-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Měknu, neměknu.....O tom to není.... nejde fotit porát jedno a to samý. Pocitovky jsou taky fajn... Ty tvrďáku
Jo, dá, to vím, spíše mě zajímalo, jak by to mělo být, ale co jsem se ptal jinde, tak je to většinou na subjektivním posouzení. Tak to asi nechám bílé, líbí se mi to víc.
Noční fotka a světla stojícího vozu. Pocitově, jak se na to člověk dívá, jsou svítící světla a odraz kolem bílý, z foťáku to vyleze žluté. Co je správně?
Edit - teď nevím, jestli to není naopak. No ale to na tom nic moc nemění. Foceno na automat.
-> Tuner#2: pěknýý. Jednou budeš umět i takhle... Chce to jen čas a sbírat zkušenosti. V neposlední řadě je pak umět zůročit . A slušná technika už to všechno jen dokoná
-> Rapid05: Možná lepší sklo by bylo taky lepší,a le to už je o penězích. Jinak to máš pěkný, pěkně zachycený. Lepší akce je vidět na fotce s audinou, ale ten myšák je líp exponovanej. obě jsou pěkný ;)
-> MerHanz: Delší čas by vypadal líp každopádně, ale chtělo by to lepší ruce - špičku startovního pole a auta známých fotím většinou na jistotu tzn. 1/100, 1/125 dle podmínek. Jinak foceno EOSem 500D s prachobyčejným 18-55 objektivem.