skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vladimir Vladimirovič vs. zbytek světa
14:06:15
20.03.2022
20.03.2022
King
-> Bery 20.03.22 13:55:51: Dam ti priklad: pred casem probehla v Ceskym rozhlasu bizarni debata o teorii plochy "Zemekoule ". Plochozemce zastupoval jejich mistni "sef ", vedu zastupoval dr. Grygar. Plochozemec byla lopata, ktera mektala ty jejich blouzniviny, Grygar z toho byl natolik konsternovanej, ze se mozna nedostavalo slov - ustat takovou snusku demagogie, magickyho mysleni a zaveru "selskyho rozumu " - to je klada i pro protrelyho skeptika. Co potom beznej Franta, kterej si "listuje " na netu v .... (nebudeme jmenovat)?
13:55:51
20.03.2022
20.03.2022
Bery
ja nevím, všechno je lež? je úplně mimo? prevraci historii i budoucnost? nemá přehled? je hloupej? nevymyslel i Volyni?
13:25:17
20.03.2022
20.03.2022
Jarda/felda
-> StepaNoFUN 20.03.22 13:14:26: ono i před tim než to Vladimír rozjel tak na UK bylo každýmu jedno co vezeš ale zpátky do EU jen povolený množství
13:22:57
20.03.2022
20.03.2022
SO545
-> Jozka 20.03.22 09:12:38: ja ti mozem povedat len so skusenosti mojej manzelky z ambulancie....
U nich je absolutne bezne davat uplatky za bezne vysetrenie ktore je spoplatnene.
Zaplati 56e ...dostane -bumazku- ze presiel a este ti tlaci 100e do vacku.
Ked ho slusne ale razne posles do riti...nechape ze sa to u nas nemusi.
Denna prax. Ziaden hoax....uz roky ich moja lepsia polovicka lutuje ale stale sa to neodnaucili.
A komentovat sa im nechce.... nasi ukrajinci co u nas pracuju...uz sa len pozdravia ale nic nekomentuju. Co v podstate aj chapem.
U nich je absolutne bezne davat uplatky za bezne vysetrenie ktore je spoplatnene.
Zaplati 56e ...dostane -bumazku- ze presiel a este ti tlaci 100e do vacku.
Ked ho slusne ale razne posles do riti...nechape ze sa to u nas nemusi.
Denna prax. Ziaden hoax....uz roky ich moja lepsia polovicka lutuje ale stale sa to neodnaucili.
A komentovat sa im nechce.... nasi ukrajinci co u nas pracuju...uz sa len pozdravia ale nic nekomentuju. Co v podstate aj chapem.
13:14:26
20.03.2022
20.03.2022
StepaNoFUN
Jo a ještě k tomu, jak z ukrajiny prej chlapi utíkaj po stovkách... Jeden ze členů naší "výpravy" nedisponoval pasem, takže zůstal v polsku. Vyhodili jsme ho před automobilovou hranicí, po chvíli se přesunul na několik stovek metrů vzdáleou pěší.
Co pak říkal, tak většina chlapů co přešla s rodinama pěšky je nechávala na polský straně "na pospas osudu" a po rozloučení se urychleně vraceli zpátky na ukrajinu. Jestli je celníci pustili na základě úplatku, nebo na čestný slovo, že se hned vrátěj netuším.
Ale Ivan nám vysvětloval, že je (napodruhý) prostě nepustěj ani do meziprostoru, že nemaj nějaký povolení (netuším jaký - třeba se tam ještě jede na bumážky) a že tentokrát nejedou autem od armády (jako předtím), ale v rámci bezpečnosti civilním, takže my musíme až na ukrajinskou stranu, protože je prostě přes šraňk nepustěj.
Každopádně po nás nikdo žádnej úplatek nikde nechtěl. I když jsem byl smířenej i s tím, že ho dám...
Co pak říkal, tak většina chlapů co přešla s rodinama pěšky je nechávala na polský straně "na pospas osudu" a po rozloučení se urychleně vraceli zpátky na ukrajinu. Jestli je celníci pustili na základě úplatku, nebo na čestný slovo, že se hned vrátěj netuším.
Ale Ivan nám vysvětloval, že je (napodruhý) prostě nepustěj ani do meziprostoru, že nemaj nějaký povolení (netuším jaký - třeba se tam ještě jede na bumážky) a že tentokrát nejedou autem od armády (jako předtím), ale v rámci bezpečnosti civilním, takže my musíme až na ukrajinskou stranu, protože je prostě přes šraňk nepustěj.
Každopádně po nás nikdo žádnej úplatek nikde nechtěl. I když jsem byl smířenej i s tím, že ho dám...
12:51:08
20.03.2022
20.03.2022
Milan 136
-> Bery 20.03.22 08:52:55: Jako že ty totální sračky jsou krutá pravda.
Ty nás tu snad trollíš, jinak to není možný
Ty nás tu snad trollíš, jinak to není možný
12:30:20
20.03.2022
20.03.2022
King
-> Bery 20.03.22 08:52:55: Viz Jozka. Ten estebak mele totalni hovna a v podstate to je jenom prepis stejnejch hoven, ktery Rusakum servirujou statem kontrolovany media, ktery uz tam nemaj zadnou alternativu. Polemizovat se da jenom o tom, jestli to ten fizl dela z presvedceni nebo to ma jako prilepseni k estebackymu duchodu.
09:12:38
20.03.2022
20.03.2022
Jozka
-> Bery: Dvě věty tý "analýzy" byly prakticky totožný s těma, co padly v ukázkách ruskýho TV vysílání (nebo možná čínskýho - soustředil jsem se na titulky a CNN to problikávala)..
-> StepaNoFUN: Pan docent viděl na hranicéch cca to samý..
Jednoho "odmítače" už jsme ale potkali - chlapík tak 40 cca, v CZ je prý 8 let a za žádný sráče, co ho doma odírali, bojovat rozhodně nepůjde - resp. že je mu jedno, jestli budou na Ukrajině vládnou ukrajinský, nebo ruský zloději. A že jeho brácha si myslí to samý. Zatím ale výjimka - minimálně v tom, že se tím v podstatě chlubil..
-> StepaNoFUN: Pan docent viděl na hranicéch cca to samý..
Jednoho "odmítače" už jsme ale potkali - chlapík tak 40 cca, v CZ je prý 8 let a za žádný sráče, co ho doma odírali, bojovat rozhodně nepůjde - resp. že je mu jedno, jestli budou na Ukrajině vládnou ukrajinský, nebo ruský zloději. A že jeho brácha si myslí to samý. Zatím ale výjimka - minimálně v tom, že se tím v podstatě chlubil..
08:52:55
20.03.2022
20.03.2022
Bery
-> King: nechápu... jako ze lže? nebo můžeme uplatnit oblíbené a opovrhovane " na každém šprochu...
mohla by to být příliš krutá pravda? nebo ...je to příliš krutá pravda?
mohla by to být příliš krutá pravda? nebo ...je to příliš krutá pravda?
07:42:29
20.03.2022
20.03.2022
King
-> Bery 19.03.22 23:18:47: Obavam se, ze smrdi-li neco jako hovno, pak to bude s velkou mirou pravdepodobnosti...
23:41:57
19.03.2022
19.03.2022
StepaNoFUN
Jsem sem to video daval... nekolik autobusu vysadilo svou osadku tesne u UA hranic a dal pokracovali pesky. Z tech asi 3 autobusu, co jsme tam stihali sledovat bylo chlapu asi tak 6? A samozrejme jsem se neptal, jestli maj UA obcanstvi. Pri prvni i druhy ceste jsme videli u pump, na kterejch jsme staveli bezne auta s UA znackou v ruznejch polocasech rozpadu, deti spici na prednich sedackach, mama treba s miminem na zadnich... Takovejch aut desitky... Luxusnich aut par. Pri druhy ceste z UA jsem na PL hranicich pomahal holce na nejaky 125 "motorce" povolovat kurtu na kufru (kdyz ho celnik chtel videt), protoze ji to proste neslo, jak byla zmrzla a ve stresu. V noci -5... Vybornej cas na vejlet na motorce.
Info o stavu tam mam jen od "naseho Ivanka", jehoz manzelka je vojanda...Silene skromnej a hodnej kluk, kterej si snad nikdy na nic nestezoval a makal. Takze kdyz napise, ze jsou v prdeli a potrebujou pomoct, tak na tom neco bude. O stavu u nich mluvit nechtel a spis se ptal, jak je u nas... Ale na castecnej natlak z nej vypadlo - no jen za vcerejsek se 7 lidi z nasi jednotky nevratilo a uz nikdy nevrati domu...
Za mne je tohle lepsi, nez sledovat diskuzni fora lidi, co tam nikdy nebyli.
Info o stavu tam mam jen od "naseho Ivanka", jehoz manzelka je vojanda...Silene skromnej a hodnej kluk, kterej si snad nikdy na nic nestezoval a makal. Takze kdyz napise, ze jsou v prdeli a potrebujou pomoct, tak na tom neco bude. O stavu u nich mluvit nechtel a spis se ptal, jak je u nas... Ale na castecnej natlak z nej vypadlo - no jen za vcerejsek se 7 lidi z nasi jednotky nevratilo a uz nikdy nevrati domu...
Za mne je tohle lepsi, nez sledovat diskuzni fora lidi, co tam nikdy nebyli.
23:18:47
19.03.2022
19.03.2022
Bery
že by Koller nějak kopal za Moskvu jsem nepostrehl. soli některý věci hodně z vostra.
21:36:52
19.03.2022
19.03.2022
Borderer
-> King: To ale bo jaksi naopak ne? Že Putler vysvětloval, že co si dělají ruští vojáci v době osobního volna je jejich věc....třeba napadají suverenitu sousedního státu.
21:14:46
19.03.2022
19.03.2022
Syny
-> Milan 136 19.03.22 21:04:00: No, bohuzel tohle je fakt asi pravda. Dneska jsem se o tom presvedcil i v rodine...
21:07:32
19.03.2022
19.03.2022
dragon_cb_cz
-> Milan 136 19.03.22 21:02:44: Až tak daleko jsem nedošel, ale tohle přesně jsem myslel tím prolustrováním. StBák no.
Ale to je v zásadě zkratka, i když si člověk odmyslí, co je zač, tak čistě fakticky to byla snůška blbostí.
Ale to je v zásadě zkratka, i když si člověk odmyslí, co je zač, tak čistě fakticky to byla snůška blbostí.
21:06:09
19.03.2022
19.03.2022
dragon_cb_cz
-> Jirik_Tuňák1983 19.03.22 20:35:04: No právě, že při smyslech si celkem přijdu a snažím se pochopit, o jaký kontext jde - co přesně srovnáváš/co přesně "dělali stejně"?
21:02:44
19.03.2022
19.03.2022
Milan 136
Pan analytik je rozhodně nestranný
"Připomeňme, že Martin Koller je člověkem, který dlouho žil v Rusku a pro Parlamentní listy opakoval pozice Kremlu. Týdeník ECHO pak přinesl zjištění o jeho velice aktivním udavačství na přelomu 70. a 80. let. „Týdeník ECHO upozorňoval rovněž na skutečnost, že Kollerovy názory hodně kopírují názory Moskvy na ukrajinský konflikt. A v sobotu to Koller opět potvrdil. Vzhledem k jeho minulosti aktivního spolupracovníka komunistické tajné služby, který udával kolegy například za poslouchání západních rozhlasových stanic, nemusí být jeho názory zcela objektivní,“ psal týdeník v roce 2014."
"Připomeňme, že Martin Koller je člověkem, který dlouho žil v Rusku a pro Parlamentní listy opakoval pozice Kremlu. Týdeník ECHO pak přinesl zjištění o jeho velice aktivním udavačství na přelomu 70. a 80. let. „Týdeník ECHO upozorňoval rovněž na skutečnost, že Kollerovy názory hodně kopírují názory Moskvy na ukrajinský konflikt. A v sobotu to Koller opět potvrdil. Vzhledem k jeho minulosti aktivního spolupracovníka komunistické tajné služby, který udával kolegy například za poslouchání západních rozhlasových stanic, nemusí být jeho názory zcela objektivní,“ psal týdeník v roce 2014."
20:35:04
19.03.2022
19.03.2022
Jirik_Tuňák1983
-> dragon_cb_cz 19.03.22 20:10:44: Proč to vytrháváš z kontextu? Jinak jsi při smyslech?
20:20:07
19.03.2022
19.03.2022
dragon_cb_cz
-> King 19.03.22 20:11:16: Kdepak, to přece byli všechno místní občané trpící pod vládou nacistů. A to civilní letadlo Bukem jistojistě sestřelila nějaká bábuška co ho zdědila po předcích.
20:15:09
19.03.2022
19.03.2022
dragon_cb_cz
-> Tom Troll 19.03.22 20:09:55: Jo, že se nejspíš nějaký muži z Ukrajiny "nějak" dostanou je určitě možný. Rozhodně není potřeba si tu zemi nějak idealizovat, že měla před válkou svých problémů dost a dost není žádné tajemství a korupce mezi nimi nejspíš celkem jasně byla na prvním místě.
Což ale na tom, kdo je agresor a kdo oběť prostě nemění absolutně nic. Jakákoliv pochybnost v tomhle směru by třeba zároveň znamenala připustit, že Němci vlastně mají právo sem vtrhnout a vyřešit nám tady náš bordel, protože co si budeme povídat, taky nejsme svatí... Což asi nechceme, že?
EDIT: Všechny tyhle pochybnosti o stavu Ukrajiny je teď prostě potřeba dát stranou, ale o to víc pečlivě si je uložit na dobu, až jim (doufám) budeme po té válce pomáhat tu zemi postavit na nohy. Bez toho by totiž většina peněz skončila v černé díře...
Což ale na tom, kdo je agresor a kdo oběť prostě nemění absolutně nic. Jakákoliv pochybnost v tomhle směru by třeba zároveň znamenala připustit, že Němci vlastně mají právo sem vtrhnout a vyřešit nám tady náš bordel, protože co si budeme povídat, taky nejsme svatí... Což asi nechceme, že?
EDIT: Všechny tyhle pochybnosti o stavu Ukrajiny je teď prostě potřeba dát stranou, ale o to víc pečlivě si je uložit na dobu, až jim (doufám) budeme po té válce pomáhat tu zemi postavit na nohy. Bez toho by totiž většina peněz skončila v černé díře...
20:11:16
19.03.2022
19.03.2022
King
-> dragon_cb_cz 19.03.22 20:01:27: Samozrejme, ze zutocila - to, ze nekdo posle svoje neoznaceny vojcly a zbrane na uzemi sousedniho statu je prece naprosto legitimni a nikdo se jim nema co stavet na odpor, ze jo?
20:10:44
19.03.2022
19.03.2022
dragon_cb_cz
-> Jirik_Tuňák1983 19.03.22 20:08:17: Nejzajímavější asi je, že co dělají Rusáci teď, dělali Ukrajinci před osmi lety
Tohle? Nějak úplně nevím, co si pod tím představit.
Tohle? Nějak úplně nevím, co si pod tím představit.
20:09:55
19.03.2022
19.03.2022
Tom Troll
-> dragon_cb_cz: Jo, dost teď jezdím služebně a bylo to v součtu pár desítek hodin na dálnici v posledních třech týdnech. UA dodávky s černými skly který u nás vozí lidi tam a zpátky obvykle, ale tentokrát prokládaný UA z popelnic Daewoo/Chevrolety a Renaulty, Mercedesy a Jaguáry ale taky. Mám víc kámošů co na hranicích byli, a situace co viděli byly vcelku shodný s tim že otcové vysadili ženy a děti na hranici a jeli autem zpět domů, protože nemohli ven, ale nakonec stejně cestují i muži. Nějak
-> Jirik_Tuňák1983: Věci nikdy nejsou tak jak se zdají, hlavně když je to střed zájmu tolika mocností.
-> Jirik_Tuňák1983: Věci nikdy nejsou tak jak se zdají, hlavně když je to střed zájmu tolika mocností.
20:08:17
19.03.2022
19.03.2022
Jirik_Tuňák1983
-> dragon_cb_cz 19.03.22 20:01:27: To někde v tom textu vidíš? Já jaxi ne.
20:05:03
19.03.2022
19.03.2022
King
-> Tom Troll 19.03.22 19:31:01: A co konkretne je propaganda? Ze z UA zdrhlo pred valkou 3 mega lidi? Ze ukacka "v zapalu hoje " nadstrelujou pocty sejmutejch Rusu? Ze rozjebali par nemocnic, skol a divadlo, ktery slouzilo jako kryt? Nebo, ze Ukacka jedou, o hruzo, "partyzanskou " valku?
20:01:27
19.03.2022
19.03.2022
dragon_cb_cz
-> Jirik_Tuňák1983 19.03.22 20:00:32: Oni Ukrajinci před osmi lety zaútočili na Rusko?
20:00:36
19.03.2022
19.03.2022
dragon_cb_cz
-> Tom Troll 19.03.22 19:31:01: Chápu to správně, že jsi to Maďarsko, Slovensko a Polsko sám projel? Já jsme si teda střihl jen Brno na otočku před dvěma týdny a potkával jsem teda podstatně méně prestižní značky aut. Jo, před hotelem okolo kterýho jezdím v centru Prahy s dcerou do školy stojí docela hezký auta s UA značkou, ale potkávám i relativní popelnice. A fakt mi nepřijde divný, že nejdřív na západ zdrhli ti, co mají prachy a kontakty... prostě k tomu měli nejlepší pozici.
Část určitě budou i ti, kterým se nějakým způsobem podařilo utéct před narukováním, ale většina nejspíš budou ti, kteří tu už z minulosti byli.
Ono se nad tím jak říká Bery "stačí zamyslet". Pokud do EU zatím přišlo něco mezi dvěma a třemi miliony lidí, tak jich sotva může mít většina Mercedes nebo Jaguár, pokud teda nechceme tvrdit, že Ukrajina byla před tou válkou extrémně bohatá země, kde měl podobné auto "každý druhý". Tady u nás "na vsi" nějací ubytování jsou a vzali zavděk hasičárnou, volným pokojem v bytě atd a žádné auto, natož luxusní, sebou nemají. Jejich "výbava" vrcholí nejspíš zavirovaným telefonem (včera jsem to řešil s klukem co je ubytovává, že mu to přetěžuje internetové připojení, protože to dělá nějaký DDoS směrem ven).
A určitě jsou z toho zdrcení i lidi v Rusku, to je pravda - alespoň doufám. Ale alespoň jim na hlavu nepadají bomby z jejich země se nastává spáleniště.
Část určitě budou i ti, kterým se nějakým způsobem podařilo utéct před narukováním, ale většina nejspíš budou ti, kteří tu už z minulosti byli.
Ono se nad tím jak říká Bery "stačí zamyslet". Pokud do EU zatím přišlo něco mezi dvěma a třemi miliony lidí, tak jich sotva může mít většina Mercedes nebo Jaguár, pokud teda nechceme tvrdit, že Ukrajina byla před tou válkou extrémně bohatá země, kde měl podobné auto "každý druhý". Tady u nás "na vsi" nějací ubytování jsou a vzali zavděk hasičárnou, volným pokojem v bytě atd a žádné auto, natož luxusní, sebou nemají. Jejich "výbava" vrcholí nejspíš zavirovaným telefonem (včera jsem to řešil s klukem co je ubytovává, že mu to přetěžuje internetové připojení, protože to dělá nějaký DDoS směrem ven).
A určitě jsou z toho zdrcení i lidi v Rusku, to je pravda - alespoň doufám. Ale alespoň jim na hlavu nepadají bomby z jejich země se nastává spáleniště.
20:00:32
19.03.2022
19.03.2022
Jirik_Tuňák1983
-> Tom Troll: Kamarád sleduje také jiné zdroje a jak se říká, nic není černobílé. Nejzajímavější asi je, že co dělají Rusáci teď, dělali Ukrajinci před osmi lety a tehdy to bylo také špatně (např. munice). Nicméně propaganda a manipulace jede zvostra na obě strany, jen ve zbytku světa má více příznivců ta momentálně správná.
19:31:01
19.03.2022
19.03.2022
Tom Troll
-> dragon_cb_cz: To s migranty bylo pravda nejspíš trochu přibarvený, muži rozhodně neodchází tolik jako ostatní zastoupení, ikdyž to není nutně v rozporu s tím, co jde vidět prostě při jízdě po dálnicích na Slovensku, v Maďarsku a Polsku směrem na západ. Jestli všichni ti mladí v jagurárech a mercedesech s UA registrací byli invalidi s modrou knížkou... to ti nevím. Divil jsem se tomu sám. Přičetl bych k tomu spíš jenom útěk před narukovánim, než ekonomickou migrací. Většina těchhle lidí už bude mít na západě zázemí. To s rasovým zabarvením potvrdit nemůžu, ikdyž jsem to slyšel jako dost možná zaujatou informaci taky.
-> King: Diskusní fora, neregulované. Anonymní. 4chan, skupiny na obsahem neregulovaném Telegramu, Discordu. Neni to těžký dohledat. To teda co se týče dokumentace z bojiště, z obou stran. Válka dvou moderních a bohatách zemí takhle "daleko" na západě byla naposled v devadesátkých letech na balkáně, a je dost lidí co jsou z toho fascinování, v kontextu toho, že to do teď viděli jen na obrazovkách, slyšeli historky, a hráli hry. Tohle je ale jiný. Nadšenci do vojenské techniky v nasazení. Fotografie, videa, dost podrobné rozbory pozorování. Prostě věci moc konkrétní a "nezajmavá" pro média, kor když ten co exploduje, neni ten "správnej". Těch informací jsou všude spousty.
Mě to z podstaty věcí neinteresuje, to co se děje rozhodně není správně a je to mezináodní katastrofa. Znám lidi jak z UA tak z RU a všichni jsou z toho zdrcení. Propaganda mě ale nebaví o nic víc.
-> King: Diskusní fora, neregulované. Anonymní. 4chan, skupiny na obsahem neregulovaném Telegramu, Discordu. Neni to těžký dohledat. To teda co se týče dokumentace z bojiště, z obou stran. Válka dvou moderních a bohatách zemí takhle "daleko" na západě byla naposled v devadesátkých letech na balkáně, a je dost lidí co jsou z toho fascinování, v kontextu toho, že to do teď viděli jen na obrazovkách, slyšeli historky, a hráli hry. Tohle je ale jiný. Nadšenci do vojenské techniky v nasazení. Fotografie, videa, dost podrobné rozbory pozorování. Prostě věci moc konkrétní a "nezajmavá" pro média, kor když ten co exploduje, neni ten "správnej". Těch informací jsou všude spousty.
Mě to z podstaty věcí neinteresuje, to co se děje rozhodně není správně a je to mezináodní katastrofa. Znám lidi jak z UA tak z RU a všichni jsou z toho zdrcení. Propaganda mě ale nebaví o nic víc.
19:24:53
19.03.2022
19.03.2022
dragon_cb_cz
-> Bery: Na to nemusí moc člověk hledat a slyšet, stačí se projít po ulici nebo dojít třeba vyzvednout dítě ze školy, aby člověk viděl ty "ekonomický migranty" a poznal, že co říká pan "analytik" jsou bohapustý kraviny.
19:14:46
19.03.2022
19.03.2022
Bery
-> Tom Troll: kdo chce hledat a slyšet, najde, poslechne. nemusí souhlasit, ale může o tom přemýšlet.
osli můstek na kovid šaškárnu a pekova, Beran... taky byly mimo a neměli dostávat prostor ve veřejných médiích
osli můstek na kovid šaškárnu a pekova, Beran... taky byly mimo a neměli dostávat prostor ve veřejných médiích
19:08:21
19.03.2022
19.03.2022
dragon_cb_cz
-> Tom Troll: A co na tom není z cesty? Sorry, ale většinově fakt na západ neutíkají chlapi (legálně ani nemůžou, byť v nějakých případech se cestičky asi najdou). Ty ženský co s děckama, jedním batohem a kufrem přejdou přes hranice - to jsou jako ekonomický migranti? A proč teda končí tady v ČR - co by z toho jako ekonomicky měli? Ta poznámka o "muslimech a černoších co je tam vozí Turci" nakonec, to už bylo tuplem mimo...
Pan analytik, svého času spolupracovník StB, zjevně fandí Rusku a Ukrajinu nemá rád. Na to má pochopitelně právo. Ale šířit zjevný kraviny skrze ČRo, na to fakt právo nemá a to jeho uchechtnutí na konci rozhovoru mluví za vše...
EDIT: A když s tou škodolibostí za kterou by mu libovolná z těch ženských měla prošlápnout ksicht a urvat koule mluvil o tom, jak vypnou elektriku, plyn a zavřou kohoutky s vodou - tak to je podle něj na Ukrajině bezpečno, že ty lidi nemají důvod odcházet? Jedna věc jsou lži, ale tohle jsou naprosto stupidně průhledný lži...
Pan analytik, svého času spolupracovník StB, zjevně fandí Rusku a Ukrajinu nemá rád. Na to má pochopitelně právo. Ale šířit zjevný kraviny skrze ČRo, na to fakt právo nemá a to jeho uchechtnutí na konci rozhovoru mluví za vše...
EDIT: A když s tou škodolibostí za kterou by mu libovolná z těch ženských měla prošlápnout ksicht a urvat koule mluvil o tom, jak vypnou elektriku, plyn a zavřou kohoutky s vodou - tak to je podle něj na Ukrajině bezpečno, že ty lidi nemají důvod odcházet? Jedna věc jsou lži, ale tohle jsou naprosto stupidně průhledný lži...
19:07:52
19.03.2022
19.03.2022
King
-> Tom Troll 19.03.22 19:00:04: Pouc nas, kde najdeme ony "syrove " a "objektivni " kanaly.
19:00:04
19.03.2022
19.03.2022
Tom Troll
-> dragon_cb_cz: Když se napojíš na ty správný (syrový, objektivní) kanály, tak to bohůžel zcesty vůbec není.
18:56:05
19.03.2022
19.03.2022
Milan 136
-> Bery 19.03.22 18:06:31: Už ho pěkně rozebrali na manipulátorech.
Nechápu, proč dostává v médiích prostor člověk šířící ruskou propagandu.
Nechápu, proč dostává v médiích prostor člověk šířící ruskou propagandu.
18:44:12
19.03.2022
19.03.2022
dragon_cb_cz
-> Bery: Na "názor" má asi právo, ale taky tam říká zjevné blbosti.
EDIT: A prolustrovat si pana analytika je taky poučné...
EDIT: A prolustrovat si pana analytika je taky poučné...
18:06:31
19.03.2022
19.03.2022
Bery
program.rozhlas.cz/zaznam
y
čas 12:18:20
vojenský analytik a jeho názor, který se nehodí západní propagandě??
rozhovor byl celkem násilné ukončen a rozhlas se za něj omluvil.
čas 12:18:20
vojenský analytik a jeho názor, který se nehodí západní propagandě??
rozhovor byl celkem násilné ukončen a rozhlas se za něj omluvil.
13:09:49
19.03.2022
19.03.2022
SO545
-> Jirik_Tuňák1983 19.03.22 13:00:47: tomu sa asi ani netreba cudovat...to mas ako v US...ked ma manik /otec syna vojaka niekde bojujuceho vo svete/ na narazniku svojho auta cca: Son, kill them all
Rusi su tiez nieco podobne. Ego maju velke rovnako.
Ze to skonci zle je jasne len nievieme ako zle.
Rusi su tiez nieco podobne. Ego maju velke rovnako.
Ze to skonci zle je jasne len nievieme ako zle.
13:00:47
19.03.2022
19.03.2022
Jirik_Tuňák1983
-> King 19.03.22 12:31:48: To sice ano, ale i tak je ta podpora až moc velká, ať už je její původ jakýkoliv.
12:31:48
19.03.2022
19.03.2022
King
-> Jirik_Tuňák1983 19.03.22 12:16:10: Fistejn na to tema dodava, ze jento treba brat s rezervou, protoze ty "pruzkumy vetejnyho mineni " delaj statni instituce a jak to bylo s "verejnym minenim " treba u nas za normalizace si trosku pamatuju.
12:16:10
19.03.2022
19.03.2022
Jirik_Tuňák1983
Ruská špína překvapivě zvýšila podporu vůdci.
zpravy.aktualne.cz/zahran ici/.../r~3e1762e4a5fc11ec 87d40cc47ab5f122?utm_sourc e...
zpravy.aktualne.cz/zahran ici/.../r~3e1762e4a5fc11ec 87d40cc47ab5f122?utm_sourc e...
21:36:23
18.03.2022
18.03.2022
darklord
-> Syny: az na to ze raiffeisen neodchadza. Aspon nie teraz.
21:31:57
18.03.2022
18.03.2022
Milan 136
20:43:29
18.03.2022
18.03.2022
Syny
Jinak tady alespon neco pro zasmani...
magazin.aktualne.cz/nyetf lix-i-stopify-grafik-vytvo ril-parodie-znacek-odkazuj i-n/.../r~b8f6d0d2a5ff11ec a06bac1f6b220ee8
magazin.aktualne.cz/nyetf lix-i-stopify-grafik-vytvo ril-parodie-znacek-odkazuj i-n/.../r~b8f6d0d2a5ff11ec a06bac1f6b220ee8
20:27:26
18.03.2022
18.03.2022
Syny
-> dragon_cb_cz: Tak ted nemyslim jen Ukrajinu, ono toho bylo vic, zejo. Ale ten scenar je podobnej takovymu tomu: "Byl to tichej kluk, nemel kamarady, obcas ho nekdo sikanoval, ale ze jednoho dne vystrili celou tridu, to bych do nej nikdy nerekl"...
20:19:05
18.03.2022
18.03.2022
dragon_cb_cz
-> Syny 18.03.22 20:13:22: Jako že napadl Ukrajinu, protože má pocit, že ho nikdo nemá rád? To zas ne... já myslím, že fanoušků a fanynek měl a pořád má dost, na to si stěžovat nemůže. Já myslím že příčina je daleko prostší, je to psychopat s výcvikem KGBáka. Víc netřeba.
20:13:22
18.03.2022
18.03.2022
Syny
-> Milan 136 18.03.22 19:54:41: No, todle bude prave jedna z pricin toho, co se deje ted.
-> dragon_cb_cz 18.03.22 20:04:22: Nema no, proto je mu u riti co zpusobi.
-> dragon_cb_cz 18.03.22 20:04:22: Nema no, proto je mu u riti co zpusobi.
20:13:18
18.03.2022
18.03.2022
Matthes, záškodník z TechWebu
-> dragon_cb_cz: No asi ne, proto se chova jak zmrd.
20:04:22
18.03.2022
18.03.2022
dragon_cb_cz
-> Milan 136 18.03.22 19:54:41: Si tak říkám, jestli z toho svýho života nakonec může mít vůbec nějakou radost...