-> auta.petr: jo, tenhle:
goo.gl/qdsUU3, resp. ten užší (neměřil sem to, ale měl jsem obavu, esi bych na širšího naložil trabíka / malucha..
..a optikou "nejlevnější nové plato" je to (aspoň za mě) dobrý - v porovnání s tím, co koupil známej na slováči za podobné peníze si pískám :) Musím sice přiznat, že jsem ho druhý den reklamoval - špatně brzdil - pištělo/přibržďovalo jedno kolo, ale bez keců jsem dostal druhej a cajk.
Je třeba se připravit na pár maličkostí: nájezdy a rezerva "nejsou pod zámkem" a ani to nebylo uvažované, takže pokud bys to nechával dlouhodobě venku, asi bych doporučil malinko zakutit a neco vymyslet. Naviják by bylo šťastnější umístit do středu (páč velká auta s okem u spolujezdce budeš obtížně natahovat "až do konce" a současně naviják sám je spíš takové šidítko, stejně tak kolečko by tomu slušelo robustnější, ale pokud to máš - jako já - na hobby transporty, tak není o čem :)
..je to asi 48x zajímavější řešení, než kupovat za 40 nejakyho "vappáka", co už 3x obtáhnul zeměkouli :))
Stabilita dobrý, na "vedleložáka" to sice nemá - zejména s tou 1203 :)), ale zase, za tu cenu + pokud to nepotřebuješ kropit 150/h ..