Posledni dobou se nemuzu zbavit tohohle, furt mi to hraje v hlave, az me to zacina srat
prijde mi ze to je pro ni dobre usity, ale stary pisne ktere zpiva ona to neni ono, to je jasne, celkove par songu z novyho alba mi moc nesedi, ale jinak to jde
The Emptiness Machine (Official Music Video) - Linkin Park
Dnes jsem slyšel po nějaké době v rádiu. Stejně je ten klip nostalgie jako prase. Pamatujete si ty klasické hospody a tu atmosféru? Člověk by až zamáčkl slzu.... Je zvláštní, jak se vše přizpůsobilo době a vlastně i nastupující generaci.
-> Jirik_Tuňák1983: Ale to neni nic proti Tobě. Já občas zaslechnu něco v rádiu a pak zjišťuju co to bylo. A když vidím rok 96.. tak zavzpomínám na starý časy. Dal jsem to sem jelikož se tak téma jmenuje
-> MVM 25.09.24 22:19:57: Jako jo, ale začínám nabývat neblahého dojmu, že je to tady samej měkejš, jež se při tvrdší muzice pokřižuje a uplivne si na všechny světové strany.
-> Bobesh 06.06.24 05:54:45: Kdyz ja obecne ty "uřvany " masteringy minimalne posledniho ctvrtstoleti moc nemusim, ale kdyz by ses stavil na kafe, rad si novinku grabnu :-)