skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Na jaky film čučite?
Já sem ted dokukal cimrmana afriku a to nejde

Mechanický pomeranč je šílený film.. je to od Kubricka, takže to asi mluví za všechno.. Knížka je prý ještě lepší..
Ale na pochopení to je fakt těžký, nic moc extra záživnýho..
Ale na pochopení to je fakt těžký, nic moc extra záživnýho..
kukal som i Hitmana super film

Já byl večer na Po přečtení spalte a chystám se, že vyrazím na Valkýru a možná i Zrádce

Zombies den D prichadza
film "21" dost dobre..podla pravdivej history

jo nezvratný osud, dík moc
-> Matt-110R: Nezvratný osud 2 to je
-> Matt-110R: nebo nezvratný osud?...netuším typuju:)
-> Matt-110R: Final destination?
nevite jak se menuje ten horurek jak si pro tech pár lidí de smrt jak např nakej kluk vyhraje penize a spadne mu magnet do microvlnky a když utíka po požárním schodišti tak spadne a to schodište ho propíchne atd??
-> kury: jj přesně tak:)...přeji hezký večer a podívanou...

-> Pajuska: Filmem to jen začíná
No nic tak já jdu koukat

-> kury:
to věřím, taky mi někdy nezbyde než se koukat sama....ale radši přes den, ja mám hrozně bujnou představivost..a filmem to semnou pak nekončí....

Mechanický pomeranč jsem úplně pochopila až po nějaké době, no mě se to taky nelíbí..je to divné, depresivní...
-> Pajuska: na mechanický pomeranč jsem se nedavno díval ale teda nic moc nejak jsem to nepobral...
-> Pajuska: Tak mě nic jiného nezbyde, než se na to kouknout sám
S nějákou přítelkyní by to bylo určo lepší

Pajuska 08.02.09 19:35:23 napsal:
Co říkáte na film Mechanický pomeranč
viděl jsme to tak před 4 rokama.... ale moc mě to nezaujalo.

viděl jsme to tak před 4 rokama.... ale moc mě to nezaujalo.

-> kury: před spaním:)...tak to máš odvahu..ja nikdy nekoukám sama na horory..
....mě se ten film ti druzí líbí, snad tobě bude taky

-> Pajuska: Neznám, ale podle toho popisu asi mazec film
Jinak Vrána se mi taky moc líbila. Tak teď před spaním zkouknu Ti druzí, tak jsem na to zvědavej

-> doly120=velebnosti: www.csfd.cz/film/5395-mec
hanicky-pomeranc-clockwork
-orange-a
-> Pajuska: ¨Díky

-> doly120=velebnosti: je to dost depresivní film, teda alespoň pro mě jo, je to film z roku 1971, je to vice méně psychlogický film o partě kluků kteří si libujou v násilí, znásilňování, sexu a ničení všeho možného. Je to celkem drsné, ale není to vůbec lehké na pochopení. Knížka je taky prý dobrá. Tu jsem nečetla.
-> Pajuska: O čem to je?

-> Rooney: Stačí 

-> Pavel P..: kurňa kde by se to dalo ještě sehnat? kdysi jsem to viděl v tv ale nějak jsem to nedokoukal což je škoda :-(
-> Nwkt: když už tak 1080p, 720p je slabota

Teď se najim a jdu na Black.Hawk.Down.2001.720p
.BluRay.DTS.x264-CtrlHD.mk
v
-> doly120=velebnosti: Jen do toho

-> Zeke-kaviárový toust: Brzy se budu koukat na stopař 1

Vrána drsný film....člověk se úplně vcítí
, ještě když hlavní hrdina při natáčení zemřel....vždycky u toho řvu...
, nj citlivá ženská

Já dokoukal Vránu a teď mi tu jede Horizont udalostí
stana1:Wall sem eště neviděla....brácha o tom pořád básní, asi ho na to vemu do kina, pokud se to eště hraje

Ted sem dokoukal film Stopař 2 a musim říct že dobrý :)
-> Pajuska: jj ti druzí je hodně dobrý film ale dlouho jsem ho už neviděl,jinak o5 jsem zase koukal na animované filmy... včera shrek a simpsonovi ve filmu a dnes jsem se koukal na WALL-E (asik nejlepší animovaný film co jsem kdy viděl)

-> Pavel P..: Juknu do butiku s časákama v Kauflandu. Jak ho ta baba furt ojížděla. Pak se mu ani nechtělo.

Na Blbý a blbější jelikož už mi dochází inspirace.
-> J3STER: to jsme měli puštěný s kámošem kdysi na bytě. A nějak sedíme kecáme, film ignorujeme. Zaznělo tohle a najednou takový ztuhlý výrazy, ten pomalej pohled otáčející se hlavy k televizi jakože vo co gou
v tu chvíli jsme prostě nechápali

-> J3STER: jojo přesně... a vyšlo to na DVD v novinách

-> Pavel P..: Na kilo hoven kilo cukru.
Taky bych to rád zase viděl.

já si za chvíli pujdu pustit film Život a neobyčejná dobrodružství vojáka Ivana Čonkina 

kury:jj určite stojí za to:)...není to úplně nový film ale je dobrý, jen duchařina žádný krvák..
tak sem se dočetla..že ten pokoj 1408 je podle povídky od Kinga..tak to si nenechám ujít:)
Osviceni
-> Pajuska: Tak ten si stáhnu a kouknu

dobrý film je ,,Ti druzí"