skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Sluchátka
10:34:59
26.11.2012
26.11.2012
Arnold
-> Tuner#2: tak já sem v tom tolik nevyznám a popravdě rečeno jsem zde jen uvedl vlastní názor a bohužel jsem značku Sennheiser bohužel moc neměl k dispoozici a tudíž od toho odvíjel můj názor jinak tedy pardon je to jen názor popřípadně si něco zjistím
10:30:09
26.11.2012
26.11.2012
Tuner#2 - zrušená registrace
-> Arnold 26.11.12 09:15:27: S tou značkou to byl doufám jen špatný vtip
10:29:39
26.11.2012
26.11.2012
Tuner#2 - zrušená registrace
Lidské ucho slyší kmitočty řádově od 20Hz do 20kHz, kde časem s rostoucím věkem klesá postupně někam k 15kHz takže vybírat dle kmitočtového rozsahu je nesmysl navíc když tyhle no name značky (myšleno Creative) ani neuvádí toleranční rozsah měření.
Jinak Sennheiser vyrábí jen sluchátka a mikrofony, na tomto poli je to špička a CX300 jsem prodal několik. Bohužel dost trpěli na poruchu sluchátka a dost často to bylo ale uživatel, který měl zvýšený obsah mazu v uchu a uči si snad nemyl... Takže mám zákazníky co koupil a přišli pro nové CX300 II po pěti letech kdy třeba přetrhli kabel , ale jsou tací co jim nehráli po 3m a šli na reklamaci. To je bohužel nevýhoda těchdle sluchadel co se cpou hluboko do ucha a i proto je moc neprodáváme a zaměřujeme se na home hifi poslech a nebo když na ven, tak něco jako Sennheiser PX100 II
Jinak Sennheiser vyrábí jen sluchátka a mikrofony, na tomto poli je to špička a CX300 jsem prodal několik. Bohužel dost trpěli na poruchu sluchátka a dost často to bylo ale uživatel, který měl zvýšený obsah mazu v uchu a uči si snad nemyl... Takže mám zákazníky co koupil a přišli pro nové CX300 II po pěti letech kdy třeba přetrhli kabel , ale jsou tací co jim nehráli po 3m a šli na reklamaci. To je bohužel nevýhoda těchdle sluchadel co se cpou hluboko do ucha a i proto je moc neprodáváme a zaměřujeme se na home hifi poslech a nebo když na ven, tak něco jako Sennheiser PX100 II
10:29:02
26.11.2012
26.11.2012
Mr_Kubas
Kamarád má "peckový" Kossy a ty hrajou luxusně, bohužel si nepamatuju přesnej typ...
www.alza.cz/sluchatka/... /18852199.htm
www.alza.cz/sluchatka/... /18852199.htm
09:15:27
26.11.2012
26.11.2012
Arnold
-> Syny: no mezi těmito co jsi vybral bych volil od Creativu ty se specializují přímo na hifi a pod. hlavne do pc neříkám že ty druhé od Sennheiseru jsou špatné ale já bych volil ty od creative toto je můj názor jinak jiné mě moc nenapadají to ti učitě poradí někdo zkušenější
08:40:44
26.11.2012
26.11.2012
Syny
Dovolim si zde zalozit tema, ktere mozna bude zajimat vice lidi. Asi po 5ti letech mi odesla moje milovana sluchatka (spunty) Sony. Odeslo jedno sluchatko. A tak jsem si rekl, ze je na case poridti sluchatka nova. Bohuzel ty Sonaci se uz nevyrabi, klidne bych je koupil znova (slo o tyhle sluchatka www.az-pocitace.cz/z/.../
sony-drex230dpce7-stereo-h
eadset-spunty).
Ted jsem vybral dva favority, ac cenove velmi odlisne, tak udajne kvalitou zvuku srovnatelne. Pisu udajne, protoze se opiram pouze o internetove recenze. Proto jsem tady zalozil tema, protoze vim, ze plno lidi je tu audiofilnich a treba se dozvim nejaky uplne jiny lepsi typ... Kazdopadne tady jsou zatim moji favoriti:
1) www.alza.cz/sluchatka-cre ative-backphones-ep-635-d1 01430.htm
2) www.alza.cz/sennheiser-cx -300-ii-chromova-d252719.h tm
Jelikoz je cena velmi odlisna (zrejme i kvuli znacce), tak ocekavam, ze bude velky rozdil i v kvalite zpracovani - na ty Sennheisery jsem cetl same pozitiva i co se tyce vydrze kabelu (ktera je pro me jedna z nejdulezitejsich veci) a vubec kvality celkove. U tech Creative jsem cetl, ze odeslo nekolika lidem po pul roce sluchatko. Pokud mate nekdo jeste jinej typ, tak sem s nim. Kazdopadne ty Sony co jsem mel meli frekvencni rozsah 6Hz - 23kHz (coz maj tady i ty Creative) proto mam zas drobet obavy z tech Sennheiseru, ktery maj rozsah "jen" 19 Hz - 21kHz. Ale..... Je to velky rozdil? Jde to v praxi vubec poznat?
Takze rady sem :) Dopredu ale rikam, ze chci spunty a idealne nesymetrickej kabel a zahnutej jack (coz vse ty Sennheisery splnuji).
Ted jsem vybral dva favority, ac cenove velmi odlisne, tak udajne kvalitou zvuku srovnatelne. Pisu udajne, protoze se opiram pouze o internetove recenze. Proto jsem tady zalozil tema, protoze vim, ze plno lidi je tu audiofilnich a treba se dozvim nejaky uplne jiny lepsi typ... Kazdopadne tady jsou zatim moji favoriti:
1) www.alza.cz/sluchatka-cre ative-backphones-ep-635-d1 01430.htm
2) www.alza.cz/sennheiser-cx -300-ii-chromova-d252719.h tm
Jelikoz je cena velmi odlisna (zrejme i kvuli znacce), tak ocekavam, ze bude velky rozdil i v kvalite zpracovani - na ty Sennheisery jsem cetl same pozitiva i co se tyce vydrze kabelu (ktera je pro me jedna z nejdulezitejsich veci) a vubec kvality celkove. U tech Creative jsem cetl, ze odeslo nekolika lidem po pul roce sluchatko. Pokud mate nekdo jeste jinej typ, tak sem s nim. Kazdopadne ty Sony co jsem mel meli frekvencni rozsah 6Hz - 23kHz (coz maj tady i ty Creative) proto mam zas drobet obavy z tech Sennheiseru, ktery maj rozsah "jen" 19 Hz - 21kHz. Ale..... Je to velky rozdil? Jde to v praxi vubec poznat?
Takze rady sem :) Dopredu ale rikam, ze chci spunty a idealne nesymetrickej kabel a zahnutej jack (coz vse ty Sennheisery splnuji).