skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vraky
Na vrakaci jedno kilko, nevyvarane, bohuzial uz rozobrate, ostala len kasna ale zdrava...

-> 125l alias GRED+vrakofil: Hej cože kde to je a jaktože na některejch fotkách je tolik lidí?Takovejch aut by mě zajímalo kdo to sbíral...
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 09.09.08 00:10:34 napsal:
-> M@rtin: kdybys radši vyfotil to vedle levýho zrcatka, udělal bys líp
Suhlasim! :D Mal by tu foto orezat, zvacsit a zavesit...pokial mozno tak hned :D

Suhlasim! :D Mal by tu foto orezat, zvacsit a zavesit...pokial mozno tak hned :D
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 09.09.08 00:10:34: wole ....
-> Ratoo 18.08.08 11:28:41: kde je ta felda??

start5g.ovh.net/~yvonzyix
/.../index.htm taky pěkný je tam i jedno mě známý (né osobně samozdřejmě
)auto

-> M@rtin: 

-> M@rtin: Luxus

-> 125l alias GRED+vrakofil: bys ho musel znát... v tom má majetek ne...

-> 125l alias GRED+vrakofil: protože je to takovej zvláštní druh lidí, něco maj, je jim to k hovnu, ale nikomu to nechtěj dát a když tak za to chtěj nehorázný prachy. Něco podobnýho byl můj táta - měli jsme žígu a moskviče 412tku - oboje opečovávaný, hele tos neviděl. A co myslíš, že s tim udělal když jsem měl před řidičákem a moh jsem se na tom naučit jezdit - dal to za flašku chlastu někejm ukrajincům... škoda mluvit hele.
-> Martas136L: tam to neznám
-> su.tech: když ti to teda nechtěj dát nebo něco tak proč to tam takhle nechávaj?

Škoda 125, 1. majitel, najeto 63.000 km, původní lak. 10 let takhle stojí, pomalu se propadá do země... 3 roky mi toho auta bylo tak líto... otravoval jsem, otravoval jsem ale bylo to k h.vnu. Je mi jí líto pořád za ty roky zrezla kapota, prahy a kdovíco ještě. smutné...
nj známá firma
Fotky jsou z Otrokovic

-> Martas136L: kde to je?
tohle mě zajmá

-> El_Burro: tak to nevim, to by se chtělo zeptat, ale do toho Golfa bych fakt nešel, to je na prach.
-> Nwkt: no je tam taková mírná zatáčka, ale i tak... nechápu... osobně tvrdím, že každý ťukanec je problém... ale tohle vypadá na slušný průser...
-> su.tech: Jak se mu to povedlo na rovince?
-> Kloggie: A to on by to prodal ty auta?
a asi se už ani na cestu pořádně nepodívá...
Tahle už asi soutěž originality nevyhraje...
-> El_Burro: no, co vim tak je nějak přelomenej či co, má v háji motor a podvozek a celej kvete. Majitele znám a jak ho znám, tak to tam takhle asi bude věčnost:) To už bych radši dával dohromady tu sierru, nebo Granadu.
Suchdol to je kousek ode mě že bych se tam sjel podívat
-> Kloggie: A co je stim Golfem ten jako vrak nevypadá!

-> Kloggie: A co je stim Golfem ten jako vrak nevypadá!
-> 125l alias GRED+vrakofil: na záběru to neni vidět, ale tak 50 metrů od toho mají ukrajinci u sebe daný takový ty unimo buňky a vegetěj tam.
-> Kloggie: kde vedle,na těch dveřích co sou u toho?

-> 125l alias GRED+vrakofil: tak má to sice značky, ale stojí to tam už sakra dlouho, uvidíš - vedle bydlej ukrajinci, tak když vlezeš na střechu a oni vyběhnou, tak to něčí bude

-> Kloggie: a určitě to je vrak?aby mě pak majtel nazažaloval za to že sem mu zrakvil auto

-> 125l alias GRED+vrakofil: jj přesně jeď z Dejvický autobusem 147 na konečnou a pak je to kousek, je to za největším statkem, to uvidíš.
-> 125l alias GRED+vrakofil: Z dejvicky autobusy 107 a 147 

-> Kloggie: tak my řekni jak se tam z letný dostanu ,pojedu tam a udělám ti fotku jak tomu stojim na střeše

-> 125l alias GRED+vrakofil: a při tom je to tak snadno dostupný:)
-> Kloggie: tamto ani neznám takže to pouštim 

-> Matthes z TechWebu (serem na modrou krev): takže v suchdole?

-> 125l alias GRED+vrakofil: Ceska zemedelska univerzita Suchdol
-> Kloggie: tak sem se tak kouknul a furt vim hovno
ale podle toho co máš v id někde v praze takže kde?

-> Kloggie: No ja sem koukal na mapu kde bydlis a rikam sakra to je mi nejaky povedomy 

www.czu.cz
-> Matthes z TechWebu (serem na modrou krev): No tos mu napověděl
Ale trefil ses
-> 125l alias GRED+vrakofil: Mrkni se na stánky čzu a budeš vědět:)))

-> 125l alias GRED+vrakofil: Mrkni se na stánky čzu a budeš vědět:)))
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: nesmyslne fotky, prispevky
- Flasch1994 (udělil Nwkt), důvod: Ničení cizího majetku
- jirkasim1 (udělil Syny), důvod:
- kubasim (udělil Syny), důvod:
- Skoda_130_GL - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod: maďar