skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé spézetky
-> Ano Zuz: A machroval?

-> Jozka: jo tak
-> MATTESS: Že číňani maj osmičky jako my sedmičky..

-> Jozka: jakého Číňana?
-> Nwkt:
-> Nwkt:

-> MATTESS: Jako po Plzni jezdí Audi A7 s 000 11111 

-> MATTESS: Pro Číňana jasná volba přece, netřeba myslet..

888 8888R; to muselo dát práci to vymyslet.
Já si pořád pohrávám s myšlenou SPZ na přání na moto, ale nenapaá mě nic zajímavého
Já si pořád pohrávám s myšlenou SPZ na přání na moto, ale nenapaá mě nic zajímavého
-> palinator: A bylo to alespoň a litru nebo ne? 

Včera jsem viděl SAA B9000. 

Přiznám se, že teprve nedávno jsem zaregistroval, že značka na přání je přenositelná. Soused měl napřed nějaký bílý škodijaq, teď má bílého mercedesa, ale značka zůstala stejná
www.mdcr.cz/Media/.../Akt ualizovane-otazky-a-odpove di-k-problematice-zna

www.mdcr.cz/Media/.../Akt ualizovane-otazky-a-odpove di-k-problematice-zna
-> john simple 01.11.22 07:23:45: Hustý, na tomhle místě jsem loni taky parkoval, ale s nudným kundajem :-D
-> minno 31.10.22 12:19:48: Povinné nikoli, ale když cestuješ s vozem mimo zemi, ve které je registrován a který nemá značku nového (euro)formátu s MPZ, je (a byla) povinnost vůz na viditelném místě v zadní části vybavit samostatnou MPZ.
-> minno: povinné pro cestu do zahraničí (staré SPZ), jinak ne
-> minno: Ano, sám jsem se tomu divil, ale už jsem viděl několik aut s takovou spz se starým formátem, ale nově udělanou (s modrým pruhem).
-> minno 31.10.22 12:19:48: Mám pocit že samolepka CZ musí bejt při cestě do zahraničí i teďka, pokud mám právě starou spz bez toho pruhu. Teda alespoň já jsem si to CZ na cestu v létě do Itálie radši nalepil , na svého jak se tady říká veterána

-> minno 31.10.22 12:19:48: Mám pocit že samolepka CZ musí bejt při cestě do zahraničí i teďka, pokud mám právě starou spz bez toho pruhu. Teda alespoň já jsem si to CZ na cestu v létě do Itálie radši nalepil , na svého jak se tady říká veterána

-> MATTESS: No, to máš niečo podobné, ako sa kedysi lepili nálepky na zadné okno CZ, SK, dokonca to istú dobu bolo povinné.
-> Cumper: vím, že to je náhradní SPZ. Jo, bude to jak píšeš. Stejně tohle lepení proužků mi hlava nebere
-> Cumper: To u vás je taká možnosť? Nanovo vyrobiť značku v starom formáte? U nás by šla automaticky nová značka.
-> MATTESS: Předpokládám že ten vedle tam byl jako první, protože tohle je značka starého formátu, akorát nově vyrobená ( třeba kvůli poškození nebo ztrátě té původní) a ta původní neměla proužek
Takže se dala nová značka a asi byl už někdo línej sundavat ten nalepený proužek z auta :D
Takže se dala nová značka a asi byl už někdo línej sundavat ten nalepený proužek z auta :D
-> john simple: když nestačí jeden proužek na značce, dáme druhý vedle
-> isti: skoro... pouze hloupy mobil zaostril palubku a ne foceny objekt.
-> isti:
Vždyť tu palubku má ostrou jako břitvu...
Vždyť tu palubku má ostrou jako břitvu...

-> Matsoft: Požičal si môj foťák?

ja potkal auto s spz BCE KPYTO. mozna najdu i foto
Tuhlevá nám přes město jelo jakési SUV s spz "1A1 JSOU3"
-> vlasmi: vtipnej je i ten hadr proti poskrabani... ty gumovy sverky u Thule fakt nic laku neudelaj :-)
-> vlasmi: celkem běžná věc.... Letos sem viděl asi 5x
-> vlasmi: To uz je podle me dobre o papiry na miste, ne?
-> cPetan: Přitom tuhle zkratku bych nechtěl mít ani na původní okresní..

-> Syny 09.05.22 20:52:46: jde, v PLzni jezdí Fisker Karma a ten má tak -> Nwkt 19.05.16 08:59:56:
Bývalý kolega říkával Tuskan. 

-> Syny 09.05.22 20:52:46: Jo teď na to koukám že fakt jde, nevím kde jsem na to zase přišel 

-> Tom Troll: Ale název toho auta se čte "tuson", což google vyhodnotil správně - proto ten Hilux by mohl taky mít správně...
-> john simple 09.05.22 10:09:09: Horsi bude, az mu nekdo to "I" seskrabne 

-> saskyn2 07.05.22 12:33:19: Tak "I" evidentne jde :) Viz -> john simple 09.05.22 10:09:09: