skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zkouska nespavcu
-> pyroman: mě teda ráno, veliteli
nevím jestli popřát dobrou noc nebo dobré ráno
-> 1560: 

tohleto noční sezení u počítače...

Co ten věrný zbytek, učíte se na zkoušky nebo za chvilu vstáváte do práce a už se vám nevyplatí jít spát? :)
-> FORM: konzultuju tejdně min dvakrát... když nepočítám telefony o víkendech apod... jinak po dnešním dni mám zase jinej výpočetní model
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: ještě nee 

-> beastyLA - ten první:

brý včír

-> petr s: Bc. :) A za rok snad uz Ing. :)
-> petr s: Bacil
-> Syny: Tak co jseš vlastně
-> petr s: To si jeste pockam :)
-> Syny: Tak už jseš ING?
-> Nwkt: Nevidim na tom nic spatnyho... Vsecko sem splnil tak jak sem mel... A trvalo mi to 3 roky :)
-> FORM: Si delas prdel, ale na statnice sem se ucil jen sobota a nedele :)
-> FORM: Si delas prdel, ale na statnice sem se ucil jen sobota a nedele :)
-> petr s: Blázníš? Studijní volno je ve čtvrtek, během soboty a neděle máš čas na přípravu obleku a vyleštění bot tak, aby jsi v úterý měl krásné fotky z promoce.
-> FORM: A sobota neděle studijní volno
-> petr s: Ve středu zahajoval studium, v pátek odevzdával bakalářku, v pondělí dělal státnice a v úterý měl promoce. Týdenní studium v Plzni, co víc si přát.
-> Nwkt: Rychlostudent
No joo, stuia v Plzni, slyšel jsem už mnoho zvěstí jak to tam vypadá, odebral bych Vám i rodné listy 

-> Syny: Ještě se s tim chlub takhle veřejně, aby ti ten titul taky nesebrali 

-> darklord: V klidu, ja bakuli odevzdaval v patek a v pondeli sem mel statnice 

-> FORM: ak by si za mna chodil do prace cely rok tak nemam problem sa s tym srat aj 4 mesiace, ale holt neda sa svietit... musim to uz dobuchat, napisat, odovzdat a potom neh si s tym robi kto chce co chce. veduceho som nevidel od vianoc, ten to podla mna ani citat nebude
Hoši je to Váš boj, já jsem si nechal ještě pár dní rezervu. Vezměte v úvahu, že vedoucí práce by to po Vás měl zkontrolovat, vy případně ještě opravíte chyby, pak teprve následuje vytištění, svázání a odevzdání
-> FORM 03.05.10 00:49:10: já ještě dotvářím bakuli
-> darklord 03.05.10 01:06:15: mě čeká odevzdávačka 14.5...ale čím sem blíže, tím více nacházím problémů a vyřešením jednoho se mi objeví x dalších
-> darklord 03.05.10 01:06:15: mě čeká odevzdávačka 14.5...ale čím sem blíže, tím více nacházím problémů a vyřešením jednoho se mi objeví x dalších
-> FORM: najskor budem tvorit a potom budem pisat
teda vytvorene uz nieco mam, len to este dotiahnut a potom zosmolit aspon 40 stran kecov k tomu. skoda len ze som si musel vytrieskat 3/4 dovolenky na tento rok

-> darklord: To by jsi asi určitě měl. Děláš nějakou rešerši nebo budeš psát o něčem co jsi tvořil posledního půl roku?
no bakalarka... od zajtra dva tyzdne ma tu asi neuvidite, musim uz konecne zacat kedze mam dva tyzdne do odovzdania 

-> Syny: Když jsem něco vytvořil sám, tak se o tom píše docela hezky, bakalářku jsem psal asi 45+15 a už tehdy mi tvrdili, že to je rozsah, za který se nemusí stydět podstatná část diplomantů
-> FORM: Blazen... Ja budu rad kdyz sesmolim 40 stran (nutne minimum)...
Když už sem dáváte své noční práce či výtvory, já právě dopsal diplomovou práci. Dokument o 89 stranách, 18280 slov, 124941 písmen. Původně byl počet stran větší, ale připadalo mi to trapné, tak jsem zmenšil řádkování. Je to cca 65 stran textu s pár obrázky a 20 stran příloh. cca půl roku práce + měsíc psaní.
Můj noční výtvor :). Do "Co jste dnes udělali" jsem si to dát netroufla...
-> Fén: No asi neco v tom smyslu, bohuzel asi na ukor poctu "kostek"... Otazkou je, pokud by to pomohlo, jestli by to chteli...
-> Syny: Budou silnější mezistěny?
-> Nwkt: Neboj, ty spatny vystupni kontrolou vubec nejdou ven - takze to jsou pro ne ztraty a proto chtej od "nas" vedet proc to blbne a jak to resit ;)
-> Syny: Takže z palety si vybrat jenom ty kostky vpravo jo
zbytek odlifrovat dál 

-> Fén: jj :) Presne v tech 2-4 mistech jim to blbe promichava smes betonu...
-> Syny: Na zámkovou dlažbu?
Tak dneska prvni vysledek prace na diplomku :) Modalni analyza formy pro vibracni lis na beton :) Je tam krasne videt problemovy misto, kde jim to blbne... Fuj, takhle pozde jeste neco dleat... Uz na to prdim :)
-> afro100: nz ;-)
vidim 6 :)
cim sa ja bavim po veceroch ked nemozem spat (vid obr.)
alebo tiez najprv vyrobit suciastku a az potom tvorit vyrobny vykres napadne len mna :D
predloha zde: img.skoda-virt.cz/forum_u pload/7_1_71114__2010-04-3 0_20-29-14_65.jpg
cim sa ja bavim po veceroch ked nemozem spat (vid obr.)
alebo tiez najprv vyrobit suciastku a az potom tvorit vyrobny vykres napadne len mna :D
predloha zde: img.skoda-virt.cz/forum_u pload/7_1_71114__2010-04-3 0_20-29-14_65.jpg
3kusy
dobrý ráno... třetí noční a ještě jedna přede mnou...
-> beastyLA - ten první: dík... byl sem na konzultaci a jdu předělávat model
Rozvážel jsem zlité celnictvo. Ale za 40km drožkaření 300Kč.
Takže zejtra na čarodky vystaráno.

Opravuji: Bylo to kolem ani ne 30 km, 40 km jsem bral od rána.

Opravuji: Bylo to kolem ani ne 30 km, 40 km jsem bral od rána.
-> Jumbo:
když se daří, tak se daří...
super

Dneska nějak brzo, ne? Jinak noční práce popisovaná v tématu níže se vyplatila. Sice sem z neděle na pondělí nespal ani chvíli, ale mám zápočet... 

-> OndraKrupi-TenČtvrtý: hoj hoj kamaláde

-> beastyLA - ten první: ahoj
-> beastyLA - ten první:
No dobře, dobře
No dobře, dobře

Zamítnuté přispívání mají:
- Twindo (udělil Syny), důvod: Spam