-> krtik 31.07.15 11:44:42: Tak si to tam užij na tom čvutu :-), Není to tam žádná prdel no, já to vzdal po dvou nedokončených letech, jeden spolužák protahuje o rok,takže toho inženýra,dodělá snad po sedmi letech strávených na čvut, dalšího spolužáka,teď čekají státnice, a když je udělá,tak po šesti letech makačky nastupuje do konstrukčí kanceláře na převodovky a jiné,nástupku má 26 hrubýho, a to za 6 let studia,kdy,pokud tu školu chceš udělat,nesmíš,dělat, nic jiného (práce hlavně), jinak se na tu školu můžeš vykašlat rovnou, kluci měli,nemýlím-li se tak v posledním ročníku na bakaláři půl dne volna v pátek,tak nějak,jinak je-li jak šroubci...A když chceš využívat při nestíhání studia,všelijaké možnosti, tak s tou úředničinou a s těmi pravidly,je to fakt na pytel, z tý školy vylezeš v lepším případě šedivej, v horším jednoho dne po svých nevylezeš vůbec :-D, spolužáci,co to studovali při práci, se na ta studia po asi 4 letech bojů vyprdli...
Já odešel po 2 letech na čvutu do Suchdola na technickou fakultu, a můžu říct,že mechanika,strojírenská technologie, (i díky profesorům) byli v Suchdole horší než na čvut,ale nějakým způsobem sem to tam aspoň na Bc udolal,už bez protahování......Asi je to o lidech,povaze a tak...tak takhle to vidím já, ČVUT má možná jméno pořád,ale přijde mi ve spoustě věcech jako škola nejvíc naprd, Spolužáci,by ti to hezky všechno vyklopily .-D :-D, nebudeš mít,čas na nic,chceš-li tu školu brát vážně,jinak se na to asi můžeš rovnou....