-> Fífa:
To je Excelent nebo nějakej takovej akční model ne?
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vraky
tak eště jedna,tentokrát z anglie,fotka na hovno…podle toho co je tu psaný už to tam několik let takhle leží
-> Pavel P..: 

-> GRED-Činpokomon :D: má ještě východoněmecký značky... asi jí tam nechal nějakej východní němec když utíkal do západního

a jeden podle textu opuštěnej,a už sešrotovanej fun v Casa del Coronel, in La Oliva...ne že bych vědel kde to je

-> Jarda: Fotky bída, není přesně vidět tvar zadního blatníku v profilu, ale tipnul bych si na Opel Olympia Rekord model 57
-> tunerlada: kolega rikal hillmann, nevim...
-> Pavel P..: jj, dekuji
-> Pavel P..: jj, dekuji
→ tunerlada: Moskvič ani wartburg to není.
-> Jarda: myslíš tohle? www.artificialowl.net/200
8/.../visual-archives.html
Jarda 29.01.12 02:30:36 napsal:
.bych to tipoval na nějaký moskvič nebo warťase to poslední co zbylo..
.bych to tipoval na nějaký moskvič nebo warťase to poslední co zbylo..
kdysi jsem sem daval odkaz na pekne stranky s vraky - auta a zajimave tam byly vraky velkych lodi uprostred pouste, nemohu ten odkaz najit :( neznate nekdo ten web?
byly tam i fotky z Cernobylu
byly tam i fotky z Cernobylu
Vypadá na předělanou dodávku.
-> Pavel P..: tahle tu ještě určitě není.... :)
-> Pavel P..: vždyt já vím,sekce Škodovky v zahraničí,ale sem to ještě nikdo nedal :)
www.classiceuropeancarclu b.com/Skoda%20Photos%20Can ada%20a2.htm
www.classiceuropeancarclu b.com/Skoda%20Photos%20Can ada%20a2.htm
-> Toušík: v Kanadě

-> dejvi3052: A kde to je protože se mi zdá že ten vrak má apola:)
-> dejvi3052: to už tu je

-> Jarda: -> tunerlada: Brno na Zvonařce že jo? Když jsem v roce 2008 začal studovat v Brně vydal jsem se ještě za pěknýho babího léta na podrobný průzkum města abych zjistil kde jsem to vlastně přišel a někdy v září 2008 jsem si těch dvou MBX všiml, akorát jsem neměl foťák tak jsem to nevyfotil, chtěl jsem se tam ještě vrátit, ale jak přibývá studijních povinností ubývá času. Vidím že už zmizly, ale jak říkám, v 9/2008 tam stálo minimálně jedno MBX určitě.

náš bejvalý pickup, byl to pracant škoda že mu upadla prdel
tady je ještě cajk

-> tunerlada 29.01.12 09:45:29: expedice byla zbytecna :(
-> dejvi3052: tohle je v šedozelený metle ne? Předchůdce LL.
-> j_j: přesně tak... něco zajimavého a tajemneho na nich je.
-> dejvi3052 29.01.12 18:27:38: Konečně někdo pochopil původní smysl tématu 

-> dejvi3052: nádhera, tyhle vraky v sobě mají něco co renovovaná auta ne - nevím jak to říct...ducha asi 

-> Jarda: to neříkáš to je fakt :) trochu mě zmátl Bobesh, kdy to vyznělo jako kdyby z ní měly bejt Htpčka :)
-> tunerlada: jj, uz tam neni :( je tam jen to posledni- nevim ani, co to je...
-> j_j: a rikam ze je z vrakoviste?
foceno pred cca 1/2 rokem
-> j_j: a rikam ze je z vrakoviste?

foceno pred cca 1/2 rokem
-> Jarda: ta fotka přece nevypadá jako z vrakoviště,ale spíš uložiště předrenovačních aut před prodejem. V momentě kdy i vrak MBX na lopatku stojí pade, tak bych řekl že se nešrotují :)
-> Jarda: kdy si to fotil? mě se nepodařilo zjistit když sem na proti dělal čí to je ale stojí to tam na parkovišti kde parkujou pojišťováci.. každopadáně myslím že to mbxo někam zmizelo když sem od tama odcházel..
-> Jarda: Takový škody...

-> dejvi3052 28.01.12 19:57:31: to je anglan?
-> dejvi3052: dělený okno...zajímavý 

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: nesmyslne fotky, prispevky
- Flasch1994 (udělil Nwkt), důvod: Ničení cizího majetku
- jirkasim1 (udělil Syny), důvod:
- kubasim (udělil Syny), důvod:
- Skoda_130_GL - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod: maďar