-> castrol: Podle čeho soudíš? Do historie tohoto tématu se dá bezproblémově kouknout, tak nevím dle čeho soudíš.. Argumenty nemám moc dobrý, ale zato vím svoje..
-> GRED-Činpokomon :D: Je mi po tom hovno, to máš pravdu, ale tím pádem se nemáš co vohánět tím že jsem donesl prasklou plastovou mřížku z lesa... Nedělám ti kázání, ani se nesnažím bejt chytrej, fakt nechápu dle čeho soudíš. Tohle tady o tobě píšu protože zrovna tobě vadí ta zasraná mřížka.. Na k.reportu vím asi o třech případech, zbytek byly fakt prkotiny, a vlastně vůbec nechápu proč se tady ohrazuješ k.reportem, když tam je to úplně něco jinýho, a bavily jsme se tam též jinak
Vole že jsem radši vohledně toho mimiho nedržel hubu... Ale dejte mu šanci, je mu teprv 12. Vyroste z toho a za 3 roky už tady bude psát úplně něco jinýho.. Jenže gura virtu využije každou příležitost aby někoho mohla flamovat...
A ještě nezapomeňte napsat jaký jsme dva náctiletý haranti, a jak je ta mládež zkažená a já nevím co všechno.. Tahle generace je zkažená, viz. jak se teď všude mluví vo těch hyenách z HK co umučily toho bezdomovce v Pardubkách... Ale jsou tady dost velký výjimky..