A jeste jedna z mostu - tady uz to taky je niz nez to bylo v nejlepsim... Nahore to je opet panelacek kde bydlim a tedle reka tece z mista ze kteryho sou fotky niz... V jednu chvili byla voda cca 20cm pod horni okraj mostu... Kazdou chvili se cekalo ze to ten most veme s sebou - ale prezil...
-> davidm29: pri povodni byl na celym tom parkovisti zhruba metr nebo metr a pul vody Strhlo to schudky na mostik pres reku a ted tady udelali krasnej novej
-> venni: -> Kabal: O fous kucí... je to o malinko víc, ale peníze už nejsou... před pár hodinama jsem je utratil... Foto asi za chvilku ve fóru "Dnešní nákup"
-> Tomik...: no balík je to asi slušnej co?počítám nějakejch 200 hadrů? :) Já měl vyfoceno 160 než jsem koupil auto,ale ted tu fotku nemužu nejít ale byla taky taková rozkošná jako ta Tvoje
Mišell - : no i pan chovatel s velkým CH pan Kurvapes označil naši fenku za OBZVLÁŠTĚ smutný výraz u středoasijce, a že už takhle na pohled smutného psa dlouho neviděl. Ale jinak je to neskutečná osobnost a přes svůj výraz je to veselá fenka, která si ráda hraje, dnes za půl hodiny stihla zakousnout dětem na zahradě dva balony jedno frisbee a a přehrabat pískoviště tak že bylo po půlce zahrady ...
O těch zatopenejch mostech sem slyšela,le nevěděl sem že to je u nás,no to je mazec!tady je nákej leteckej snímek www.cinancup.cz/plus/.../
mapa.jpg je tam i vidět kudy vedla cesta :)