-> afro100: ano byla to vzkutku zajimavá jizda aneb drifty na laně ale aspon je na co vzpomínat:o) ja treba zaqvítám i v sobotu mám to fak pár kilometrů od Kolína presně asi 8(nejsem primo z Ko)
-> Kaprof: jeje za Myschakem Toz sprinty budu snad v nedelu no ... som zvedavy, pretoze minuly rok som aj napriek prazdemu autu skoncil niekde v hlbi startovneho pola ... :)
-> afro100: pak ti napíšu číslo na sebe ja to vidim hlavně na sprinty se jet mrknou jinak je dost práce a snad příští tejden rozchodíme 1203ječku:o) už se na ni tešim pet let sem to neridil kromě včera jizdě na laně s jednou na ND:-)
-> Kaprof: présne a este ked sa predhanaju kto prvy reaguje na predchadzajuci prispevok a nakoniec to dopadne tak ze sa v tom "jedou dve vlny" :D Takto je aspon klud :o)
-> afro100: když sem prijdu precist neco zajimaveho a stokrat za půl hodiny mi skoči na prvni založku nečtenejch tahle sra*ka tak mě to už začlo štvát kor když uroven prispevků je narozdil od dob minulych naprosto šílená...
-> Arnold: no trochu jsem pařil doma u tv a netu a už píšu z postele ale nějak se nechce spát... asi šoupnu ještě jedno bígo a pak zalezu do věčných lovišť