skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kamerka - motorka / auto
prohledat
1518 příspěvků (zobrazeno 201 až 250) od 08.11.2010 do 10.12.2024, založil/a Jirik_Tuňák - zrušená registrace
-> Tuner#2: Full HD předek i zadek, GPS a nějaký drobnosti (myslím že i hlášení radarů to umí). Jediný co bude vidět jsou čočky, zbytek bude schovanej. A to ještě zadní bude za folií
-> Nwkt 03.07.17 20:26:01: Co to umí a co to stojí? To budeš mít v autě trvale? Nebojíš se kráděže?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Mě se to právě přepisuje, takže ty videa co si zamknu se mi ztratí. Nevím proč.
-> mm17: Ano.
Funguje vám v SJCAM 4000 zamykání videí? Ten kliček je tam proto, aby se video nepřepsalo a nebo abych to ručně v kamerce nesmazal?
-> Petr98: Wondershare video editor
-> Petr98: Moviemaker od Microsoftu, podle mě jednoduchý a přehledný, hlavně je v češtině 

Prosím, jaké používáte stříhací programy? Já jsem docela antitalent a nemůžu najít nic, s čím bych uměl vystříhnout kus videa a dát kousky za sebe, popř. něco dopsat, či vložit nějakou hudbu. Dík předem.
-> vhml: místo natáčení můžeš pro takovej záznam použít focení každy 3s. To ta kamera umí. Aplikoval jsem to podobně, jak píšeš, na auta stojící pod lampou na ulici. Detailní fotku obličeje z toho nezískáš, ale že se okolo toho někdo ochomýtá, to jo.
-> vhml: to mozna bude horsi no... nocni jizda z toho neni nic extra (aspon u moji M10). Aute mam teda zapnutej DashCam mode, rpo me idealni
-> Nwkt: ja to nahazim do avidemuxu za sebe a pohoda, prechod je videt jen, ze na chvili zmizi timestamp tusim
-> vhml: Ono to není ideální a pak skládat jeden průjezd z několika videí je docela blbý
-> U-Geen 23.01.17 15:44:40: dobrá myšlenka, ozkouším. I když mám trochu strach o citlivost pod svitem lampy. To mi tak napsdá proč jsem to nepoužil už teď na závodech a po každým průjezdu vypínal nahrávání 

Nebo nastavit menší kvalitu?
-> vhml: tak holt co 2 hodiny vstávat a kartu zálohovat 

-> vhml: neumi to i Motion Detection?
-> vhml: 16GB karta je asi na dvě hodiny. Když zapneš kameru, tak než začneš nahrávat, ukazuje se ti na displeji kolik se ještě vejde na kartu.
-> vhml: já mám cca 2 minuty na 250mb .. myslim. takže giga 6 minut.
Nechá se SJ4000 používat k natáčení nonstop? Potulujou se nám po vsi různý lidi, proto bych chtěl, aby to v autě permanentně natáčelo i v noci. Je to nějakej problém pro životnost kamery? Jak dlouho vydrží třeba 16GB karta než se začne přepisovat?
jakou konfiguraci PC (ať už stolní nebo noťas) doporučujete na základní úpravu videí? Střih, sem tam titulky,časomíra do videa..
-> Qatro 24.12.16 21:45:12: Vyber podle videí (srovnávacích), recenzí a pak se rozhodni cena vs. kvalita.
Ideálně ještě mrkni na obsah příslušenství v základu.
Ideálně ještě mrkni na obsah příslušenství v základu.
-> Jirik_Tuňák1983 24.12.16 16:59:18: no Přesně jak říkáš
Za chvíli tady proběhnou další čtyři nebo pět značek a bude vědět stejné hujo jako předtím. 

-> Qatro: kup si kameru od xiaomi ale nie tu 4K.
-> Qatro 19.12.16 21:56:54: mám sj5000X E a jsem spokojen 

-> Qatro 19.12.16 21:56:54: Teď jsme študovali s kolegou, který má starší model GoPro, kameru Niceboy Vega.
Nevypadá to vůbec blbě. I videa vypadají pěkně. Dělají nějaký základní HD model (nejlevnější) a pak 4K apod. Mrkni schválně. Nechce se mi to vyťukávat na tabletu.
Pak jsem ještě narazil na Rollei Actioncam 425 a 430. Taky to nevypadá špatně. Videa vypadají ještě lépe než z Niceboye a v některých případech i GoPra.
Nevypadá to vůbec blbě. I videa vypadají pěkně. Dělají nějaký základní HD model (nejlevnější) a pak 4K apod. Mrkni schválně. Nechce se mi to vyťukávat na tabletu.
Pak jsem ještě narazil na Rollei Actioncam 425 a 430. Taky to nevypadá špatně. Videa vypadají ještě lépe než z Niceboye a v některých případech i GoPra.
Trochu to tu oživím, uvažuji o koupi kamery, především na sportovní účely. Lyže, srazy, dovolená atd.
Uvažuji o SJCAM SJ5000X ELITE popřípadě nějáká lenvější od SJCAM. Wifi není podminkou. Počítám s koupí ještě jedné baterky. Cenovka max 5000kč.
Děkuji
Uvažuji o SJCAM SJ5000X ELITE popřípadě nějáká lenvější od SJCAM. Wifi není podminkou. Počítám s koupí ještě jedné baterky. Cenovka max 5000kč.
Děkuji
-> Nwkt: daj potom echo ta sa mi pozdava 

-> saskyn2: Ajo, já právě myslel že u stmívacího to bude stejný ...
-> castrol: Možná, ale nevím kdy
-> castrol: Možná, ale nevím kdy
-> Nwkt 08.11.16 12:46:46: ta vyzera zaujimavo budes ju objednavat ?
-> Nwkt 08.11.16 13:20:28: Já se obávám že nejen kabely ale i tu nohu od zrcátka máme úplně jinak tvarovanou. Ale jinak je to pěkný a hlavně nenápadný:-)
-> Syny: mam SJCAM M10 WiFi a stale spokojenost :)
Přesunuto z tématu Výstupy s ostatními řidiči.....
-> saskyn2:
-> saskyn2:
-> saskyn2:
-> saskyn2:
-> saskyn2: Akorát to bude dle mě chtít předělat vedení kabelů ala Golf nebo B7
-> saskyn2: Akorát to bude dle mě chtít předělat vedení kabelů ala Golf nebo B7
-> Nwkt: jak vypadá ta integrovaná? To mě zajímá
-> Nwkt: jak vypadá ta integrovaná? To mě zajímá
-> Syny: Taky budu kupovat, přemejšlím nad touhle www.aliexpress.com/item/. ../32728381284.html?spm=21 14.3...
akorát teď blbci zvedli cenu, kvůli tomu výprodeji, normálně byla kolem 240+-
jinak další novinka je, že se dělají kamery přímo integrovaný do držáku zrcátka, třeba na passata, octavii, ccčko, tiguana, golfa, atd. .... to jenom kdybys chtěl do novýho povozu
-> Syny: Taky budu kupovat, přemejšlím nad touhle www.aliexpress.com/item/. ../32728381284.html?spm=21 14.3...
akorát teď blbci zvedli cenu, kvůli tomu výprodeji, normálně byla kolem 240+-
jinak další novinka je, že se dělají kamery přímo integrovaný do držáku zrcátka, třeba na passata, octavii, ccčko, tiguana, golfa, atd. .... to jenom kdybys chtěl do novýho povozu

-> King: Tak kdyz uz vysolil tezky prachy za kameru, tak prece nejakej vystup musi byt :) I kdyz se nic nedeje
BTW: Ted mi ceka koupe nejaky novy kamery (do 3000 Kc). Nema nekdo nejakej typ? :)
-> King: Tak kdyz uz vysolil tezky prachy za kameru, tak prece nejakej vystup musi byt :) I kdyz se nic nedeje

BTW: Ted mi ceka koupe nejaky novy kamery (do 3000 Kc). Nema nekdo nejakej typ? :)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Díky, jenže ony jsou právě všechny soubory celkem velké, ale zkusím kdyžtak udělat nějaké dvouvteřinové video, které by snad šlo poslat.
-> JoseA: Tak mi klidně pošli nějakej tvůj malej soubor a já to můžu vyzkoušet, ale myslím, že to bere i *.mov.
-> JoseA: já jsem stahnul Videopad. zatím se s tím dá dělat docela ok. Jen nevím zda to žere .mov
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Už nevím co to bylo zač, ale zkoušel jsem jen nějaké programy ze stahuj.cz
-> JoseA: Zkoušel jsi Vegas Pro?
Pořád jsem nepřišel na to, v čem upravit videa -.mov. Poradí někdo? Movie maker ani po updatu z odkazu od "MOLSO" nebere *.mov soubory a co jsem zkusil stáhnout asi tři nebo čtyři free programy na úpravu videí, tak to nebral ani jeden.
zajimava souprava... jinak poridil jsem jako dash cam sjcam m10 wifi, aby to nebylo jenom jednoucelovy, zatim to vypada pouzitelne :)
-> MOLSO: Díky, staženo, nainstalováno. Ale Windows movie maker videa s koncovkou mov jako soubory medií nevidí, ale když dám načíst všechny soubory, tak je načte, ale spustí jen zvuk, obraz nikoliv, takže to zase neupravím :-(
-> m8rinek: jo už sem pohledal právě v česku:).O záruku nejde,šlo spíš o to že je za jiný prachy než klasika hero 4.Jde o to jestli do ní jít.bylo by to hlavně asi do auta,možná ale jen možná na kolo,jinak asi nic.