skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vraky
-> Ceskejparan10: to (Oo---oO) shánim a tady se válí na spálenym vraku 

-> Ceskejparan10: ale tu matku tam nekdo vrátil na tu hřídel

-> Zeke-ten šestý: volant fuč ach jo...

-> doly120: ale jako nevim proc po nich tak touzis, zas takovy megahit to neni...
-> Czkedar: 

-> Zeke-ten šestý: tak to te zklamu, ja je mam co mam skodu a koupeno v novým jičíně

-> Czkedar: se davaly jen do aut, co se prodavaly v Praze

-> Czkedar: Budeš se divit,ale bohužel fakt nejsou. V jednom byli,a světe div se, ty mi ukradli
-> doly120: mi rekni ze v ani jednou aute co mas nejsou ty gumove rohozky

-> 1560: nene,ty kapsy co jsou na dveřích,a ty gumové rohožky

-> doly120:
Ta bačkora?
Ta bačkora?
-> Zeke-ten šestý: něco by se hodilo

dejvi3052 26.05.11 07:54:02 napsal:
*** to je volně přístupný? jestli jo tak mi dej adresu :)
*** to je volně přístupný? jestli jo tak mi dej adresu :)
-> dejvi3052: tyhle stodoly a vraky v zahradách mě dycky fascinujou,vzrušujou a udivujou a zároveń strašně serou protože mě se na tohle narazit a vlastnit to nikdy nepoštěstí

-> Klubko_ 23.05.11 17:03:54: Jo, tyhle Agrovky se mi taky líběj
Co na tom, Ifa, nebo trambus, je si to dost podobný
-> dejvi3052 24.05.11 21:59:01: Mooc pěkná fotka
A ty v tý stodole ještě tak špatně nevypadaj?
-Tak a jedna ode mne. V jednom bazárku za Lounama, ještě tam mají litra a renaulta R8, ale ty vypadají z dálky ještě schopně

-> dejvi3052 24.05.11 21:59:01: Mooc pěkná fotka

-Tak a jedna ode mne. V jednom bazárku za Lounama, ještě tam mají litra a renaulta R8, ale ty vypadají z dálky ještě schopně

-> dejvi3052: Pokud to tam takhle stojí, tak ten fichtl tam moc dlouho nebude.
-> marek668112: přesně tak. Takoví lidi prostě existujou. Plánů mraky, ale už na to leta nesahli a vzhledem k věku už ani nesahnou... 

-> j_j: včera som bol s kamaratom pozerat auto,ktore predaval stary pan.A za dvorom mal odstaveneho Trabanta,tak som sa ho len tak opytal či ho nepreda.Povedal že nie,že on ho ešte zrobi.No neviem,ale stoji mu tam už asi 5 rokov bez pohybu a majitel mohol mat aj inečo cez 80r.
dejvi3052: Kam na takový fotky chodíš?
-> dejvi3052: tohle moc nechápu, když k autu mám vztah tak si ho udržuju, pokud ne tak ho někomu dám nebo prodám,ale mít ho na zahradě aby mi tam hnilo, tekl z něj olej do země a ještě hyzdil krajinu...nevim no
to bych to radši dal cigorkám, at to někam odvezou a je z toho HTPčko :)

-> dejvi3052:
Luxusní RAT špígl.
Luxusní RAT špígl.
andyrs 23.05.11 18:06:06 napsal: → Nostalgik:
jéj, tá stávala roky rokúce keď som prichádzal do nitry smerom od zo zlatých moraviec, hneď na prvej križovatke v lavo pri dome.
Aj teraz stojí tam...
jéj, tá stávala roky rokúce keď som prichádzal do nitry smerom od zo zlatých moraviec, hneď na prvej križovatke v lavo pri dome.
Aj teraz stojí tam...
-> Kaprof: aaa kurna, mílka jak brno 

-> Nostalgik:
Klubko_ 23.05.11 17:03:54 napsal:
→ Enggik 21.05.11 07:16:15: trambus tady na tech kolech se
mi dycky strasne libil
Já vidim Ifu
→ Enggik 21.05.11 07:16:15: trambus tady na tech kolech se
mi dycky strasne libil

Já vidim Ifu

-> Enggik 21.05.11 07:16:15: Ifa tady na tech kolech se mi dycky strasne libila 
e: ifa a ne trambus

e: ifa a ne trambus
22.05.11 21:13:51 Tak pred tromi rokmi ešte jazdila. Inak bola na predaj.
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: nesmyslne fotky, prispevky
- Flasch1994 (udělil Nwkt), důvod: Ničení cizího majetku
- jirkasim1 (udělil Syny), důvod:
- kubasim (udělil Syny), důvod:
- Skoda_130_GL - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod: maďar