Nevíte někdo o nějakém mobilu který by měl foták alespon 4MPx, klasickou tlačítkovou klávesnici a odolnější pouzdro? Alespon kovové tělo? Jsem pátral po netu a nic jsem nenašel. Všechny odolnější telefony maj foták 2MPx nebo dotykový display.
-> Mr_Kubas 13.11.13 20:28:40: při odesílání sms ti běhala obálková animace. Přez display běžely 3 obálky. A když byla druhá uprostřed dráhy, tak jsi to típnul. Nedošla ti doručenka, ale adresovanýmu zpráva ano. A neodečítalo to kredit
-> Pavel P..: no siemens koupil benq ten vyrobil asi 4modely totálních sraček a pak to zavřeli. Každopádně největší výsměch byl ten rádoby odolnej M65 myslim:) celoplastovej kryt na kterym když byly popraskaný "sloupky" na šroubečky se rušila záruka, což mělo 9 z 10 telefonů včetně telefonu starejch třeba tejden
Jinak když už je tu debata o veteránech tak tohle jsem nedávno získal do sbírky.... ve svý době to bylo něco jako Rolls-Royce mezi mobilama... Nokia 8810... cena v roce 98 byla přes 30000kč. Nicméně to byl docela poruchovej krám a baterka vydržela s bídou dva dny když byla nová, zrovna sháním kdo mi zrepasuje baterku případně nějakou zapomenutou novou.
-> Fén: z pohledu servisu to byl šunt.... od praskání tišťáku a tim nefunkčnímu sluchátku, přes ztrácející se signál, špatný řešení čtečky až po odcházející nabíjení... něco jsem se jich naopravoval... ale je přravda že vydržely víc než poslední typy Siemensů x-65 a x-75, to byli teprva šmejdy..... po nich Siemens s mobilama skončil.
-> Fén: C35i uměl kdysy krásně ochcat Eurotelský předplacenky. Ale jen tenhle model. A sms grátis frčeli ve velkým :D :D Aneb vynalézavý studenti přijdou na všechno
-> Syny: Tak si srovnej náročnost dnešních mašin a toho dědečka a z toho plynoucí využití. . Mám Desire X a když neblbnu a mám to jenna telefonování a tak tak 3 dny dám. jinak běžně okolo 1,5 až 2 dny. a když hraju hry nebo netuju tak den.
-> m8rinek: HTC jsem dostal dneska a uz jsem ho stacil vybit Ale to byla jen ta zakladni stava co je v baterii kdyz to koupis novy :) Ale co jsem cetl, tak vic jak den na baterku nedava :) Coz i muj 6let starej Sony Ericsson s puvodni baterii da minimalne 4 dni s prehledem :)
-> m8rinek: Nevím jak jsou na tom s odolností "odolné" modely od Sony, ale jejich běžné modely vydrží prd... HTC jsem naopak vystavoval dost brutálnímu zacházení a vždy bez problémů.
-> Syny: tak ja bych se jim jinak na to vysral - minulej mesic jsem diky ucasti na jednom projektu dostal nahled na vyuctovani za par vikendovejch callu s Amstrem a mit platit tech 8,5tis z soukromyho, tak komunikuju jen mailem .-)
-> Syny: ty vole my v praci jako sluzebak fasujeme obalku se simkou - respektive nove prichozi a tem co odejde soucany sluzebak, tak si ma koupit co chce, ale za svy... aspon ze platej volani a net...
-> m8rinek: nejvetsi otazkou je, jestli dotykac nebo ne. U dotykacu je podle me blby, ze za tuhle cenu nekoupis neco sviznyho, na cem se ti bude dobre pracovat. Ja osobne jsem byl z dotykace HTC One V) a zpusobu prace s volanim, organizaci kontaktu, sms na nervy a vratil jsem se ke klasickymu tel.
Ja naopak toho samsunga co sem dal NWKT hodnotim kladne. Kamos ho ma jako sluzebni a jako sluzebni na volani funguje dobre. Ale to je otazkou pozadavku na tel.
Měl bych tu dotaz ohledně mobilu. Vzhledem k faktu, že moje stará E52 pomalu ale jistě odchází a já mám nárok na nový dotovaný telefon od O2, tak co vybrat?
Ideál by pro mě byl klasickej telefon s internetem. Jenže to už je dnes trochu problém a co z dotykáčů vybrat? Mam na té možná až dost velký prsty, ale žádný megapádlo nechci. Rád bych aby to trochu běželo...
chtěl bych nějakej na dnešní dobu jednodušší telefon. Nemusí to umět nějaký super giga mega ultra aplikace.. stačí mi aby to umělo volat, psát smsky, fotit a přehrávat hudbu.
radši nedotykovej, když už, tak alespon s klavesnici.
-> Nwkt: nejvíc žerou datový přenosy tzn nové zpráva o počasí atd od tý doby co sem to vypnul tak mam vydrž baterky 4 - 5 dní při normálnim používaní. Předtim to bylo max 2 dny