-> Tomaso435: V nasem veku se clovek nejlip uci na pripadovych studiich, je to lepsi nez nudne definice. Zadej si na YT “ cringe compilation “ a pochopis :-)
-> Klubko_ 07.03.18 21:45:35: Ano, Letty tam zamáchala v 1. díle klíčem nad motorem té Supry a prohlásila, že to utáhla dvanácti ňůtnama. Tím by tak natáhla hodinky. Co tam bylo v originále, nemám tušení. Ale cz dabing byl vůbec zásobárna kokotin.
-> krtik 07.03.18 21:36:06: mlhovka pod škodovkou, to už je hodně velkej ouldskůl, ale když jsem to před mnoha a mnoha lety viděl poprvé asi jako 17cti letej, tak jsem po tom taky toužil takže když jsem dnes ráno cestou do práce viděl na benzínce jedničkovou fábku s led páskem na lízátku pod předním nárazníkem, tak mě trochu překvapilo, že tohle ještě frčí
Asi to bude znít blbě, ale po mnoha letech jsem zase nainstaloval starej dobrej WinAmp. A zatím na mě působí jako nejlepší přehrávač kterej jsem kdy měl.
-> havlik: To bych neřekl - mě ta "The Fighter" zaujala právě tím, jak je jiná a Maria tam ukazuje úplně jinou charakter hlasu, než jsem byl zvyklý - a jde jí to sakra dobře. Ale i ty starší jsou super, sleduju je už delší dobu.