Někdo se stavoval o víkendu (v sobotu) přímo u mě doma, s MB ve tmavém tyrkysu, snad se širokým sloupkem (popis pochází od máti).. škoda, že jsem byl mimo..
Tak kdopa ráno nedobrzdil myslím že zlatou škodovku s rychlým pruhem a nějakýma náraznikama ráno před osmou u viaduktu na Novej Hospodě U Plzně a krásně si přeskákal přes obrubník?
kdo z vás už sto let parkuje u teska na bělohorský velmi legračně "upravenýho" favorita a už asi tři dny dvě modrý tisícovky, jednu ze žábrama a úzkym sloupkem, druhou už se širokym sloupkem a klasickejma "mřížkama" ??
zhruba ve 14.20 na čtyřproudovce z pardubic do hradce králové... vyrážím z pardubic sjíždím od globusu nasazuji svých obvyklých 110kmh a jedu. dojíždím jedno auto, předjedu. druhý auto předjedu. a dojíždím černýho renolda megána se středočeskou spzkou 2SF. najedou už nedojíždím ale jedeme zhruba stejně... oba předjedeme další auta a stále jedeme zhruba stejně. i když já maličko rychleji, dojíždím jej řadím se do levýho ale on zrychlý vměstná se do levýho pruhu a předjedeme další auto v cca 120ti. jedeme dále zhruba už 130 a zvopakuje se minula situace.. tak si řikám si dělá prdel nebo co .. :-D no tak hodím za 4 a jelikož v techto rychlostech to věčinou nic moc už nedělá šlapu plyn na podlahu.. dojíždím rencka hazím blikač a když sme zhruba na urovni, tak koukám týpek s celou rodinou v renckovi vytlemenej na tachu 150 na otáčkoměru 5000ot a to je celý co favorit na rovině a lehce do kopečků umí. pač na pětku by to už asi spíš zpomalovalo... Nu předjel jsem jej. to samé zvopakoval on následně já a s vytlemenými pohledy sme si pokaždé zamávali. Naznačil sem mu že víc to prostě nejede že to je strop :-D na to odbočil na dálnici směr praha a já pokračoval poklidných 120 do HK... tak mě napadá nemoh to bejt někdo z vás svojím spotřebním renoldem se škodovkou doma pod plachtou v teplé garáži ? :))))
Včera ráno, po šestý hodině, někde v okolí Týnce nad Labem - bílý rápo (či Garde) s tmavejma rychlejma pruhama a velkejma přídavnejma dálkovejma s parkovačkama... Někdo místní?
Kdopak to dneska byl kolem třetí odpoledne za Globusem na Zličíně pod Toyotou? Šáde sedan v barvách LR na bílejch apollech , u ní stála myslim bílá okta.
vcera v 10 vecer v praze, kdyz jsem si tahl skodnou domu, nas predjela bila 120, v ni 3 mladi kluci. RZ PUI 87-75 a hrozne se chlamali, kdyz nas predjizdeli a furt cumeli nekdo zdejsi?