skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vraky
Fífa 04.12.11 22:30:51 napsal:
praha strahov nějaká nová značka ne? tak srpen/září 2010 a už je to vrak
praha strahov nějaká nová značka ne? tak srpen/září 2010 a už je to vrak
-> Kloggie: porad to nechtej prodat?
-> Kloggie 05.12.11 08:22:55: a já si řikal kde je že mi zmizlo z václaváku
-> Ceskejparan10: jsem si říkal že by si jel až sem to fotit?

-> Lubis: -> Vlasta.D: všechny níže uvedená vozidla stojí v rychnově nad knežnou. sierra a tipo stojej na Mírové jak psal Lubis.
dodávka je před domovem duchodcu na drahách a šáde je nad domovem duchodců
P.S v Mírové bydlím. :) te plzne v kartě si nevšímejte. :D
dodávka je před domovem duchodcu na drahách a šáde je nad domovem duchodců
P.S v Mírové bydlím. :) te plzne v kartě si nevšímejte. :D
-> šrek: Tak tohle je peklo. Sice bych to viděl spíš do obludária, ale nevadí. Tohle jsem fakt nežral. 

-> šrek: to auto je už vrak od výroby

-> Vlasta.D: jo stojí na Mírové!
Ceskejparan10: Nestojí ta sierra v Rychnově nad Kněžnou?
-> lubeky130: ale no 

-> Ceskejparan10: este siera nebola pekna

a poslední sierra stojí od roku 2008 a je fakt moc pěkná.
je tam spousta veteránu a ne jen tento maluch..
Tipo stojí 2 roky a nehíbe se
spz není z našeho města.+ píchl gumi a vykraden
spz není z našeho města.+ píchl gumi a vykraden
-> Lovec vraků: viac foto ?
Tyto tři auta už zmizela ze svých míst,první dvě jsou ze Zruče n.S.,třetí z Ledče n.S.
1.
1.
Už lovím vraky dva roky,ted zase pojedu.
-> Lovec vraků: hej fakt pekná galerie ja mam taky moc vraků ale píš libovích aut :)
-> Lovec vraků:
Máš teda pěknou galerii, poznal jsem tam kamarádovýho formana a pak taky jednu ameriku, co dlouhou dobu stála pořád na jednom místě...
Máš teda pěknou galerii, poznal jsem tam kamarádovýho formana a pak taky jednu ameriku, co dlouhou dobu stála pořád na jednom místě...
jans:Vraky vyhledávám,ale pozor-jen na veřejných prostranstvích,fotím,zapí
šu(technická,stav,značka,b
arva,typ...).Policii vraky nenahlašuji,jenom občas když se nějaký objeví v blízkosti bytu v Praze a hyzdí sídliště.
EDIT:Ajajaj...
EDIT:Ajajaj...
5.Panda v lese někde v dolnější části vesnice,nevím jestli tam pořád stojí.Nějak se mi to předchozí foto pokazilo
.

-> Lovec vraků:
Koukal jsem na ty tvoje stránky... Jestli tomu dobře rozumím, vyhledáváš vraky, pak je vyfotíš a případně nahlásíš policii?
EDIT: Koukám, žes našel i auta některých odsud
www.lovec-vraku.estranky. cz/fotoalbum/.../praha-4
Koukal jsem na ty tvoje stránky... Jestli tomu dobře rozumím, vyhledáváš vraky, pak je vyfotíš a případně nahlásíš policii?
EDIT: Koukám, žes našel i auta některých odsud
www.lovec-vraku.estranky. cz/fotoalbum/.../praha-4
4.Forman-tak shnilýho Formana jsem snad ještě neviděl.Stojí tam už strašně dlouho.Foto je 2 roky staré ale furt tam stojí.
3.Tatra 148 a Ford Transit-na stejném place jako předchozí Tatra.
kvalita je bída přiznám ale nebylo moc času to fotit.
2 škodovka co u nás v rychnově stojí 5 roků . je jedné ženskej co se před rokem odstehovala do vamberka a auto tam nechala.

2.Tatra-stojí na placu,kde stálo kdysi asi 100 vysloužilých vozidel.Ted tam zbyly dvě Tatry a Transit.Celkem nic použitelnýho,rozebraná a vybraná.
Vraky u nás ve vesnici:
1.Sousedovo Fáčko,normálně pojízdné,hezké,ale muselo uvolnit místo nově koupené Felicii.Ted stojí na dvoře a soused s ním občas vyjede do lesa na dříví.
P.S.-Pro zvědavé-já jsem ten Lovec vraků co má ty stránky-www.lovec-vraku.c z,(lovec-vraku.estranky.cz ),možná někteří znáte.
1.Sousedovo Fáčko,normálně pojízdné,hezké,ale muselo uvolnit místo nově koupené Felicii.Ted stojí na dvoře a soused s ním občas vyjede do lesa na dříví.
P.S.-Pro zvědavé-já jsem ten Lovec vraků co má ty stránky-www.lovec-vraku.c z,(lovec-vraku.estranky.cz ),možná někteří znáte.
-> Radek Retro eLeSo: to som si nevsimol 

-> castrol: psal sem to tady
skoda-virt.cz/cz/.../1350
15-maska-caddy

-> Pavel P..: takze maska bez tej umelej mriezky ?
-> Radek Retro eLeSo: jojo koukal jsem, nemá tu mřížku..
-> Pavel P..: nemam tucha co je to zač ani jakej to je matroš,lepší fotka je v tématu maska caddy
-> Pavel P..: ked je ten tahokov za maskou tak je to este ok....to sa da dole
-> Radek Retro eLeSo: ta maska je nějaká tuzingová s tahokovem.. taky jsem už po ní koukal

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: nesmyslne fotky, prispevky
- Flasch1994 (udělil Nwkt), důvod: Ničení cizího majetku
- jirkasim1 (udělil Syny), důvod:
- kubasim (udělil Syny), důvod:
- Skoda_130_GL - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod: maďar