-> Tuner#2: Fakt by to měla být buggy? Nic proti týhle konfiguraci, obecně je to asi ta nejrychlejší konstrukce. Jen že kola hodně vyčuhují a jsou víc na ráně oproti třeba desert trucku. Takovej monster truck nebo truggy mají většinou silnější pneu, což taky víc utlumí při nárazu a líp to jezdí přes nerovnosti a překážky. Buggy je prostě rychlá a překážky musí přeletět. Monster je víc na terén a truggy je něco mezi. Tohle je potřeba zvážit.
Dalším parametrem je motor. Já jsem velký zastánce střídavých motorů kvůli spotřebě, výkonu a především životnosti. SS motory jsem měnil několikrát do roka, po přechodu na stříďák jsem na něj krom výměny ložisek nikdy nešáhnul.
Čtyřkolka nebo zadokolka? Zase, lepší ovladatelnost a průjezdnost výměnou za větší složitost a cenu.
Rozhodně to chce dobrou značku, aby na to šly případně sehnat díly. Vybíral jsem pouze zcela kompletní sady a za mě je z nich kvalitou nejlepší jednoznačně Losi. LRP je taky fajn, Traxxas už ne tolik, ale porovnávám to z pohledu dost náročného ježdění. Na ježdění po zahradě poslouží všechny 3 stejně. Je tu několik konstrukcí, cenově to není tolik jiné, ale takový minimum za fakt slušnou kvalitu.
2WD buggy se stříďákem od Losi. To bude rychlý svezení.
www.astramodel.cz/cz/.../
losi-mini-t-2-0-brushless-
1-18-rtr-p78860.html
2WD buggy se SS motorem od Losi
www.rcprofi.cz/losi-mini-
t-2.0-1-18-rtr-seda-bila
4WD monster se SS motorem od LRP
www.mz-racing.net/120802-
lrp-s10-blast-mt2-2-4ghz-r
tr
4WD monster se SS motorem od Traxxas
profimodel.cz/cs/.../2595