Sluchátka

prohledat
106 příspěvků (zobrazeno 101 až 106) od 26.11.2012 do 06.02.2021, založil/a Syny
řadit dle data
10:34:59
26.11.2012
Arnold
-> Tuner#2: tak já sem v tom tolik nevyznám a popravdě rečeno jsem zde jen uvedl vlastní názor a bohužel jsem značku Sennheiser bohužel moc neměl k dispoozici a tudíž od toho odvíjel můj názor jinak tedy pardon je to jen názor 4 popřípadně si něco zjistím 4
10:30:09
26.11.2012
Tuner#2 - zrušená registrace
-> Arnold 26.11.12 09:15:27: S tou značkou to byl doufám jen špatný vtip 41
10:29:39
26.11.2012
Tuner#2 - zrušená registrace
Lidské ucho slyší kmitočty řádově od 20Hz do 20kHz, kde časem s rostoucím věkem klesá postupně někam k 15kHz takže vybírat dle kmitočtového rozsahu je nesmysl navíc když tyhle no name značky (myšleno Creative) ani neuvádí toleranční rozsah měření.

Jinak Sennheiser vyrábí jen sluchátka a mikrofony, na tomto poli je to špička a CX300 jsem prodal několik. Bohužel dost trpěli na poruchu sluchátka a dost často to bylo ale uživatel, který měl zvýšený obsah mazu v uchu a uči si snad nemyl... Takže mám zákazníky co koupil a přišli pro nové CX300 II po pěti letech kdy třeba přetrhli kabel , ale jsou tací co jim nehráli po 3m a šli na reklamaci. To je bohužel nevýhoda těchdle sluchadel co se cpou hluboko do ucha a i proto je moc neprodáváme a zaměřujeme se na home hifi poslech a nebo když na ven, tak něco jako Sennheiser PX100 II

4
10:29:02
26.11.2012
Mr_Kubas
Kamarád má "peckový" Kossy a ty hrajou luxusně, bohužel si nepamatuju přesnej typ...

www.alza.cz/sluchatka/... /18852199.htm
09:15:27
26.11.2012
Arnold
-> Syny: no mezi těmito co jsi vybral bych volil od Creativu 4 ty se specializují přímo na hifi a pod. hlavne do pc neříkám že ty druhé od Sennheiseru jsou špatné ale já bych volil ty od creative 4 toto je můj názor jinak jiné mě moc nenapadají to ti učitě poradí někdo zkušenější 4
08:40:44
26.11.2012
Syny
Dovolim si zde zalozit tema, ktere mozna bude zajimat vice lidi. Asi po 5ti letech mi odesla moje milovana sluchatka (spunty) Sony. Odeslo jedno sluchatko. A tak jsem si rekl, ze je na case poridti sluchatka nova. Bohuzel ty Sonaci se uz nevyrabi, klidne bych je koupil znova (slo o tyhle sluchatka www.az-pocitace.cz/z/.../ sony-drex230dpce7-stereo-h eadset-spunty).

Ted jsem vybral dva favority, ac cenove velmi odlisne, tak udajne kvalitou zvuku srovnatelne. Pisu udajne, protoze se opiram pouze o internetove recenze. Proto jsem tady zalozil tema, protoze vim, ze plno lidi je tu audiofilnich a treba se dozvim nejaky uplne jiny lepsi typ... Kazdopadne tady jsou zatim moji favoriti:

1) www.alza.cz/sluchatka-cre ative-backphones-ep-635-d1 01430.htm

2) www.alza.cz/sennheiser-cx -300-ii-chromova-d252719.h tm

Jelikoz je cena velmi odlisna (zrejme i kvuli znacce), tak ocekavam, ze bude velky rozdil i v kvalite zpracovani - na ty Sennheisery jsem cetl same pozitiva i co se tyce vydrze kabelu (ktera je pro me jedna z nejdulezitejsich veci) a vubec kvality celkove. U tech Creative jsem cetl, ze odeslo nekolika lidem po pul roce sluchatko. Pokud mate nekdo jeste jinej typ, tak sem s nim. Kazdopadne ty Sony co jsem mel meli frekvencni rozsah 6Hz - 23kHz (coz maj tady i ty Creative) proto mam zas drobet obavy z tech Sennheiseru, ktery maj rozsah "jen" 19 Hz - 21kHz. Ale..... Je to velky rozdil? Jde to v praxi vubec poznat?

Takze rady sem :) Dopredu ale rikam, ze chci spunty a idealne nesymetrickej kabel a zahnutej jack (coz vse ty Sennheisery splnuji).
Extreme Tyres