Je to eko a usetris. Hlavne to tam nesmi pani nechat bublat moc dlouho.-> dragon_cb_cz: My mame celopruhlednou rychlovarku


Je to eko a usetris. Hlavne to tam nesmi pani nechat bublat moc dlouho.














Ale jinak naprd no. Pak ani profici kolikrat nemaj potrebny info a ruzne to prasej... Jako treba kamosovi, jehoz rodice si nechali udelat novou kuchyn. Dali jim tam takovej ten pseudokameninovej drez s baterii stojatou. Drez ma z vyroby vepredu a vzadu naznaceny otvory pro baterii a ty si pri instalaci vyrazis diru tam, kde potrebujes. Tahle firma to spletla a vytukli to blbe, pak museli vytuknout i tu druhou diru a jedna dira zbyla... Kamosovi rikali, at si tu nevyuzitou diru zalepi necim
Tak jsem mu poradil, ze to ne picovina a at to vymenej cely na zaruku, kdyz jsou dementi... Nastesti neprotestovali.













To chapu, ze deska shori, ale tak snad vim na co mam kterej drat pripojenej na druhy strane, ne?



A taky se to daleko líp udržuje - prakticky nic se na tom nepřipaluje, setřeš to jen mokrým hadrem a hotovo.
oproti sklokeramice
ja na indukci delal jen parkrat na dovoleny v apartmanu nejakym.



To je tak si vzit dovolenou na dva tejdny a starou s klukem poslat taky pryc, asi k jejim rodicum...




Jako úplně stoprocentně přilepený to být nemusí, ale jak to reálně bude fungovat nevím.

A za 12000, to bych si snad sehnal nějakej kusy vyřazený linky a koupil rovnou desku a troubu a ten kombinovanej sporák si takhle na dobu než bude nová kuchyně "vyrobil", ať to pak nemusíš vyhazovat... my dávali za desku a troubu dohromady podobně myslím. ale už je to pár let oboje.








Takže asi objednám tu kombinaci 





Váží totiž asi 3 kg a rukojeť je všechno, jen ne ergonomická.

Prave jsem to chtel delat jak u cinanu - pekne orestovat... Maso se udela, mam ho obvykle na maly kousky.