skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Hokej
-> Kaprof: pravidla hovoří jasně :) - puk musí být za čárou vidět ...
http://www.youtube.com/wa
tch?NR=1&feature=endsc
reen&v=h2zQ5VWJnls
Hustej šašek...Zajimavý že celou dobu měl skrčenou a nesundanou lapačku kterou předtim dal za čáru...za mě gol ..ten puk z kalhot nevypadnul :o)
Hustej šašek...Zajimavý že celou dobu měl skrčenou a nesundanou lapačku kterou předtim dal za čáru...za mě gol ..ten puk z kalhot nevypadnul :o)
-> j_j: Škoda že já nepiju vtipálku...

-> Kaprof: možná si to byl ty 

-> j_j: Nechápu proč mi to cpeš?!

-> Kaprof: já jsem vlastně jednou pardubicím "fandil"....kdy
ž se mě jeden ožralej chlap fandící tesle (po tom co slavia vyhrála v edenu) zeptal komu fandím tak jsem řekl pardubkám - to mi bylo tak 16 :)
-> j_j: Tak Hradec neměl prachy už od listopadu a Jindřichův Hradec byl mimo :o) To se postupovalo jedna básen.. Jste vlastně postoupili se Vsetínem onehdá :)
-> Kaprof: na Hradci jsme si vydobili postup do extraligy ;)
-> Kaprof: souhlasím s tebou kaprof :-))
j_j 29.03.12 15:37:02 napsal:
→ Mejot: jedině pardubice u hradce vid? nic jinýho
neexistuje…
A pak tu brečíš jak si vás dovolili spartani vysmát-dobře Vám tak pytložvejci :)..Nám je Mechov se svým pralesem u prdele ale třeba se ho jednou dočkáš jako soupeře v prvni kam odvěce patříte:)..Letos už jste měli našlápnuto slušně.. :o) Tvá potřeba být neustále zajimavým a hádat se je unavná ..:)
→ Mejot: jedině pardubice u hradce vid? nic jinýho
neexistuje…

A pak tu brečíš jak si vás dovolili spartani vysmát-dobře Vám tak pytložvejci :)..Nám je Mechov se svým pralesem u prdele ale třeba se ho jednou dočkáš jako soupeře v prvni kam odvěce patříte:)..Letos už jste měli našlápnuto slušně.. :o) Tvá potřeba být neustále zajimavým a hádat se je unavná ..:)
-> j_j: nejde o nějaký BAN, anebo fandení v hokeji. Byla to reakce na "Pardubice u Hradce"
-> Antony: je pravda, že BAN za to, že nefandím pardubicím mi ještě chybí :)
-> j_j: vtipnej jako vždy. ale existuje ale já to k životu nepotřebuju
-> j_j: docela si koleduješ . .
-> Mejot: jedině pardubice u hradce vid? nic jinýho neexistuje... 

-> j_j: mě je švýcarská liga ukradená a i když hrál hašan v rusku tak mi to bylo jedno
fandím kometě, je mi tam hodně hráčů sympatickejch,měli vztah ke Slavii...ty taky budeš fandit Davosu se Sýkorou a ne Curychu. 

-> j_j: já? naštvanej? kde bych to vzal mě nemůže naštvat nějaká debata na netu neboj jenom prostě nechápu tohle chování lidí " hele těm se daří budu jim fandit je to ted in" tak tomu se divím
-> Kaprof: díky, nevadí mi to
názor jsme si řekli...

-> j_j: Bože ty jseš kokot :o)
jak je naštvanej....ví, že pardubky nemají hokejově na Liberec :) neřekl jsem že ho nemáte rádi,ale nechápu proč nesledovat play off,když vypadne tvůj tým...
-> j_j: takže my hokej rádi nemáme aha to je poznatek co se dá dělat asi se s tím budu muset naučit žít
přece nebudu fandit někomu jen abych někomu fandil ne?
-> Mejot: -> Kaprof: dobře, Vám je play off pokud vypadnou pardubice jedno, já mám hokej rád,tak se rád podívám a někomu zafandím. problém zde není.
Mejot 29.03.12 15:01:16 napsal:
→ j_j: já tě nechápu bud někomu fandím nebo nefandím a
ne že ted fandím tomu a pak zas tomu trochu si to v tý hlavě srovnej
Obávám se že je to marné Martas :o)
→ j_j: já tě nechápu bud někomu fandím nebo nefandím a
ne že ted fandím tomu a pak zas tomu trochu si to v tý hlavě srovnej
Obávám se že je to marné Martas :o)
-> j_j: to já na PO pokud nehrajou pardubice nekoukám protože mě to nezajímá.
-> Mejot: tak jasně že fandím Slávii, ale že bych se na play off chtěl koukat nezaujatě a nikomu nefandit to zase ne - přece každej normální člověk někomu fandí i když hrajou Kotěhulky s Mokropsama. Takže Liberec a Kometa. 

-> j_j: já tě nechápu bud někomu fandím nebo nefandím a ne že ted fandím tomu a pak zas tomu trochu si to v tý hlavě srovnej
-> WMA - navigátor :): fandím Libe a Kometě ted 

-> všichni: no, je to asi pravda že j_j začal fandit Libe. jak tak koukám tak už se zbavuje dresu slavie....aukro.cz/hokej-dres-slavi
e-i2232415568.html 

hokej.cz/index.php?view=c
lane... díííííra
ta poloamatérská liga je na hovno...půlka lidí to nehrála a tak je slušný nehrát do těla, když do někoho. kdo to hrál, zajedu, tak mi to chce hned oplácet ala ruce v xichtě :) ono zas neni špatný bejt malej, těžkej a rychlej :)
-> Kaprof: dělám si z vás jen srandu...dneska musíte zabrat 

-> j_j: Ty jseš dobrej blázen :o) ...
-> j_j: No spíš jste utrpěli výhru . . .
vyhráli jsme !
Libe a Libe a LIBEREC
dneska vyhrajeme....

-> Kaprof: Duda byl nějakej hodnej včera :) ale Straka má neuvěřitelný zrychlení, taky bych takový určitě měl, ale musím pořídit Grafy 

-> darklord: Ten se dá aspon jakžtakž vypít narozdíl od tý chcanky z Brna 
Brno není nic extra byt bojuje užasně ale ta Plzen je tragicky pomalá

Brno není nic extra byt bojuje užasně ale ta Plzen je tragicky pomalá

Pěkně dováleli Brňáci,sem zvedavej jaky budou další zapasy

super 

Len nech ich pekne drzia skratka Urquellakov modrych 

gooool 

-> j_j: nemam nic,momentalne resim jiny veci
jinak urcite nekdy bych sel

-> Voplik: máš výstroj, půjdeš s náma někdy?
-> j_j: neznam,lenost neni muj kamos 

-> Voplik: díky,ale znáš to....ta lenost....
-> j_j: jo to musim souhlasit