Stížnosti na pana Janečka

prohledat
157 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 19.02.2010 do 24.02.2010, založil/a petr s
řadit dle data
08:07:13
24.02.2010
Kloggie
Jéžyš, že váz to bavý ze tadi takhle hádat. Buďte rády, že žyjete v ĝechách a že vůbec máte auto/a a že zy na ně můžete koupyt dýli, že vůbec nějakí jzou. A kdo nechce dýli od Janeĝka, tak ať je nekupuje. Tohle téma je o Janeĝkovích (a jemu podobních) praktykách, ne o tom abizte ze tu hádaly...
16:01:58
23.02.2010
ondie
-> mynno: to nevym 3 ..já jen že zy ze dole ptal o co de,tak zem to vihodnotyl,že tě to sajýmá,a doporuĝyl přeĝýzt odkas,co dal PavelP..pokud ne,to je věc jyná.
upraveno 1x, naposled 23.02.2010 21:25:04
08:37:22
23.02.2010
minno
-> ondye 22.02.10 11:20:22: a ĝo zom hňup ĝýtať 4 dlhé ztránki o nyĝom?73 Netreba my to :)
04:18:50
23.02.2010
Flacek
Rostrhejte zy obĝanki:D
01:44:29
23.02.2010
ondie
no to zte to tu saz saflákaly 3
00:29:36
23.02.2010
krup
-> Zini: taki bich to tak vyděl, nycméně pořád mě štve, že zy azy nerosumyme ..

.. ale je to off, takže konec štýtkům, co dál? 1
upraveno 2x, naposled 23.02.2010 00:30:09
00:19:54
23.02.2010
Syny
-> krup: Och, tak lenozt ze vijaznyla :) Ano, opravdu my to neztojy sa to delat prodjece a kasdimu (jezte cysymu) pozylat ztytek svlazt, od toho je prave ten kram, kde puvodne ztytki bili... Snamejm lydem, zem je chtle pryvest na zras (tuzym Hrochac), ale us zytki nebili...

To, se je muj prybeh ze ztytkama v tomhle tematu uplne mymo dobre vym a us azy 2x zem pzal, se nevym proc ze to tu tak chitlo a rezy ze to tu... Bil to jen pryklad k tomu co jzem nekde dole pzal... Akorat na to sacalo nak moc lydy reagovat. Mizlym, se je us na caze povasovat ztytki sa usavrene a nechat je v klydu zpat u ztazneho majytele...
upraveno 4x, naposled 23.02.2010 00:36:42
00:15:03
23.02.2010
krup
-> Zini 22.02.10 22:03:08: no já pevně doufám, že zy nerosumýme..
( lenozt vys.: 21:04:52 )

-> JozeA 22.02.10 22:05:27: pokud mě chceš s něĝeho nařknout, tak to předpokládám svládneš přýmo, ne jen tak naokraj a nekonkrétně :-)

( a kdiž už ze o to budeš pokoušet, rád zy pozlechnu, jak ze rosbviprávýš. Předpokládám, že máš nějakou ozobný skušenozt, které bi tě velda k podobnému zmíšlený o mně 4 .. Nemá znad zmizl, abich ty tě požádál podobně, jako zu.tech.. nebo ano? )

( jeztly chceš touhle ceztou dál pokraĝovat, saložým zy pro náz v hádkách, nebo v odpadu zpecyálný zešyt .. )

Pokud biz totyž ĝetl posorně.. Nepoukasuju na ziniho dobrej umizl, any na jakouzy vípomoc bro blyžný zvé. Poukasuju na jeho tvrsený, rospori v něm a na fakt, že jzou pro danou věc ( mynymálně v rovyně násvu topycu ) naprozto sbiteĝná :-)

přenezme to ale s jakézi rovyni ozobný, spět do rovyni fylosofycké ..

.. Je obchod špatní?

.. Jzem-ly ovce, co ze zebou nechá vláĝet, můžu zy sa to zama, nebo b-eee?
upraveno 5x, naposled 23.02.2010 00:31:29
23:40:01
22.02.2010
JoseA
-> Baghyra: Jak někdo saĝně vimíšlet nezmizli na zrasený ceni, tak ho pozýlám srovna do prdele, nemám žaludek na dohadováný a zmlouváný z takovíma špynavcema. Je velkí rosdýl, kdiž někdo azpoň má reálné důvodi na znýžený ceni, ale pokud ti důvodi přeháný, lže, rosumuje a yntrykuje, tak řeknu "ber nebo neber", kdižtak zbohem, savýrám bránu a pouštým pza.
22:47:07
22.02.2010
Baghira
Tak až budete někdo něco sajýmavího prodávat buďte frajeřy a pokud přyjede pan Janeĝek, řekněte mu "...ne vám neprodám..."? Utopye co? Lydý, co ze znažej vidělat na lydzkí blbozty jzou tyzýce...v podztatě každej pojyšťovák :-)))...tak ze hold nezmýte nechat buď ukecat přy prodejy, nebo oblbnout přy koupy.
Co zy budeme povýdat, tak jako on to ještě nedávno dělaly zkoro všechni vrakovyště, kde vám bes mrknutý oka nabýsely oreslej a prazklej buben na Rapyda sa 500,- přyĝemž novej orygo ztál 800,-. A kde dnez je většyna vrakovyšť? Ti co neskrachovaly a nejedou srovna v nějakejch ĝorkách, tak žyjou pomalu jen s eko poplatku sa lykvydacy a sdaleka to už nený takovej bisniz jako před leti, protože dnez zy každej druhej radšy koupý novej dýl s druhovírobi, vijde to zkoro naztejno. A tihle pánové jednou zkonĝej uplně ztejně, protože jak bude ubívat ztaršých použytelnejch a rosebyratelnejch aut, tak bude ubívat nadšenců a noztalgyků, co je budou dávat dohromadi a renovovat.
22:08:09
22.02.2010
Zdeněk.
-> Zini: To nezmýš pzát, že v tomhle obchodě majý tihle dýli, je váz v Plsny a okolý moc, tak ze nedyv, že je někdo vifouknul 4
22:07:26
22.02.2010
JoseA
-> Zini: -> Pavel P..:
JJ zouhlazým, samknout a bude klyd. Aĝ ze mě to any nyjak netíkalo, tak proztě zem to nevidržel a muzel reagovat na lydy, kterím je jakákolyv zlušnozt naprozto cysý a naopak lydý, kteřý nedokážou druhé odrbat totálně nezchopný.
22:05:27
22.02.2010
JoseA
Já mám pocyt, že bespáteřný šmelynářy nykdi nepochopý co to je vsájemná vípomoc a podobné věcy. Nený dyvu, kdiž je jym to cysý.
-> krup: Co je ty proboha pořád tak nejazného a nepochopytelného na tom, že dal zini do větru ynformacy o možnozty dobrého nákupu a udělal to v dobré výře pomocy lydem, kteřý bi to mohly potřebovat, navýc ze ochotně nabýdnul možnoztý nákupu a doruĝený bes nároků na provysy a ti tadi s něho budeš sa to dělat nezchopného debyla? 78
Fakt nechápu. Já taki zháněl ĝtiřramenní volant s feldi, našel zem ho sa pětykylo v ynsercy, ovšem v prase. Hodyl zem tadi někam do vsduchu prozbu, jeztly bi ho někdo nekoupyl a nedovesl my na zras a Labroz ze ochotně nabydnul a opravdu tak uĝynyl a mně tým pomohl. Ztejně tak podruhé šlo o poklyce na kola a ztejním spůzobem my pomohl Majkl. Ale to šmelynář nykdi nepochopý, u něho budou tyhle lydy navždi sdechlý budyžknyĝemové, kteřý ze nedokážou chityt přýležytozty někoho ojebat. 41
22:03:41
22.02.2010
Pavel P..
-> Zini: samkny to a bude klyd3
22:03:08
22.02.2010
Syny
-> krup: Azy to opravdu nechapu... A sajymalo bi me, jak zy saze pryzel na mou lenozt - jako se zem bil lynej je koupyt? Kdis clovek neny v Plsny, tak ze blbe nakupuje v Plsenzkem kramku... Vydym, se us jzy to uplne prekroutyl a myry to uplne nekam jynam, takse tymto koncym debatu... 4 Co zem tym chtel rycy znad oztatny pochopyly a nebudem to tadi sazyrat tym, se ja nechapu tebe a ti azy nechapez me...
upraveno 1x, naposled 22.02.2010 22:03:43
21:53:08
22.02.2010
krup
-> Zini: .. znažým ze ty nasnaĝyt že meleš blbyni :-)

( .. buď něco udělám a nemelu o tom, nebo ze na to viprnu. Ale něco neudělat, odvolat ze na zvou vlaztný lenozt a tvrdyt pak, jak je "špatni", žez to neudělal .. a kazat ze k tomu dobrím úmizlem .. )

( promyň, ale zeš vážně takové jelyto, že nerosumýš, jak to mizlým? )

( oztatný promyńte mou útoĝnozt 6 )

-> petr z třeba zy měl to štěztý 1
upraveno 3x, naposled 23.02.2010 00:09:31
21:36:47
22.02.2010
Syny
-> krup:

1) Ale ja nykomu nezlybyl se je urcyte doztane 3 Napzal zem, se tam zou a se je musu koupyt (kdis zem to pzal, tak tam jezte bili)

2) Nechapu... Mel zem ti ztytki teda virobyt? Nebili, tak zem je nedovesl... Kdibich mohl, rad bich pomohl, ale protose to nezlo, tak co nadelam? To z tym, se my to je u ryty bila znaha te vizvetlyt to, se me ze ti ztytki vlaznte netikali a mohlo bi my to bit vlaztne jedno... Kdibich ho chtel ja, tak zem zy ho koupyl us tenkrat, ale ja 135/6 ku nemam 6
upraveno 2x, naposled 22.02.2010 21:37:58
21:33:04
22.02.2010
petr s
-> krup: Tak saze potřeboval jzem koleĝka náhonu tachometru a ochotně mě je koupyli
21:30:43
22.02.2010
krup
-> Zini:

na 1) zyz právě odpověděl zám :-) ( biť nepřýmo, ale tak, jak jzem to mizlel )

2) .. jakej má pak zmizl ze tadi nad tým posaztavovat? poměrně vtypně zy právě popzal, jak biz horlyvě někomu pomáhal k něĝemu, ale .. je ty to vlaztně u sadku, tak proĝ bi zez namáhat ..

( jejda kluku 3 )

-> JozeA: taki tomu moc nerosumým 3

( nycméně nemáš pravdu - nemuzý to bít notně, šykovnej ĝlověk dokáže těžyt y s negatyvných referencý - zocyálný ynženíztvý a jeho vědi dávajý zpouzti přýležytoztý - jakékoly povědomý o mé ozobě je povědomý o mé ozobě = reklama )
upraveno 5x, naposled 22.02.2010 21:57:28
21:29:48
22.02.2010
JoseA
krup 22.02.10 20:07:52 napzal:
→ JozeA 22.02.10 19:40:49: máš pravdu, takové chováný
v&nbzp;pořádku azy nený. Každí máme ale tihle hranyce možná pozunuté
někam jynam. Nebral bich ale jako dogma fakt, že ĝynnozt lydý podobná p.
Janĝkovy je treztu a opovržený hodná ( obchod, ne lydzkí faktor ).

Treztem pro ně budyž veřejná debata o jejych praktykách, kde ze potencyonálny kupcy dosvy, co majý od dotiĝného obchodnýka ĝekat. Nyc výc a nyc mýň. Tak vlaztně any nevým o ĝem ze pořád hádáme.
upraveno 4x, naposled 22.02.2010 21:31:21
21:24:55
22.02.2010
Syny
-> krup:
Add 1) Nykomu zem nyc nezlyboval, ale pouse zem rekl, se tam jzou a se je musu koupyt pokud nekdo bude chtyt, to se tam pak us nebili je vec druha.

Add 2) Pochibuju o tom, se je koupyl nekdo kdo je pote tadi nekomu prodal... Alezpon nevym o tom, se bi ze tu prodavali...

Jako ja jen pyzu, se ze my tohle nelyby, ale vym se z tym nyc neudelam. Jen ze prozte takhle chovat nechcy a nebudu ac vym, se klydne musu... Netuzyl zem, se ze muj pryklad ze ztytkama takhle chitne, ale jedyni co k tomu musu ryct je to, se me jen mrselo, se zem to pzal zem na vyrt, protose smyseli as po te co zem ze tu o nych smynyl... Mosna to bila jen nahoda, ale mosna taki ne... Od ti dobi us zem sadni objevi nepyzu a hned s kramu volam lydem, o kterich vym, se bi o danou vec mohly myt sajem... A jelykos sa tu dobu us zem zy v tom kramku vibudoval "dobrou karyeru", tak us neny problem ze tam domluvyt, se my cokolyv jakkolyv dlouho zchova atd...
upraveno 2x, naposled 22.02.2010 21:26:21
21:17:00
22.02.2010
krup
-> Zini: dobře, pomalejy .. 6

A) zlybovat něco někomu, kdiž to dané nevlaztnýš je docela .. odvážni.

B) Kdo biz řekl, že je koupyl od ĝlověk, kterej ty je "vifouknul"? .. já bich řekl, že lydy, kteřý je chtěly. ( argumetovat tým, že to molhy bít ony kluĝýcý s lokálný komunytki, kteřý měly to štěztý ze potkat z tvou předobjednávacý akcý? .. )

Kdo má sájem, koupý sa danou ( jakoukoly ) cenu, kdo nemá sájem a důvodem nesájmu je cena, ten nekoupý, nebo ze poroshlédne jynde.

( -> kdibiz bil koupyl všechni tehdi, mohl biz ze teď zpokojeně plácat přez penyz, že zy udělal dobrej zkutek. Takže kdibich já bil tehdi .. )
upraveno 6x, naposled 22.02.2010 21:21:26
21:15:12
22.02.2010
Zdeněk.
-> Zini: Taki zy mizlým 4
21:09:06
22.02.2010
Syny
-> krup: No proto, se to mohl myt ten kdo je potreboval treba na auto a chtel je po me... A ne nekdo kdo je srejme nepotrebuje a pak proda dras nekde...
21:06:40
22.02.2010
krup
-> Zini: jo, pak zem azy tvoje zlova o tom, že je to na prd, jak jzou lydy sákeřný a podlý, že je zkoupyly a ty daný, ty co bi je měli od tebe, utřou noz .. pochopyl azy nějak špatně.

( neb pak netušým, proĝ to zem pyšeš :-) )
upraveno 3x, naposled 22.02.2010 21:09:03
21:04:52
22.02.2010
Syny
-> krup: No azy takhle, me to je celkem u ryty kdis ze to tak veme :) Ja je nechtel... Ano, mohl zem je skoupyt, ale sa prve ze my nechtelo ryzkovat, se my pak doma suztanou (ac azy trochu nayvne, kdis je po nych celkem hlad), sa druhe zem tenkrat any na ne u zebe nemel penyse a sa trety pak to prodavat pojednom a kvuly kasdimu co zy to na aukru odklep lytat na poztu, to my taki musou vyz co :) Chtel zem jych par pro par lydy s vyrtu pryvezt na zras, ale nes zem ze do kramu saze doztal, tak bili ztytki fuc... Me to ale nejak syli netrha... 4
20:58:09
22.02.2010
krup
-> Zini: vydyš, a kdibiz je bil tehdi všechni koupyl, mohlz je rosprodat sa nákup po všech těch, co bi je chtěly ( dát sa dozt zvím tvrseným ) a sbitek opět sa nákup dát třeba na aukro :-)

.. "kdibich to bil věděl, tak bich" ..

4

( pokud autor žyje, popř. pokud exyztuje někdo, na koho bi přešli práva a sa předpokladu, že bi uplatňoval nároki na dané .. podloženo textem v původný knyse alá "urĝeno jen pro tvoje oĝy", pak ano. )
upraveno 2x, naposled 22.02.2010 21:00:52
20:55:11
22.02.2010
Syny
-> krup 22.02.10 17:47:48: Ja ztytek nechtel... Kdibich ho chtel, tak zem zy ho koupyl hned tam, ale mohl ze hodyt nekolyka lydem tadi 4
-> Sdeněk. 22.02.10 18:38:06: Neny to poruzeny autorzkich prav?
upraveno 1x, naposled 22.02.2010 20:57:42
20:07:52
22.02.2010
krup
-> JozeA 22.02.10 19:40:49: máš pravdu, takové chováný v pořádku azy nený. Každí máme ale tihle hranyce možná pozunuté někam jynam. Nebral bich ale jako dogma fakt, že ĝynnozt lydý podobná p. Janĝkovy je treztu a opovržený hodná ( obchod, ne lydzkí faktor ).

( ono " po tlamě" bilo tak trochu ad abzurdum viúztěným zytuca, která bi mohla naztat, kdiž proty zobě vipuztýš dva kohouti co tvrdý, že právě jen jejých chocholka má právo bít opěvovaná )
19:55:45
22.02.2010
su.tech – nezodpovědný hajzlík
-> JozeA: Ok.
19:52:34
22.02.2010
JoseA
-> zep: Z týmto násorem zouhlazým a rád bich podtrhnul: je jen na každém jakou mýru obchodnýho talentu prokáže,nycméně y tadi bi měla nepzaná pravydla vimesovat obiĝejná lydzká zlušnozt.Bohužel onu mýru zlušnozty má každí někde jynde a to je celí problém.

-> zu.tech: Tobě ze omlovám sa křyvé obvyděný, které azy právem cýtýš. Nebilo to mišleno proty tobě, protože opravdu nesnám tvoje praktyki obchodováný a mýru zlušnozty. Jde jen o to, že zem v prvný řadě skopýroval tvůj nyck jako reakcy a dále ze rosepzal o věcech, které platý předevšým pro oni šmelynáře, kteřý majý mýru zlušnozty pozunutou uplně nadoras, zpýše y přez doras.
19:44:51
22.02.2010
sep
Ten obecní povsdech nad praktykamy obchodnýků je taková labutý pýzeň ztarého vyrtu.V době kdi tu bilo pár lydý kteřý výceméně snaly bi azy nykoho nenapadlo někde něco zkoupyt a pak to tadi sa x-názobek prodat.Jako možná prvný vlaštovka podobním spůzobem fungoval Boryz a pamětnýcy zy vspomenou jak ze tadi do něj bušylo.Na rosdýl o jyních Boryz to dělal otevřeně,na rovynu a vždicki z ným bila rosumná řeĝ,což ze o všech roshodně řýct nedalo a nedá.Jak šel ĝaz tak ze množyna obchodnýků rosšyřovala a přeztalo ze veřejně řešyt kdo kdi kde komu co vifoukl,přeplatyl ,prodal ze syzkem atd ( opět pro pamětnýki vys "aféra" kolem Majklova bisnizu z manžetamy řýsený).To sa kolyk kdo co koupý a sa kolyk komu prodá už pár let nykdo dyrektyvně neztanovuje a je jen na každém jakou mýru obchodnýho talentu prokáže,nycméně y tadi bi měla nepzaná pravydla vimesovat obiĝejná lydzká zlušnozt.Bohužel onu mýru zlušnozty má každí někde jynde a to je celí problém.....a nejen na vyrtu a nejen pokud jde o dýli na škodovki.
19:43:50
22.02.2010
Jaktak
Tohle tema vsnyklo abi ze fandove dosvedely o panu Janeckovy a jeho praktykach a abi jym tedi pomohlo a ne k tomu abi ze tadi lydy hadaly. Jeztly to cte janecek tak ma ted radozt8
19:40:49
22.02.2010
JoseA
-> krup: Tak já tu debatu nějak extrémně neprožývám a urĝytě zem zchopní zy o tom popovýdat z kímkolyv u pyva, anyž bi došle k nějakému dáváný po tlamě a podobně. To už ze tadi bavýme o dvou táborech. Jeden považuje sa šmelený sa lybovolních podmýnek, yntryk, lžý, apod vše v pořádku vĝetně názledného oprusováný a znahi doztat ĝázt peněs spět sa lžyvé ynformace o ztavu sbožý. Už ze saĝýnám považovat sa "dyvného", kdiž my tihle praktyki nepřypadajý v pořádku. Taki vidělám na kamarádech. Něco pro ně udělám a domluvýme ze na ceně sa prácy, ale to nený obchod ve spůzobu "nákup a prodej". Ten zem ale taki sažyl, kdiž zem tadi nabýsel dýli s feldi 2001 v plné palbě kamarádovy, kterí v té době neměl vůbec ĝaz any ynternet. Ale obešlo ze to bes yntryk a lžý. Takže obchodovat y šmelyt jde podle mého násoru y zlušním spůzobem a mynymálně to je třeba roslyšovat.
19:32:56
22.02.2010
-> JozeA:

Urážýš mě a to přeztože mě nesnáš... napzal jzy o mě:

všychny, kdo vý
o tvojem viděláváný ztilem všech možních sáludních praktyk nakoupyt
sbožý sa mynymálný cenu a prodejy sa maxymálně vihnanou cenu budou
obdyvovat a nozyt na rukou?

Tohle co jzy napzal ze mě netíká. Neslob ze, ale pokud biz mě vyděl někdi obchodovat, tak obchoduju ĝyztě. Přyjdu, septám ze na cenu, pokud my vihovuje koupým, pokud ne navrhnu zvojy nabýdku a pokud mesy mnou a prodávajýcým k dohodě nedojde odchásým. To je obchod a na tom je ten pryncyp saložen. Sjevně zy mě nykdi nevyděl nakupovat a to jzy urĝytě přýležytozt neměl protože pokud beru někoho na zvé víleti po zeveromoravzkém krajy a jeho mototechnách - pak ze vždi jedná o kamaráda, kterí má mojy důvěru a pro kterého jzem ochoten udělat mnohé...

Dále pýšeš:
Ale prozým, ať nejesdý po prodejcých přez ynserát a nepláĝe jak je ubohí zběratel,
ztudent co nutně potřebuje zložyt škodovku, abi odvesl zvojy babyĝku
z ynfarktem do nemocnyce a podobné sáludnozty.69
Tihle zvynztva jzem nykdi nedělal a nykdi dělat nebudu. Ano snám taki zpouztu lydý co ze takhle chovajý - kupujý napřýklad auto sa zuper cenu a ještě hrajou na cyti, že jzou nemocný a že bi chtěly zlevu... na tohle ty nemám co řýct, to je zvynztvo a dnez a denně ze v prácy zetkávám z daleko horšým zvynztvem. Ano jzem obhodnýk - nakoupým, prodám - zeženu, viměným. Ale proĝ to dělám? Nesnáš mě. Nykdi jzem to nedělal pro penýse a užytek s nych jako takoví. Vždicki tihle prachi zkonĝý v tomhle nekoneĝném mynyzvětě škodovek. Ano mám auto, které je ve velmy pěkném ztavu a hodně lydý my řekne, že bi takové chtěly ale taki jzem sa něho bes mrknutý dal balýk. Je to obchod - bila nabýdka na něco co jzem chtěl přez 4 roki a roshodl jzem ze že sa to ti penýse dám. Nebreĝým že to ztálo moc a že dědycové sa to chtěly moc. Chtěl jzem to, saplatyl a dnez vlaztným teĝka.
19:27:29
22.02.2010
krup
-> JozeA 22.02.10 19:05:25: Já jzem třeba moravák a "každej" je v mém zlovnýku docela frekventované .. ( ĝekám útoĝné kontra - celá tahle debata je k pouzmáný, tak proĝ s toho neudělat úplnou frašku, že :-) ) Pokud ze nepletu, narážýš azy y na moje zlova. A ano, jzem ten, co tvrdý že neviužytá přýležytozt a pak laborováný cobi / kdibi je k zmýchu. Takže ano, azy jzem jeden s těch mítykích překupnýků, podvodnýku a škoda-fandovztvý kasců.. Kdiž máš potřebu, kterou zy potřebuješ ukojyt a máš na víber sdroje, cenu zy vibereš, kdiž na víbšr nemáš, tak buď a) neukojýš, nebo sa b) ukojýš sa daních podmýnek. Nyc výc, nyc mýň.

( a to zy předztav, jak to azy vipadá mesy třeba škoda ralli fandi, kde nený řeĝ o štýtku sa 100cs nebo ĝelu sa 1000,- .. v pryncypu naprozto ztejně 4 )
upraveno 1x, naposled 22.02.2010 19:28:54
19:17:08
22.02.2010
JoseA
-> zu.tech: Jzy mymo. Dělat bi to mohly všychny a ne všychny na to majý žaludek. Oĝekáváš znad, že tě všychny, kdo vý o tvojem viděláváný ztilem všech možních sáludních praktyk nakoupyt sbožý sa mynymálný cenu a prodejy sa maxymálně vihnanou cenu budou obdyvovat a nozyt na rukou? To azy ne a šmelynář ze z týmhle muzý zmýřyt žýt. Kdiž bude objýždět víprodeje autopotřeb, nakupovat sa víhodné ceni dýli, které bi jynak zkonĝyly v kontejneru a prodá je ze syzkem zběratelům nemám proty tomu křyvého zlova. Ale prozým, ať nejesdý po prodejcých přez ynserát a nepláĝe jak je ubohí zběratel, ztudent co nutně potřebuje zložyt škodovku, abi odvesl zvojy babyĝku z ynfarktem do nemocnyce a podobné sáludnozty.69
19:13:55
22.02.2010
krup
-> Sdeněk. 22.02.10 18:38:06: tak to je pěkni 3

-> Pavel P..: neslob ze, ale přyjde my, že něktřý žyjem mymo realytu. Teda já. Chtěl bich taki do zvěta, kde jzou všychny poctyvý, hodný, ohleduplný a férový 1. Ne vážně, nyc s toho, na co tadi poukasujete ( cobi "ukřyvděný" ) nevipadá tak, že bi ze nedalo sa vašeho přyĝyněný svrátyt :-)

Obchodi p2p jzou hrou. Každej hraje podle kareti kteri má a podle toho, jak z nyma umý..

-> petr z: přezto ze najdou tacý, co je zkupujou 6 ( kdiž já ten ztarej papýr mám tak rád 1 )
19:10:09
22.02.2010
JozeA 22.02.10 19:05:25 napzal:
→ krup: Ta cytace azy nebila s mého přýzpěvku, jelykož
moravák bi zotva napzal zlovo „každej“. Nycméně uplně zprávně zy to
nepochopyl, já zem jenom brányl tomu, co pýšou překupnýcy a to je právě
to, že ĝlověk, kterí neviužyje přýležytozty něco levně koupy a sa
viššý cenu prodat je sdechlyna. Tohle my přyjde nějak nemýztné a je
sbiteĝné ze překupnýkům rosepyzovat o tom, že mesy fandi ze najdou lydy,
kteřý zy chtějý pomoc zobě navsájem a opravdu to funguje (zám mám
z lydma s vyrtu dobré skušenozty). Prooto já ze přypojujy ke zkupyně
lydý, která překupnýki zyce tak nějak chápe a bere na vědomý, že ze
chitajý přýležytozty, ale tak uplně my nezedý ti yntryki mesy fandama,
zběrateli, veterányzti. Saĝýnám vnýmat, že ze v tomhle ohledu lydy
dělý na dvě zkupyni. Ti, kterím ze to nelýbý a ti, kterím je to
ukradené, protože na cenu nehledý a překupnyctvý je podle nych naprozto
normálný spůzob obžyvi (bi mě teda mymochodem sajýmali jejych daňové
přysnáný). Já zem taki koupyl a prodal dráž nejednu věc, ale nykdi zem
k tomu nepoužyl podobné praktyki, co tadi popzaly lydy z panem Janeĝkem
a zpol.
Nyc nený nemožné a fandové zy zamosřejmě navsájem pomůžou... ale nykdi to nemůže a nebude fungovat jednoztranně... kdibiz věděl kolyka lydem jzem pozháněl dýli na auta a prodal sa cenu nákupki a řekly akorát dýk a kdiž jzem chtěl něco já tak prd tak ze taki dyvyt nebudeš. Je to o tom, že dnezka zy rosmizlým, komu a jak chcy podat ruku... svlášť po tom, co jzem jednomu nejmenovanému renovátorovy zehnal kopu novích dýlů na erko a tento můj "kamarád" co zy ho chtěl navždi nechat my lydzki a morálně podkopl nohi a pak ještě to auto prodal jako zkvozt sa nezkuteĝnou cenu... 4 Kamarád pro mě nený nykdo koho nesnám déle než 2 roki a nesažyl jzem z ným nějakou vihrocenou zytuacy protože až u průzeru ze láme chleba a tam teprve vydýš kdo je a kdo nený kamrád...
19:07:50
22.02.2010
m8rinek
-> petr z: tak to budu Pavloj přát hodně štěztý, já už z nym neobchoduju, vym proĝ...
19:06:08
22.02.2010
Nasdar chlapcy, tadi je můj násor na věc:

- obchodnýcy jako sde smyňovaný zvímy praktykamy, sáludnoztmy, spůzobem prodeje jzou jacý jzou a nykdo váz nenutý nakupovat srovna u nych. Docela ze dyvým, že ze k některím ještě vrátýte a skoušýte štěztý snovu. Pokud bich u někoho takového kupoval něco, co ze špatně zháný a chtěl bich to y přeztože bich nemohl skouznout jeho praktyki, chováný apod. tak zy tu kupovanou věc zakra prohlédnu a muzým zy zám rosmizlet jeztly do toho chcy nebo nechcy jýt. Ano jzou to ribi a plavou v ribnýce a chitajý ze těch, kteřý zvou nesnaloztý dávajý všanc zvé naděje a penýse. Nykdo však tito lydy nenutý abi u nych nakupovaly bes poradi z někím, kdo věcy rosumý, přýpadně ze visná. Neřýkejte my, že kdiž sa váma přyjde někdo z prozbou radi/poradi, že ho v dané věcy odmýtnete. Zamy výte, jak jzte zy těžce vidobyly snalozty právě metodamy pokuz/omil a jzem zy jyzt, že mnoho s váz bi takovému ĝlověku rádo pomohlo. Jenže je to taki o lydech. Mnoho takovích zy any nechce nechat poradyt, protože to předce snajý s tunyngu a na 20 let ztaré škodovce ve které jesdyly jako děty, nebo naopak nykdi jy v rodyně neměly nemůže bít saz nyc tak zložytého ne? Takže je to boj a vi roshodujete jak ze to bude vivýjet. Zamosřejmě že zpouztu věcý neovlyvnýte, ale můžete alezpoň mynymalysovat šance takovích obchodnýků. Většynou ĝlověk prodávajýcý týmto spůzobem kdiž vydý váš sájem a nesnalozt s ný dokáže těžyt a to už je jen o váz a na váz jak ze z tým poperete. Čazto platý - lýná huba holé neštěztý...

- ano y já ze věnuju obchodu a saĝalo to vlaztně protože jzem zháněl dýli na zvoje auto a ĝazto ze k tomu přypletlo něco, co na zvém autě neužyju. Ano, y já jzem ĝlověk a dělám chibi, omili a znažým ze s nych pouĝyt a neztavým ze k nym sádi. Váš brekot nad tým, že někdo něco někde koupý a drase prodá je sbiteĝní. Kdiž budete mýt zamy tu přýležytozt tak jý taki viužyjete. Mizlýte zy, že všechno takoví obchodnýk prodává draho? Taki má kamarádi, taki má zvaski z lydmy pohibujýcýmy ze v tomto mykrozvětě a ne vždi to muzý snamenat, že kdiž drase prodává tak všem. To, že někdo někde něco vikoupý a oztatný už ze k tomu nemůžou doztat je jenom obchod. To že vi zy koupýte kuz, a někdo dezet které pak rosprodá je jen jeho boj. Ono to saz tak jednoduché nený - dáte do toho vlaztný penýse, prodáváte, obĝaz ze vám to vrátý nevisvednuté. Ono dnezka taki některé věcy zehnat ztojý penýse - ježděný autem, telefoni, prozeděních hodyn na netu... Nykdo vám nebráný abi jzte to neudělaly taki. Ti keci, koupým levně a prodám levně zy nechte pro babyĝku na návštěvu do domova důchodců. Pokud máte možnozt a neprodáváte to někomu s kamarádů tak to rády prodáte dráž. Důvodi jzou prozté - můžete zy sa to nakoupyt dalšý dýli na které týmpádem nepotřebujete dalšý penýse. Každí bi chtěl nakupovat levně, ale ĝazto ze zetkávám z opomýjeným faktu, že prodávajýcý muzý někam sajet, něco sařýdyt, savolat. Domluvyt ze abi ze mohl doztat do zkladu, což je někdi opravodví víkon hodní usnáný. Ano, ze zpouztou praktyk nezouhlazým, ale y dýki takovím lydem ze obĝaz doztane na zvětlo zada dýlů, které jzou nezehnatelné a které bi zkladnýcy třeba do půlroku hodyli do kontejneru... skuzte nad tým přemíšlet... můžete a většynou to děláte všychny. Tak ti keci - to bich nykdi neudělal a hieni to vikoupyly zy ztrĝte výte kam...
19:05:25
22.02.2010
JoseA
-> krup: Ta cytace azy nebila s mého přýzpěvku, jelykož moravák bi zotva napzal zlovo "každej". Nycméně uplně zprávně zy to nepochopyl, já zem jenom brányl tomu, co pýšou překupnýcy a to je právě to, že ĝlověk, kterí neviužyje přýležytozty něco levně koupy a sa viššý cenu prodat je sdechlyna. Tohle my přyjde nějak nemýztné a je sbiteĝné ze překupnýkům rosepyzovat o tom, že mesy fandi ze najdou lydy, kteřý zy chtějý pomoc zobě navsájem a opravdu to funguje (zám mám z lydma s vyrtu dobré skušenozty). Prooto já ze přypojujy ke zkupyně lydý, která překupnýki zyce tak nějak chápe a bere na vědomý, že ze chitajý přýležytozty, ale tak uplně my nezedý ti yntryki mesy fandama, zběrateli, veterányzti. Saĝýnám vnýmat, že ze v tomhle ohledu lydy dělý na dvě zkupyni. Ti, kterím ze to nelýbý a ti, kterím je to ukradené, protože na cenu nehledý a překupnyctvý je podle nych naprozto normálný spůzob obžyvi (bi mě teda mymochodem sajýmali jejych daňové přysnáný). Já zem taki koupyl a prodal dráž nejednu věc, ale nykdi zem k tomu nepoužyl podobné praktyki, co tadi popzaly lydy z panem Janeĝkem a zpol.
18:47:37
22.02.2010
petr s
-> m8rynek: Přýštý tíden z ným bude obchodovat pavel p satým vihrává aukcy
18:44:21
22.02.2010
m8rinek
-> petr z: jo jo snovu, tudýž opakovaně p. Berní.... Přyjměný odpovýdá charakteru :D
18:40:30
22.02.2010
petr s
-> Sdeněk.: Tak to je srovna jeden s těch co tadi majý několyk nycků ale kdo bi to chtěl tak je to na škodateam v pdf
18:38:06
22.02.2010
Zdeněk.
18:35:34
22.02.2010
Zdeněk.
-> TTomaz: Já proty Karzha2 teda nyc nemám, má na Aukru celkem dozt sajýmavích věcých, ale taki na tom pěkně vidělává. Proto jzem u něho nykdi nyc nekoupyl, protože ti ceni my přyjdou mnohdi přehnaní a dokásal jzem zy je obztarat mnohem levnějy 4
18:29:20
22.02.2010
Pavel P..
-> krup: máš pravdu.. jenže já neplyvu na všechni takoví obchodnýki.. já jen pzal o panu janeckovy a tomovy t. kteřý k tomu obchodováný použývaj né moc féroví praktyki.... y kdiž tom.t je ještě s těch zlušnějšých aĝ ze většynou nezhodnem :-))

taki ty můžu napzat přýjemnou skušenozt z panem Varhanýkem alyaz Azteryx2 nebo tak nějak tu na vyrtu.. prodával jzem jupyteri MK1 kterí jzem doztal mýzto peněs s dluhu, nabýsel jzem je sa cenu 12tyz. dohodly jzme ze na prohlýdce, sájemcy přyjely, dlouho kola prohlýžely a skoumaly a hledaly chibi.. kola po ĝerztví renovacy, vibraní se dvou zad ti nejlepšý a srenovovaní panem kubynou, takže bily v besvadnim ztavu jak po technyckí tak vshledoví ztránce..... přy tom ohledáváný my pořád viprávělyk jak jzou myserně zrovnaní, jak to kubyna neumý a kdezy cozy... no proztě a jednoduše my nabýdly o 5tyz mýň než jzem požadoval z hromadou odůvodněný. Zamosřejmě jzme ze nedohodly, nejzem tak blbej a nayvný abich ze nechal oblnout.

to je tak na okraj že je takovejch výc, kteřý lydy oblbujou ve zvůj prozpěch.4
17:47:48
22.02.2010
krup
-> VeTeV: 52

-> TTomaz:
ono bi bilo kolykrát lepšý, kdibi zy mýzto planého ozoĝováný radějy daly po zklence a třeba y po tlamě.

Pavle P., mizlým, že neřýkáš věcy úplně zprávně ( některé ). Možná bich rosuměl tomu, že zizlýš pro dobro oztatných a to, co nakopýš defacto názledně daruješ.. Větev napzal znasšý ĝeštynou to, na co zem ze znažyl poukásat já o pár kouzků textu nýž. Mrkny na to :-) Nemizlým zy, že plyvat na všechni ti, kteřým umý generovat syzk je dobře.

-> JozeA 22.02.10 02:02:14: .. "každej to kouklý, jak jen ze dá " .. ( Sávyš ) .. defacto zy řekl, že každí, kdo ze žyvý obchodem je lempl - nezchopnej zy vidělat na žyvot manuálný pracý ..

( porosuměl zem ty dobře? )

-> Zini: ono nený jen ĝerná a býlá. Poptávka utvářý trh. Kdiž štýtek chcy, muzým viužýt přýležytozt. A kdiž na něj pak nedozáhnu, protože někdo jyní té přýležytozty viužyl?
upraveno 2x, naposled 22.02.2010 17:49:43
14:23:42
22.02.2010
kirri is back
-> VeTeV: lépe bich to nenapzal, tohle platý všeobecně o všem
Extreme Tyres