skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
stejně mít rodinný klenot eRko, tak ho prodávám úplně jako poslední (i za orgánama a psem do čínskýho bistra) 

-> dragon_cb_cz: Kdybych něco takovýho měl, možná bych nasadil cenu podobně, aby mi nevolal kdejakej jouda..
A pod 150 litrů (pokud stav doopravdy odpovídá popisu) bych neprodal..
-> Tomaso435: Už i dneska se za takový částky tyhle pekáče prodávaj, zaspals dobu..

A pod 150 litrů (pokud stav doopravdy odpovídá popisu) bych neprodal..

-> Tomaso435: Už i dneska se za takový částky tyhle pekáče prodávaj, zaspals dobu..

-> Tomaso435: ale bude, jen bude částka převedená v EUR...
-> šadesa: vo co že ani za pár let se za tehle pekáč nebude platit takovýma penězma...
-> dragon_cb_cz: krasavica ale za 200 nepredajne
-> Luky: by mě zajímalo kolik osob/míst má psanejch v TP.
-> j_j: když jsem byl před lety v Holandsku, tyhle pixly jsem tam viděl v několika kusech. Asi je jich tam docela dost
-> dragon_cb_cz 14.04.14 16:20:18: mohlo by mi říkat pane
ale 200 000 je asi fakt moc ale za pár let....

auto.bazos.cz/inzerat/...
/SKODA-110R.php
Nevím jestli to nepatří spíš do "luxusního zboží"... pokud je to +- původní stav tak vypadá parádně, ale ta cena
Nevím jestli to nepatří spíš do "luxusního zboží"... pokud je to +- původní stav tak vypadá parádně, ale ta cena

auto.bazos.sk/inzerat/...
/Predam-podlozky-na-zmenu-
roztece-Skoda-1000-120.php
za tu cenu by by som si kupil aj celu masinu
a vyrobil ich milion
za tu cenu by by som si kupil aj celu masinu

-> Jarda: to ještě neznáš metody opravy :-D
-> Jarda: Zalezi jak moc znalej je pripadnej kupec.
-> Don_pepe: ja myslim, ze by se mu to moc nevyplatilo, nerikam něco zamaskovat apod. ale z vraku delat lestenku by byl tezce v minusu
-> Don_pepe: Díky, já jsem si to myslel
-> Pavel P..: Tohle : -> Don_pepe:
-> Pavel P..: Tohle : -> Don_pepe:
-> Lukaso358: Já nevím, prostě je podezřelý že z vrakáče zmizí bílej rapid a za 2 měsíce prodává bílýho rapida po důchodci... celkem je divný kde shání tu stovku důchodců co mu ročně ty auta prodaj

-> Don_pepe:
Něco jako bazar v Hrušové, na části plochy totálně prohnilý feldy apod. který jakože nejsou na prodej, následně postupně mizí a postupně se objevují velice zachovalé kusy z pravidla že 1 maj ministerstvo apod takže že to bylo servisovaný takže to odpovídá :-D
jojo.

-> růža: Milan, Šumperk... za poslední 3 roky tak 40 takových feld, 30 fáček, 20 ks 742, nějakej ten rapid a tak dál, všechno "podůchodcivziměneje
tomáloježděno", takže je to asi jasný, zvlášť když dodám že 50 metrů od baráku má svůj soukromej vrakáč odkud tyhle "krásky" povstanou jako fénix z popela...
-> růža: co je na málo jetý felicii zajímavýho? otec má taky 1,3MPi, 1997, momentálně najeto 75tkm.... kdyby neklepnul předek tak je taky TOP... kupovali jsme jí v bazaru přes 6 lety za 47tis.... to měla 65tkm.
Zajimavé, že by někdo narazil na 3 TOP felicie a jednu 120 gls. www.bazos.cz/hodnoceni.ph
p?mail=a3Bhc...
-> macko KE: ta kasna by ma srala asi najmenej

-> castrol: si ma predbehol práve som to chcel hodiť sem
škoda že karosériu nemá pôvodnú

škoda že karosériu nemá pôvodnú
-> Jarda/felda: Opravdu dobré počtení, dal jsem to až do konce..

-> Jarda/felda:

-> Jarda/felda: Ty vole, už jen kuli tomu popisu bych na ni přihazoval

Borec co to psal

Borec co to psal

-> Jarda/felda: vždycky jsem chtěl umět psát tak krásný inzeráty :-D jinak octa vypadá býti v dobrém stavu a bral bych ji hned...
-> myschaak AZNP K.Hora: Jj, ruka se mi taky líbila. Kdybych chtěl v dohlednej době stavět, tak proč ne 

-> dragon_cb_cz: ten nápad s rukou je zajímavej!...jinak už je to asi na jiný kastli to vypadá

-> j_j: Tak to je od manželky řádná záškodničina

-> Koblet: týpek mi volal a říkal že to takhle 2x za sebou vystavila jeho manželka
řekl jsem mu, že pár nepotřebuju, že chci jen jeden, ale nevím kterej protože to mám na chatě na půdě a on, že jeden kus má volnej navíc...takže si s ním zavolám. 

-> j_j: to je jedno, kdyby to měl tak to stejně nakoupí známé firmy, dají na půdu a na mně nic nezůstane

-> Koblet: ještě by mohl mít přední blatníky a dveře...komplet plechařina na MB za 10,-
-> j_j: Asi jich má hodně a nechce se s tím tahat do šrotu.

-> Jarda/felda: zase tam ten blbec má cenu kup ted za korunu
tak jsem mu to koupil....

-> dragon_cb_cz 11.04.14 10:50:10: -> darklord 11.04.14 10:46:40: vycouval aukro.cz/skoda-1000-mb-pu
vodni-zadni-blatniky-l-p-n
epouz-i4144084975.html?sou
rce=mlt
nejlepší je že aukro s nim nic nevyřeší to už jsem u podobnýho nákupu zjistil

-> darklord: No pokud by prodejce z obchodu ted vycouval, tak bych se mu vubec nedivil - pokud to teda skutecne byl omyl (coz bych predpokladal, ze ano). Ale s trochou uprimnosti pochopitelne.
-> Luky: Nasere no....
-> Luky: Nasere no....
-> dragon_cb_cz: jo aha, tak tim spíš...
-> dragon_cb_cz: jj, chudak sa sekol, len aby to nedopadlo tak ako ja ked som kupil zadne blatniky na rapida za podobnu cenu a typek ich den nato predal na virte a mne tvrdil sracky...
-> Luky: To bylo kup ted, jestli jsem to dobre pochopil.
-> Petr98: ou..
Já teda aukro moc nesleduju, ale myslel bych si, že u takových věcí bude relativně bitva, že takový směšný příhoz nezůstane bez odezvy dalšími sysly...

-> Petr98: To trochu nechapu, nekdo se pripravil o solidni kopici penez....
-> Bukaj 10.04.14 23:38:31: len je este diera v sacom na podtlak.