skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Sněží :-)
padá a maj jet pro bráchu v noci do Plzně s jeho autem. Pokud to bude pokračovat, kašlu na jeho auto a beru svý na zimákách (nevim, proč to ještě nepřezul
)

kutná hora od rána v mokrym sněhu...bohužel se zatim drží ale na kravení to taky není....
unas bolo odpoledne viac nez 10 stupnov tak som robil awto
a o takomto case je uz len 2.5 stupna...dufam ze este buduci tyzden to pocasie nejak udrzi rucicku teplomera nad 5kou v plusovej casti aby mohol prist sused z COckom a vyvarit moje awti a aby som ho este mohol nabastlil gumoasfaltom
drzte mi palce

-> Syny: Já taky, jen to přešlo pouze na déšť.
-> Lucík: Fuuuuuj tyvoe kde to bydlis - nekde na horach ne?
Ja sem dneska ve snehu s destem prezouval na zimaky
Ja sem dneska ve snehu s destem prezouval na zimaky

a dětska už na nic nečekají a vyrazily na kopec...vsadím se, že zejtra vyrazí i běžkaři

tady uz den v kuse chumeli

v práglu teď kolem 10h dopoledne taky padalo cosi jako sníh... ale jen chvíli, pak začalo zase chcát.

-> james.bond: ty vole jak to vidím tak se mi zvedá kufr, ne že bych zimu neměl rád, ale v zimě je holt zima... 

ale v Dejvicích prej včera padalo, jenže já bydlim na kopci a tady nic, asi lokální mrak
V Praglu pořád nic:(
Tak i v nasi nizine pada snih s destem...
tak sem ráno přotřel oko a čučím že čáslav se už taky dočkala tý břečky
-> Pavel P@nkáč: aha klasickej syndrom Taboru :-) Tady furt prsi uvidime rano.
-> U-Geen: v cidline dest, v kosovaku dest se snehem a v Lomnici bilo:)
-> minno: chory som

po obědě jsem dovezl beton,ten mi málem uplaval a teď ho zase nemůžu najít,kam jsem ho jen nasypal,počkám až roztaje.Kurevskej čas
NESNEZIIII, len chcije a chcije....kua a to som chcel skusat karbiky
-> myl@s: 7 km a kdyz sem rano v 9 odjzidel z lomnice tak padal deste s enehem taky.
-> U-Geen: no jestli nejses u Lomnice,tak se mas asi na co tesit,kamos mi rano psal,ze tam chumeli a odpoledne jde na bezky

aktualne dest se snehem, snehu u bylo dost v utery :)
Tak jsem vám teďkon vstal,kouknu z okna a na Šumavu ten bílej sajrajt taky dorazil....
Chčije a chčije
10km na sever za Prahou: zima, mraky, sucho. Zadnej snih 

Tak jak je dneska u Vas? Ve Stary Boleslavi chcije a chcije

-> zdenekz: 

Kde je ten sníh? Humpolecko zatím na vodě a velký větry(ne zaražený)

-> myschaak: PCE->beze snehu jen par vlocek ale hlavne dest :)

-> Alchymista: asi tak...kutnohorsko zatím jen v dešti....kéž by to tak bylo až do května

jdete do haje se snehem !!!!!

tak dneska je to ještě horší než včera...a to mám zachvílu jízdy:(
gabo00000 07.11.07 08:20:28 napsal: Preco? preco? preco? ma tak tyra ta matka priroda..si vyberiem tyzden dovolenky len kôli awtu a dnes rano asi 10c, snehu nam napadalo, dufam ze cely tyzden bude snezit:(
Idem na letisko alebo upratovat garaz
myslíš samovzaté prázdniny, nie?
myslíš samovzaté prázdniny, nie?
-> bitmap: otec bral do robot fotak ..ale uz aj u nas sa to zacina topit
-> gabo00000: foto 
Co ja bych za to dal kua, tady je podle teplomeru dva stupne a obcas trosku poprsi, bleee.

Co ja bych za to dal kua, tady je podle teplomeru dva stupne a obcas trosku poprsi, bleee.

Preco? preco? preco? ma tak tyra ta matka priroda..si vyberiem tyzden dovolenky len kôli awtu a dnes rano asi 10c, snehu nam napadalo, dufam ze cely tyzden bude snezit:(

-> krup: aspon bys byl doma rychleji :) Holt už to chce zimní no
Honza M 06.11.07 21:30:16 napsal:
dneska snežilo docela dost. Bohužel toho moc nezůstalo
já bych řekl že spiš naštěsti .. bo dom bych asi "doklouzal" ..
já bych řekl že spiš naštěsti .. bo dom bych asi "doklouzal" ..
-> Karel.: no len ja svoju tak lahko do garaze nedostanem a dnes vecer nasnazilo aj unas

-> RadstaR: huš.!! ještě to tak přivolávat
ale minule jsem si pěkně zajezdil s rapidem na parkovišti.

snih je sice co do romantiky urcite uzasna vec nicmene dneska sem dojel pomoct do Humpolca kolegovi vymenit na nakladaku kolo a kdyz to svinstvo pada za limec pri takove debilni praci tak to moc nepotesi.jinak dneska u Trenčína okolo 14:30 byla celkem dobra chumelenicka
onu magickou D1 ani nezminuju ta nezklame

-> Pavel P. 06.11.07 18:59:28: Bohuzel a snih nikde
Ja se na nej tak tesim a hlavne na tu spoustu kokotu, kteri z toho budou zase vyplesknuti

v Praze pořád chčije a chčije.

Aj ja chceeeeem SNEEEEH...... ale v Bratislave asi nebude... ako vzdy.... najradsej by som tymto pseudovodicom doprial aspon 30 cm... celu zimu.....