skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Fotogalerie
-> kekypetra: tak že bys byl catwoman?

Pavel.P - : nééééé to nejsem já... zkus další možnost...

-> kekypetra 10.09.07 22:12:25: tééda ten obleček batmana ti sekne...

setkání na letošním TZ 2007... Spiderman, Catwomen and Batman
dětenická tanečnice, konečně jsem pochopil co ty králové viděli na těch tanečnicích na stolech..
sááákra to zadní kolo vypadá na ku**vský áčka.. ale byl sem se teď dívat a fakt to tak není
jen blbý světlo a hrbol asi.. 

-> aceboss: ale je škodofkáře..

-> fine_ray: Pěkné ale není to škodovka takže ji dávám pouze 5 bodů z 10

no kabrrrro tam mám jen jedno od škodofky a jedno od brouků, zatím nic moc...

Majkl - : ty jsi ale wůůůůůůůůůůůůůl. Koukej rozbíjet prasátka at si můžu jako Abramovič koupit ten nový A380

-> kekypetra: ty woe uz mas i soukromy letadlo jo? ten kseft ti teda jede co tam mas ty kabriolety

-> kekypetra: Jo ten teploměr za oknem snad něco měří :)))
Tak jsem byl svést rodinu na vzdušném oři něco málo fotek...
-> flexar: jj, to dělali i ve Španělsku, když jsme tam byli. Suprový, jak se to postupně tvořilo
tak tohle jsem vyfotil na Rhodosu ani jsem neveril co jde udelat vsechno se sprejen
-> bnjaro: Ale mohl jsi sundat střechu aby to ladilo
-> petr s: woe neryj ... to je nejhezci
som tam parkoval ako total unikat

-> bnjaro: Nekazí tu řadu to červené?
-> Syny: to se jen tak nevidí

-> Tomik...: krásná fotka
-> Matsoft: skor self blowing :DDD
-> Syny 02.09.07 23:18:29: aneb pokus o selffuc*ing

-> Nwkt: Ten Tux je ale humusák že má Slyny v nápravníku

charon 31.08.07 13:03:35 napsal:
-> Mr.Din 28.08.07 22:29:45: A kde je Boddie? A co Doyle?blejou z toho jak je to otuneny :-)
-> Mr.Din 28.08.07 22:29:45: A kde je Boddie? A co Doyle?blejou z toho jak je to otuneny :-)
-> Mr.Din: TAk jsem tam byl a ten charger jasně vedl

-> Mr.Din 28.08.07 22:29:45: A kde je Boddie? A co Doyle?
-> Luděk: jj já tam taky budu i v pátek,, tak se snad potkáme na zlatý Camaro.., když bys mě chtěl nák urgentně najít a pokecat,, tak v ID je tel.. :)

-> Mr.Din: mě se zdálo,že ty garáže jsou mi nějak povědomý,já tam budu už od pátečního večera (zlatý Camaro),pokud teda nebude pršet
jedu se tam podívat na AMC Pacera,páč ho doma ještě nemám

-> Luděk: myslim že to značky má.., jinak boužel to neni moje... a kdo by to chtěl vidět i toho Capriho tak se přidte podivat 1 září do Luštěnic na American Day, začínáme v 9 hodin..

Mr.Din 28.08.07 22:30:36 napsal: VB špica,až to budeš chtít dostat na značky,tak dej vědět