skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdo z vás to byl?
Dneska, v ranném odpoledni jsem viděl na Zličíně u ElectroWorldu pěkného bílého rapida, na bílých jupiterech. Myslím že jsem ho tu i někde zahlédl, ale snad zde kartu nemá. Kdo to byl?
havlik 13.08.10 17:59:15 napsal:
→ Mr_Kubas: nemusí eště se tu v praze vyskytuje jeden
s pražskou značkou ale má myslim 4oko vepředu no nedlouho se neslo po Třebaáni div mi nevypadly oči.
→ Mr_Kubas: nemusí eště se tu v praze vyskytuje jeden
s pražskou značkou ale má myslim 4oko vepředu no nedlouho se neslo po Třebaáni div mi nevypadly oči.
-> havlik: Risan má/měl čtyřoko, ne? Ale ten asi nemá pražskou RZ a pruh 

-> maca: já nevim nevybavuju si, sem ho viděl parkrát a myslel sem si že je to tohle z odkazu ale mělo to pražskou značku a černej pruh na "styl Tuner2" :)
-> havlik: tohle mělo klasiku světla
bylo pěkně naleštěné....poslintal jsem si sedačku

-> Mr_Kubas: nemusí eště se tu v praze vyskytuje jeden s pražskou značkou ale má myslim 4oko vepředu
-> maca: Červený MTX s dvoubarevným panelem mě hned trklo, páč ho mám v oblíbených

-> Mr_Kubas: hele asi jo,spz jsem si nevšimnul

dnes na Kladně v Rozdělově červený MTX roadster u pumpy na proti autoškole,měl vzadu mezi světly dvoubarevný panel od Helly....
Hej, kdo z vás jezdí v prvomodelový oranžový užovce do Travel Servisu na letišti Praha Ruzyně?
Dnes jsme byli projet trať Rally železné hory a u trtě v jedné vesnici myslím české lhotice stál červený rapid cabrio pod plactou a o kousek dál černej rapid a ještě červenej čí to je:)
Včera, tak kolem 6tý odpoledne, naměstí na Mělníku. Červený Mko, stříbrný Apolla a krásnej zvuk

Kdo si to včera hnal přes Krč na Praze 4 nahoru směr Novodvorská v červenym Favoritu s bílo červenejma zadníma světlama, bílejma pavučinama s rallye zástěrkama?

-> stika87: To má jako spotřebáka na zimu no
-> Nwkt: dik ;-) ale stav sel spis hodne dolu :(
-> stika87: skoda-virt.cz/cz/.../1212
-jarda-rapid130
-> Matthes, záškodník z TechWebu:

-> Danster: Na to staci nejaky motor nejakeho zdejsiho tunera (s malym t) 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ještě to ale chce něco co vyvine energii 1,21GW 

-> Hurdis: Ale to bez Deloreanu nepude 

-> David29: tak možný to je, jelikož s fáčkem vyvinul už i nadzvukovou rychlost, tak třeba sem už dosáhnul rychlosti, že sem se přesunul o pár let zpět

-> Tomaso435: Necestuješ v čase? 

-> Hurdis: asi teta asi
ale byl i stylově oblečenej včetně super škopku na hlavě...

-> Tomaso435: Asi nadpraporčík Marty McFly, zkoušel z toho dostat 69 mph, aby se mohl vrátit k Dr. G. Husákovi.
kdopak dneska mezi 16 a 18 hodinou brázdil na žluto bílé motorce VB s majáčky trasu litomyšl - mýto a zpět ?
Minulý týždeň už neviem presný deň kráásne červene eRko, v Prešove,na sídlisku Sekčov, ŠPZ bola prešovska ale na čislo si už nespomeniem
..bolo fakt v prekrásnom stave, strieborne Loukote,spätná zrkadlá boli zo 120citaky mám taký pocit vo farbe auta....

Kdo jezdí se světlemodrým eRkem do Ronda v Ejpovicích ?
-> David29:
Koukni se do karty:D Rapida nemám a Favorita mám světle modrozelenýho, spíš modrýho, ale ještě víc spíš tyrkysovýho:D Nevím o žádnym stíhání:D A i kdyby, tak bych si to na 100% pamatoval že jsem jel za Gardečkem:-)
Koukni se do karty:D Rapida nemám a Favorita mám světle modrozelenýho, spíš modrýho, ale ještě víc spíš tyrkysovýho:D Nevím o žádnym stíhání:D A i kdyby, tak bych si to na 100% pamatoval že jsem jel za Gardečkem:-)
v nedeli 1. v Letohrade Mko s hradeckou znackou a zatmaveny skla ;-) kdopak to byl ???
priznajte sa !!!
ceska spz v skoro srdci slovenska
v lpg uprave ale s fotky asi moc nevycitate

-> James1991: Tak zelený emko? Nebo to byl dokonce fakan?
Tak dneska sem potkal luxusni eMko. Modra metaliza (asi o neco tmavsi nez OII RS) a krasny stribrny hliniky (typuju 4x100)
Nebyl to nekdo zdejsi? Bylo to na trase Stribro -> Plzen. Kolem 11:30 prejizdel hlavni cestu nekde cca u Mesta Touskov (asi). V rychlosti sem zkouk co tady mame za eMka, ale nenase sem ji...

Dneska před polednem si to směrem z motola na zličín pádil někdo v pěkném bílém eMku na meteorech, nikdo z vás?
-> David29:
S jakym Rapidem?:D
S jakym Rapidem?:D
-> James1991: AAA... tak tos byl ty s tím Zeleným rapidem, kdo mě stíhal?
Jinak to sou poklice
Jinak jak řiká Pavel... z dálky hezky, z blízka shnilý a flekatý...

Jinak to sou poklice

Jinak jak řiká Pavel... z dálky hezky, z blízka shnilý a flekatý...
-> Pavel P..:
Fakt? Já právě jezdim občas kolem a okukuju ho dycky..
Fakt? Já právě jezdim občas kolem a okukuju ho dycky..
-> Lubes: novaky ??? to este existuje

-> Lubes: rapid alebo sedan?
-> James1991: jo ten je z dálky pěknej... a z blízka shnilej a flekatej až běda

Dnes ráno v novákoch okolo obeda,modrá škodovka ,tuning ,ZA značky?niekto odtialto?
-> James1991: david 29
(michle) né já nevim :-D

Není tu někdo, kdo má na Praze 4 ,pár desítek metrů za zastávkou "Na Rolích" z Kačerova směr Michle, červenýho docela pěknýho Rapida na stříbrnejch plecháčích?
kuci kterej z vás má světle modrošedýho rapida s mračením nějakýma nejspíš 16kama pavučinovejma alu a kulatýma přídaváčkama? vypadá jako čerstvě udělanej... stál u karosy v mejtě spzka 1E9 a dál nevim
Přesunuto z tématu Kdo z vas to byl? :)...
Tak kdo má nádherný černý MBX s bílou střechou a RZ 1SF??, dneska jsem ho potkal v Dobřichovicích cca v 18:00.
Tak kdo má nádherný černý MBX s bílou střechou a RZ 1SF??, dneska jsem ho potkal v Dobřichovicích cca v 18:00.
Dneska na motole pěkný červený rapid bez zadního nárazníku, před tak 45minutama? Někdo odtud? Pražzksou SPZ měl.
-> David29: 

-> Pavel P..: A jak září dvoulitrovka 

kdo si to dneska valil v krásnym naleštěnym bleděmodrym embéčku ulicí V Olšinách kolem metra Strašnická? litrofka uplně zářila na dálku...