale reálně s tim jezdila jedna osoba